|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 16. del
17.12.2010 14:32:08   
botrca
Midva sva nazaj s pregleda, ampak nisva opravila pregled pri zdravniku, ker je bila ena počasna nadomestna zdravnica in bi še vsaj 2 uri čakala. Pa še tako in tako sva bila več kot 2 uri tam. Vglavnem vse ostalo je Jan super opravil user posted image  user posted image  user posted image , razen enih malenkosti, ki jih bova v kratkem popravila.

Prišla sva ob 13h domov, skuhala hitro kosilo (juha od včeraj z zvezdicami, pire, meso, špinača), zdaj pa on že spi jaz pa tudi grem malo. Se mi ful user posted image .

Se tipkamo kasneje. user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
17.12.2010 15:42:13   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Jaz pa sem tudi že vse razvozla,sem pa zjutraj vodo v kiler nalila in avto dela ko suza.Moram brudera sku...cat malo,ker sem mu pred začetkom zime rekla,da mi naj pogleda pa antifriz not nalije pa tak dalje,da nem sranja mela,ko bo minus zunaj.user posted image user posted image user posted image Pa mi je šmrkavec reko,da mam vse tak ko treba.Aha,sem danes vidla,ja.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...joj bogi brat ko ga dobiš v roke...ker pri tebi ni pardona...pa zdaj imaš antifriz?

kaj če pa imaš raztezno posodo počeno in ti spušča- pa je zato zakuhal ?????
Ni počena,100%,ker pol bi pod avtom mokro blo,pa ni nikjer nič mokro.

ni mus da je tak fejst da bi vse naenkrat steklo-počasi da polzi tak da ne more nastat luža(sicer pa boš vidla če se nivo vode v posodi niža)

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
17.12.2010 16:02:46   
botrca
Malo sem se naspala, zdaj me pa zebe pa ne vem zakaj user posted image .

Grem si narest kapucino....kathy83 pridešuser posted image ? Ostale pa:

user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
17.12.2010 16:05:06   
elevitka
evo CUKOR PEKARKE sami in sacherca pa seveda tudi ostale če se kateri ljubi!!

recepti

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
17.12.2010 16:05:42   
botrca
Ali pa kakav:

user posted image

oziroma topli čaj:

user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
17.12.2010 16:10:52   
elevitka
botrca... daj še kaj za papat cuj user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
17.12.2010 16:12:14   
botrca

botrca... daj še kaj za papat cuj user posted image

user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
17.12.2010 16:13:58   
botrca
Elevitka to:

user posted image
user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 17.12.2010 16:14:24 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
17.12.2010 16:15:05   
botrca
Ali si mislila kaj konkretnega na žlico ali za piknit user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
17.12.2010 16:15:46   
Lenči_
Dan,... kaj zdaj to, da nimam nič za brat??? Vsesplošen štrajk al ga vsi žurate? user posted image

Pri nas nič kaj novega. Danes imamo službeno čago in ne grem. M. ima probleme s spanjem. Včeraj sva jo komaj uspavala, tak da je šla ob 11 zvečer spat. Popoldan sploh noče spat user posted image . Se mi že meša user posted image . Že celi teden menjavamo bano. Upam, da bo ta teden fertik, ker če ne popi****. Že pošteno smrdi od mene user posted image Sej ne, saj se hodimo k moji mami tuširat, samo... tečnooo je, kopalnica v razsulu.

Tote puzle.. grr, jaz jih tud še nisem vstran vrgla. Morem neko nadomestilo poiskat. Kakšna ideja?

Botrca nehaj mi lušte delat!

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
17.12.2010 16:17:08   
botrca
Ni problema:

user posted image
user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
17.12.2010 16:19:25   
elevitka

Elevitka to:

user posted image
user posted image
user posted image

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO to paše k kavici, kakavu, kapučinu in čajeku user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
17.12.2010 16:20:11   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Dan,... kaj zdaj to, da nimam nič za brat??? Vsesplošen štrajk al ga vsi žurate? user posted image

Pri nas nič kaj novega. Danes imamo službeno čago in ne grem. M. ima probleme s spanjem. Včeraj sva jo komaj uspavala, tak da je šla ob 11 zvečer spat. Popoldan sploh noče spat user posted image . Se mi že meša user posted image . Že celi teden menjavamo bano. Upam, da bo ta teden fertik, ker če ne popi****. Že pošteno smrdi od mene user posted image Sej ne, saj se hodimo k moji mami tuširat, samo... tečnooo je, kopalnica v razsulu.

Tote puzle.. grr, jaz jih tud še nisem vstran vrgla. Morem neko nadomestilo poiskat. Kakšna ideja?

Botrca nehaj mi lušte delat!

nimaš za brat imaš pa za jest in pit koliko hočeš user posted image ...lušte ti delam...s čem, kaj ti od tega najbolj ustreza?

Puzzle...pa kaj se toliko obremenjujete s tem...zaradi enega članka jih pa res ne bom stran metala user posted image ...pol pa najboljši, da vsako srugo stvar vržemo, ker škodi zdravju...eh bla, bla, bla...

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
17.12.2010 16:20:41   
botrca
Lenči_ pa še za malo ki ne spi... user posted image user posted image user posted image , kaj naj ti drugega rečem kot pa potrpi saj bo...jaz si to pri mojem vedno govorim. 

< Sporočilo je popravil botrca -- 17.12.2010 16:21:16 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
17.12.2010 16:21:49   
botrca

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO to paše k kavici, kakavu, kapučinu in čajeku user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
17.12.2010 16:22:00   
elevitka

Ni problema:

user posted image
user posted image

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tud to ni švoh user posted image user posted image

lenči... pa kaj se boš umivala... saj si bla ziher letos kaj na morju,, pa še zima je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
17.12.2010 16:26:40   
botrca
lenči... pa kaj se boš umivala... saj si bla ziher letos kaj na morju,, pa še zima je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako si me pa zdaj nasmejala...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
17.12.2010 16:27:08   
Lenči_

Jaz tud tak pravim, samo te pa moj nekaj jamra, da smrdim user posted image user posted image (Bog pomagej - to je hec, da nebo kera resno mislila!)

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
17.12.2010 16:28:43   
Lenči_
Botrca - kapučino, bomboniera, keksi, kakav - mmmmmmmmmmmmmmmm user posted image

oni narezek me ne gane preveč, sem ravno home made pizza jedla, tak da veš, pol paše še kaj sladkega za na vrh in dobra kavica ali kapučino!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
17.12.2010 16:30:27   
Lenči_
jaaaaaaaaa super, zdaj mi pa nekaj vrtajoooooo... aaaaaaaaaa, upam, da mi M. ne zbudijo! user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
17.12.2010 16:32:20   
elevitka

Jaz tud tak pravim, samo te pa moj nekaj jamra, da smrdim user posted image user posted image (Bog pomagej - to je hec, da nebo kera resno mislila!)

lenči.. reči mu da šparate in naj se zgleduje po tebi !!! (nena se zaj delaj nekaj kot da ti ne paše da se ne rabiš umivat)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kak pa to romom znese ??? pa so vsi zdravi kot ribe

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
17.12.2010 16:35:06   
Lenči_

lenči.. reči mu da šparate in naj se zgleduje po tebi !!! (nena se zaj delaj nekaj kot da ti ne paše da se ne rabiš umivat)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kak pa to romom znese ??? pa so vsi zdravi kot ribe

user posted image user posted image user posted image okej, priznam. Saj zato, pa zadnič na kavo nisem prišla, ker bi vse letele domuuuu. Botrca, sami in matcar lahko ste mi hvaležne, da niste rable tega smrada prenašat! user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
17.12.2010 16:35:25   
botrca

Botrca - kapučino, bomboniera, keksi, kakav - mmmmmmmmmmmmmmmm user posted image

oni narezek me ne gane preveč, sem ravno home made pizza jedla, tak da veš, pol paše še kaj sladkega za na vrh in dobra kavica ali kapučino!

za vsakega nekaj...user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
17.12.2010 16:35:48   
botrca

jaaaaaaaaa super, zdaj mi pa nekaj vrtajoooooo... aaaaaaaaaa, upam, da mi M. ne zbudijo! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
17.12.2010 16:37:36   
botrca

kak? če pa jih je cela delegacija pa ena kopalnica, pa ata mora prvi ostalim pa potem mine, ko čakajo user posted image user posted image user posted image ...zdravi so ja tam do 40 leta mogoče...pol pa umirajo iz različnih razlogovuser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?