|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Cigareti v nosečnosti
11.6.2013 10:48:33   
radirka
Evo na tem mestu bi začela zelo grdo govoriti ozr. pisati.. pa se bom ugriznila v jezik in bom napisala samo to, sram naj te bo da si tako ** sebična!! Če že sebe ne maraš imej rada vsaj svojega otroka in se zanj odpovej cigaretom.. če bo otrok en dan atmatik, če bo imel nizko porodno težo ni probleme potem pa se boš tolčka po buči.. mislim takih ljudi res ne razumem.. kako je lahko ena mama tako sebična do ubogega bitjeca ki ji raste pod srčkom da se eni tako grdi razvadi ne more upreti vsaj za teh 9 mesecev.. Pa ne mi govorit kako težko se je odvadit itd. si tla o tem razmišljat že preden si zanosila in se že takrat odvadit, pa sedaj ne bi bilo nobenega problema..

_____________________________

Sreča je tam, kjer je srce.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Cigareti v nosečnosti
11.6.2013 11:11:01   
3Sonček3
Tkole bom rekla če se ti kadi kadi če se ti ne ti ni treba. Ne čakaj da ti bo nekdo reku ne  kadit zaradi tega in tega, naj ta premik pride sam v tvoji glavi. In tudi če kadiš med nosečnostjo pa kaj?! Koga to briga? to sta ti in tvoj otrok in boš sama odločala o tem kako se boš obnašala in nihče drug!!!
Radirka tvoj post sm slučajno prebrala ker je zadnji (cele teme res nisem šla brat) "kako je lahko ena mama tako sebična do ubogega bitjeca ki ji raste pod srčkom da se eni tako grdi razvadi ne more upreti vsaj za teh 9 mesecev" mislm sej je use lepo in prou ampak ... a si ti v nosečnosti delala vse po pravilih? nikoli nisi grešila?
A je kdo že slišou za izjavo da kadilke, ko izvejo da so noseče ne smejo nehat kadit ker je to šok za telo in slabše vpliva na otroka kot samo kajenje? No js sm. Pa se ne tolažm s tem samo povem kar sm slišala. Pa kolk otrok je otrok kadilk pa je z njimi vse uredu nevem zakaj bi ravno oziroma oni največ trpeli. Sej odrasli tut dobijo raka na pljučih pa v življenju niso prižgali cigareta...mogoče so kadili na skrivaj? Ja neki s cigareti je moglo bit. Dejte no nehat, vsi vemo da so cigareti škodljiva razvada tako kot alkohol, droge navsezadnje tut obsedenost z računalnikom... Vsak pa naj se sam odloči kako bo ravnal s svojim telesom in življenjem ki raste v njem

Lep dan


_____________________________

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu radirka)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Cigareti v nosečnosti
11.6.2013 11:22:42   
radirka
Ne draga, s stvarmi ki bi ogrozile in škodile mojemu otroku se nisme pregrešila! Niti ne vem zakaj bi se? Tudi meni je dišal pršut in salam in.. pa tega nisem jedla ker nisem želela tvegati okužbe s toksoplazmozo pri otroku.. pa dišali so mi spolni odnosi, prav tako so dišali mojemu partnerju pa sva se jim lahko odrekla brez težav tisti čas ko sem morala strogo ležati.. Tako da ja, sem ostra in bom ostro obsojala kar se tiče tega.. sploh pa ni nujno da se škoda ki jo s tem narediš otroku pokaže takoj, pač pa se lahko pokaže šele čez par let.. in kolikor vem nikjer ne piše da če ne kadiš ne moreš dobiti pljučnega raka, piše samo da je % plučnega raka pri kadilcih tolko krat višji kot pri nekadilcih.. Je pa drugačno grešenje da poješ 1 kos čokoalde kot pa da zastrupljaš s cigareti otroka.. in kot sem že napisala v prejšnejm postu preden se odločiš za nosečnost se odvadi od cigaretov.. manjka se stvari za katere boš prikrajšan ko enkrat rodiš.. ne more se odpovedati jebe*** cigaretu, lahko pa se bo odpovedala spanju nadalnje leto, dve tri ali ne vem koliko že, če otrok ne bo želel spat?
Ja, zame je to egoistično, sploh pa predvidevam da avtorica teme ni pričakovala bučnega aplavza in pohval pač pa je vedela da jo bo marsikdo obsojal zaradi njenega nespametnega ravnanja in je vseeno odprla temo, če bi želela živeti v veri da dela dobro otroku ne bi tega tu spraševal, sprašuje predvsem zato ker ima očitno slabo vest..
sicer pa vsak po svoje, vsaka mama je za njenega otroka najboljša mama pa tudi če ..
LP

_____________________________

Sreča je tam, kjer je srce.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Cigareti v nosečnosti
11.6.2013 11:33:12   
janju
No naj povem ne vem kaj radirka komentiraš tak hudo to temo, jaz sem to napisala pred več kot dvema letoma lahko pogledaš datum in ne se razburjaj, kr nekaj v tri dni. Dans imam otroka starega dve leti in je z njim vse normalno. Tavečji bo star že osem let in brez kakršnih težav kot to pisariš. Res pri prvem sem kadila celo nosečnost, pri tadrugi sem pa prenehala. In ne vem zakaj pogrevaš in komentiraš stare teme. O tem smo debaterali pred leti. Pa konc koncev vsaka mama zase ve kaj je najboljše zanjo in za svojega otroka in ne more mi ena tu gor težiti s takšnimi komentarji če me sploh pozna ne. Lej delaj ti z svojim življenjem kaj ti paše, jaz pa bom z svojim kaj bo pasalo meni. Drugič pa preden koga napadeš poglej kdaj je odprl to temo in pol komentiraj. Svašta folk:

(odgovor članu radirka)
Neposredna povezava do sporočila: 79
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Počitnice.
пеперутка16

Pri koliko mesecih bi svojega otroka peljali na morje?

Manj kot 3 mesece. (43%)

Pri 6 mesecih. (7%)

Pri 9 mesecih. (14%)

Pri 1 letu in več. (36%)


Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!