Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 16.12.2010 20:30:23
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Bila prej na šihtu,se pomenla z šefico,je bila ful vesela,še čestitala mi je. Vglavenm,pazit se moram,je rekla,pa več me bo na kaso devala al pa v pekaro. Pa avto mi je še enkrat zakuhal. za vredi šefico...takih ni glih vizobilju za avto za Saša pa ,pa še par za Maksa,da se trombociti vrnejo v normalno stanje Tu se lahko samo podpisem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 16.12.2010 20:31:07
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 V hladilniku mam maso za medenjake,pa čakam,da mi jajca zrastejo-da se spravim medeno hiško delat a-a,ne bom,bom počakala,da tortica prvo svojo skup spaca,da čujem nasvete iz prve roke Daj mi povej po katerem receptu si delala testo??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 16.12.2010 20:31:11
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar No,Saš-a pa zobki jezijo,zato taka driska in zato tudi enako stanje rite kot pri Majakli oz. Nikecu.HB,da imam izkušnje s tem,ker je Maks imel pri vsakem zobku rit dobesedno krvavo razžrto od blata. Bila prej na šihtu,se pomenla z šefico,je bila ful vesela,še čestitala mi je. Vglavenm,pazit se moram,je rekla,pa več me bo na kaso devala al pa v pekaro. Pa avto mi je še enkrat zakuhal. Za Saša ...za šefico ( kam te bo pa dala delat?)...avto pa Sem že napisala,kaj bom delala.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 16.12.2010 20:32:31
|
|
|
|
Sacherca
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 16.12.2010 20:32:57
|
|
|
|
Sacherca
|
marta, kako je pa Tinej??? Boljsi?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 16.12.2010 20:33:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca marta, kako je pa Tinej??? Boljsi? To tudi mene zanima.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 16.12.2010 20:38:27
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar No,Saš-a pa zobki jezijo,zato taka driska in zato tudi enako stanje rite kot pri Majakli oz. Nikecu.HB,da imam izkušnje s tem,ker je Maks imel pri vsakem zobku rit dobesedno krvavo razžrto od blata. Bila prej na šihtu,se pomenla z šefico,je bila ful vesela,še čestitala mi je. Vglavenm,pazit se moram,je rekla,pa več me bo na kaso devala al pa v pekaro. Pa avto mi je še enkrat zakuhal. Za Saša ...za šefico ( kam te bo pa dala delat?)...avto pa Sem že napisala,kaj bom delala. eh, sem narobe prebrala...sorry
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 16.12.2010 20:38:54
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca kaj je pa tebi smešno
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 16.12.2010 20:39:20
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca marta, kako je pa Tinej??? Boljsi? To tudi mene zanima. mene tudi
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 16.12.2010 20:41:15
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca kaj je pa tebi smešno Dobre volje sem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 16.12.2010 20:41:43
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca kaj je pa tebi smešno Dobre volje sem pa to
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 16.12.2010 20:42:03
|
|
|
|
Sacherca
|
Evo vidis zdaj pa vse objavilo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 16.12.2010 20:42:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar No,Saš-a pa zobki jezijo,zato taka driska in zato tudi enako stanje rite kot pri Majakli oz. Nikecu.HB,da imam izkušnje s tem,ker je Maks imel pri vsakem zobku rit dobesedno krvavo razžrto od blata. Bila prej na šihtu,se pomenla z šefico,je bila ful vesela,še čestitala mi je. Vglavenm,pazit se moram,je rekla,pa več me bo na kaso devala al pa v pekaro. Pa avto mi je še enkrat zakuhal. Za Saša ...za šefico ( kam te bo pa dala delat?)...avto pa Sem že napisala,kaj bom delala. eh, sem narobe prebrala...sorry Ni panike,sem si mislila,da si spregledala.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 16.12.2010 20:42:24
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Dobre volje sem
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 16.12.2010 20:43:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca kaj je pa tebi smešno Dobre volje sem
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 16.12.2010 20:43:20
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar No,Saš-a pa zobki jezijo,zato taka driska in zato tudi enako stanje rite kot pri Majakli oz. Nikecu.HB,da imam izkušnje s tem,ker je Maks imel pri vsakem zobku rit dobesedno krvavo razžrto od blata. Bila prej na šihtu,se pomenla z šefico,je bila ful vesela,še čestitala mi je. Vglavenm,pazit se moram,je rekla,pa več me bo na kaso devala al pa v pekaro. Pa avto mi je še enkrat zakuhal. Za Saša ...za šefico ( kam te bo pa dala delat?)...avto pa Sem že napisala,kaj bom delala. eh, sem narobe prebrala...sorry Ni panike,sem si mislila,da si spregledala. jaz sem prebrala, da te tja ne bo dala...zato sem napisala ja kam te bo pa dala
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 16.12.2010 20:44:30
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Evo vidis zdaj pa vse objavilo ma nima veze, samo da si ti nam dobre volje ...imaš kak poseben razlog...daj recept za dobro voljo, meni je primanjkuje
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 16.12.2010 20:46:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar No,Saš-a pa zobki jezijo,zato taka driska in zato tudi enako stanje rite kot pri Majakli oz. Nikecu.HB,da imam izkušnje s tem,ker je Maks imel pri vsakem zobku rit dobesedno krvavo razžrto od blata. Bila prej na šihtu,se pomenla z šefico,je bila ful vesela,še čestitala mi je. Vglavenm,pazit se moram,je rekla,pa več me bo na kaso devala al pa v pekaro. Pa avto mi je še enkrat zakuhal. Za Saša ...za šefico ( kam te bo pa dala delat?)...avto pa Sem že napisala,kaj bom delala. eh, sem narobe prebrala...sorry Ni panike,sem si mislila,da si spregledala. jaz sem prebrala, da te tja ne bo dala...zato sem napisala ja kam te bo pa dala hanzika!
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 16.12.2010 20:47:06
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar hanzika! ...se zgodi
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 16.12.2010 20:47:57
|
|
|
|
botrca
|
Matcar ti je zdaj kamen padel s srca, ko si še šefici povedala? Zdaj pa mislim, da lažje dihaš.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 16.12.2010 20:49:37
|
|
|
|
botrca
|
Grem malega spravit spat...zdaj ga ati kopa . Pa pripravit stvari za jutri...pridem kasneje.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 16.12.2010 20:51:03
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Evo vidis zdaj pa vse objavilo ma nima veze, samo da si ti nam dobre volje ...imaš kak poseben razlog...daj recept za dobro voljo, meni je primanjkuje Veseli december pa to .....Prepustis se dogodkom in custvom.... Srecna sem in hkrati zato vesela
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 16.12.2010 20:52:05
|
|
|
|
Sacherca
|
No jaz pa grem zdaj pocasi gledat Talente v belem,pridem vec kasno nazaj Moj pa ima kvalifikacije za neko dirko...Preko neta afkors
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 16.12.2010 20:52:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Matcar ti je zdaj kamen padel s srca, ko si še šefici povedala? Zdaj pa mislim, da lažje dihaš. Itak,veš da sem olajšana.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj določa otrokovo krvno skupino?Starše pogosto zanima, kakšno krvno skupino bo imel njihov otrok, še posebej, če je eden od staršev Rh negativen. Poglej...
Zadnje s foruma
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?