katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan presneti sneg Zarad snega nismo šli na božička Pa tak sem se veselila. Saj bo ,pa saj ni zadnji božiček letos,jih bo še polno... Letos se tako ne ve za kaj se gre...Drugo leto bo zanimivo Mi2 z mojim taaak čakava to drugo leto - glede vsega. Glede...??? zaj sem pa radovedna ... vsega. Glej eni (skoraj vsi) so nama pravili, bosta videla, ko bo začel hodit, ko bo ... , češ, da te bo več dela. Ampak nama je vedno bolj fajn. Zda pa čakava, da bo že kaj sam povedal, ... KAPIŠ. Prvih 6 mesecev pa tak, kot da ga ni bilo, zaspanec na kubik. Evo, zaj spi že od 11h. Ampak mi je že malo dolgcajt po njem, te pa ga hodim gledat. joj, pri teh izjavah pa fašem popiz...ditis Boš vidla, ko boš imela otroka, boš vidla, ko bo začel plazit, boš vidla, ko bo začel hodit, govorit...boš vidla...Kaj???? Saj gledam, pa nič ne vidim. Pa ono mali otroci, maletežave, veliki otroci, velike težave. Ja, pa saj to je moj, najin otrok, vse to prinese življenje...kaj zdaj???
|