Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 14:58:48
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ mater sem zgovorna! sami.. jutri kava.. bolj težko. Meni otrok spi takrat. Mi bolj paše ob 11 ali 12. takrat pa vi spite? al kak? ja,kaj pa če prideta bolj pozno-pol pa vaju jaz zapeljem domov,da ne bota preveč pešačili? Jaz bom itak sama bom vidla kak bo!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 15:17:07
|
|
|
|
Lenči_
|
kaj pa to? ste vedele?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 15:24:57
|
|
|
|
rina22
|
čist mi je motivacija padla lenči, hvala za link. katastrofa sem že razmišljala, da bi se jih znebila in sedaj se jih zagotovo bom
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 15:51:02
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 No,se pripčoročam za čvek,ko bosta imele s katy debatni krožek...mogoče še kaj pametnega nadebatiramo jaz tudi jaz bi tudi no,evo-samo še termin za kavo fali jutri je idealno
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 15:54:09
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Nik pa ful zamašen nosek, ko mu šmrkelj ven vlečem, nima konca ne kraja, je kot vesolje - neskonček. Kaka sem! Jaz se tu smejim on pa komaj diha. Še ko pije, dela vmes pavze, da zrak vdihne. KAK TO REŠITE??? baby vac
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 15:55:35
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 No,se pripčoročam za čvek,ko bosta imele s katy debatni krožek...mogoče še kaj pametnega nadebatiramo jaz tudi jaz bi tudi no,evo-samo še termin za kavo fali jutri je idealno prej je lenči napisala, da ne more, ker takrat njena punčka pančka, tak da ni idealno, ne? za ostale pa ne vem.. jaz pa imam nastop na gimnaziji, pol pa še izpit aja, pardon.. zdaj sem videla, da lenči ni bila udeležneka prej. pardon..
< Sporočilo je popravil rina22 -- 15.12.2010 15:57:12 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 16:00:24
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ kaj pa novoletne čage pa ne bo? jaz sem za ...samo ne vem, če bo moj ...bi bil potem varuška
< Sporočilo je popravil botrca -- 15.12.2010 16:01:22 >
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 16:02:32
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ bom vidla kak bo! pridita, pač malo kasneje...saj pa ne gremo vse enako domov ...pa še sami0804 vaju pelje nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 16:03:37
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 čist mi je motivacija padla lenči, hvala za link. katastrofa sem že razmišljala, da bi se jih znebila in sedaj se jih zagotovo bom za motivacijo ...česa se boš pa znebila če smem vprašat
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 16:05:08
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ kaj pa to? ste vedele? aja to...eh brezveze sploh me ne gane...kaj je vse danes prepovedano, škodljivo, nezdravo tako i onako...babike ne se sekirat in dajat stran....jaz že ne bom
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 16:05:25
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 čist mi je motivacija padla lenči, hvala za link. katastrofa sem že razmišljala, da bi se jih znebila in sedaj se jih zagotovo bom za motivacijo ...česa se boš pa znebila če smem vprašat hvala za objemčke penastih puzzlov za na tla (ko se zložijo kot preproga). je lenči dala zanimivo povezavo gor
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 16:05:50
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ kaj pa to? ste vedele? botrca - tole
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 16:06:20
|
|
|
|
botrca
|
Grem na pošto linote oddat. Pridem nazaj, ne mi pobegnit . Aja sami0804, kathy83 in sacherca hvala za poslane linote .
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 16:07:05
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ kaj pa to? ste vedele? botrca - tole sem zgoraj komentirala...sem malo pozno videla...
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 16:13:54
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ kaj pa to? ste vedele? aja to...eh brezveze sploh me ne gane...kaj je vse danes prepovedano, škodljivo, nezdravo tako i onako...babike ne se sekirat in dajat stran....jaz že ne bom no, tu se pa podpišem pod botrco
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 16:15:03
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ kaj pa novoletne čage pa ne bo? jaz sem za ...samo ne vem, če bo moj ...bi bil potem varuška sem že razmišljala o tem...s tem da jaz ne bi šla kao v neko ludnico, jaz bi šla na kako čvek večerjo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 16:16:55
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ kaj pa to? ste vedele? aja to...eh brezveze sploh me ne gane...kaj je vse danes prepovedano, škodljivo, nezdravo tako i onako...babike ne se sekirat in dajat stran....jaz že ne bom no, tu se pa podpišem pod botrco jaz se ne bom znebila tega samo zaradi tega članka, ampak zato, ker že dlje časa razmišljam o tem. in imam zdaj en izgovor več
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 16:25:23
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ kaj pa to? ste vedele? aja to...eh brezveze sploh me ne gane...kaj je vse danes prepovedano, škodljivo, nezdravo tako i onako...babike ne se sekirat in dajat stran....jaz že ne bom no, tu se pa podpišem pod botrco jaz se ne bom znebila tega samo zaradi tega članka, ampak zato, ker že dlje časa razmišljam o tem. in imam zdaj en izgovor več Jaz pa razmišljam, da bi jih dala vstran, ker jih M. vstrajno v usta vlači
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 16:26:45
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ kaj pa novoletne čage pa ne bo? jaz sem za ...samo ne vem, če bo moj ...bi bil potem varuška eh, moški valda odpadejo.. to je ladys night
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 16:49:11
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Katy-jaz bi se tak na gradu v Račah ženla,samo ker smo imeli pol gostijo v Pernici,se mi je noro zdelo v Rače furat,pol pa nazaj v Pernico.Je bla ta varianta z Rotovžem boljša,čeprav meni je blo svetovno. saj, važno je, da si ti bila zadovoljna. Kje v Pernici ste imeli??? Turistična kmetija Kozar!
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 16:51:51
|
|
|
|
Sacherca
|
we are sorry pa ko ze tako nimam mucos casa Delamo,pecemo medenjake za hisko....mi je ze zal,da sem se lotila tega projekta...Sibamo se v trgovino po bonboncke za streho in v mesto gledat lucke. LINOti imam se nekaj zaloge,ce katera rabi?? Sami si poslala za 2 koledarja? Se javim zvecer preden grem spat... Jutri sem anrocena pri frizerju po ne vem kaj bi si na glavo nastimala ce ima katera kaj casa naj pove,ji posljem en link pa bo povedala svoje mnenje,ce je katera frizura od izbranih ok
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 16:52:12
|
|
|
|
Sacherca
|
evo zdaj ko sem kopirala pa dela
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 16:56:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, še to: Če me zaposlijo za 4 ure, mi pripada za ostale 4 ure preko (ne vem kdo je odgovoren ua to???) da mi plačujejo prispevke? Podobne kot tiste ženske, ki se same za to odločijo do otrokovega 3.-ga leta??? Kako je s tem??? Ja,plačuje ti csd ostale prispevke,ker si zaposlena za polovični delovni čas.Moraš pa imet pogodbo o zaposlitvi zraven,pripada pa ti do otrokovega 3-ga leta starosti.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 16:58:03
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Katy-jaz bi se tak na gradu v Račah ženla,samo ker smo imeli pol gostijo v Pernici,se mi je noro zdelo v Rače furat,pol pa nazaj v Pernico.Je bla ta varianta z Rotovžem boljša,čeprav meni je blo svetovno. meni je tudi blo všeč v Rotovžu,se je eno leto prej tam sestrična ženila-edino za parkplace je problem ,drugače pa Mi smo noter parkirali,pred Rotovžem,ko je knjižnica!
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 17:16:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ kaj pa to? ste vedele? ravno danes sem te puzle vrgla v smeti....jih niti nismo kaj dost uporabljali
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiCarski rez: ima oče pravico do dopusta?Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Zadnje s foruma
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?