Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.
Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.
Kava v petek........može...če bo moj res cel tedn doma, kakor kaže..... ampak pridem sama.....samo za uro se moramo zmenit...bi mi okol štirih najbolj pasalo
Glede silvestrovanja bomo doma.......nismo niti nobenega vabli...ker mi ta dan nič ne pomeni...kot vsak....z mojim bova čvekala, kafe pila...da bo malo drugače pa še kaj ornk spila
če pa se bo kdo nacrtal k nam..kak kolega...pa bo itak da dobrodošel Prvega pa tak vedno gremo naokoli, k tašči, pa k mojim...tak da imamo letanja v izobilju
..... aaaaaaaaaaaa, na džezvi se mi je skuro ročaj
kako ti je pa to uspelo ?
Moj pa se že lahko zbudi. Kosilo kuhano. Imamo pa juhico z ribano kašo in korenčkom, testenine z sirovo-smetanovo omakico (to bom sproti delala) z brokolijem in cvetačo. Glede na mojo (ne)kuharijo, je to že "ko v Nemčiji".
Sami se nas izogiba.
Silvestrovali (če se temu lahko tak reče) bomo kot že lani sami 3je doma, Nik bo spal, midva pa TV gledala, jedla in pila. Je moj včeraj izrazil željo, da on ne bi bifteka, ampak bi toaste z okroglo šunko in da le Košaška pride v poštev + solatike. (njegove besede )
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Botrca: za Jana, da že sam zaspi in javi, ne.
hvala...se je moj trud izplačal (pa še za kaj drugega tudi)
... povej kako?
enostavno v nič nisem silila...za vse sem vedno govorila, da ko bo čas in ko bo mali pripravljen bo...tako je bilo za hrano, za kakanje in lulanje, za spanje v svoji postelji, za spanje oz. da sam zaspi...vse ob svojem času...in odnehat ne smeš ko si neki cilj zastaviš...to sem delala in delam celi čas in zato se mi je trud izplačal.
popoldan pa mi ne paše
popoldan pa mi ne paše
meni popoldan paše...da lahko lepo v miru grem sama...in se načvekam...to je to zmente se...babnce...kera pride
Kava v petek........može...če bo moj res cel tedn doma, kakor kaže..... ampak pridem sama.....samo za uro se moramo zmenit...bi mi okol štirih najbolj pasalo
popoldan pa mi ne paše
meni popoldan paše...da lahko lepo v miru grem sama...in se načvekam...to je to zmente se...babnce...kera pride
na mene ne računajte, ker dopoldan mi ne bo, popoldan pa grem k mami, bo moj kr tja prišel, ker dela do 18.ih. komaj čakam pomlad, takrat bom imela več energije za kavice