Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Drugače smo se imeli pa res lepo, poročila sva se na gradu Bogenšperk, od čage so si vsi najbolj zapomnili, da sta se moja babica (ki je drugače precej resna) in njena sestra skupaj z maminim partnerjem oblekli v Atomik harmonik in s svojim besedilom (namenjenim nama) zapeli Brizglano brizgo.
Imela sva okrog 100 ljudi. Bila je ta sreča, da so večino plačali starši (vsak nekaj), midva sva imela samo "dnevni del", prstane ipd., oni pa vse kar se tiče čage. Še boljše je bilo poročno potovanje...nepozabno, čarobno,...ahhhhh...sem čisto odplavala. Bila sva na Koh Samui (Tajska). Bilo je pa skupno poročno darilo, vsakemu, ki je vprašal kaj si želiva sva rekla, da bome za konkretno turistično agencijo, to je šlo naprej in na koncu sva zbrala toliko bonov in denarja, da sva si res lahko privoščila konkretno potovanje, ki si ga drugače verjetno nikoli ne bi.
z Maksom,tak da sem imela dobro polovico poroke pokrite.
...bogi revež,še danes ga je strah