Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

), ob 17h pa je za večerjo zmazal 3 palačinke z nutelo. Jaz sem zabasana že po dveh.
Pa je čez kakšno uro pojedel še dva piškota. Za zajtrk je pojedel celo kajzerico in pašteto, za malico precej veliko jabolko, za kosilo enolončnico z mesom in žgance (mami pravi, da je pojedel ogroooomno)... Pač rabi. Pa nikakor ni debel. Je ravno pravi. Bi pa lahko jedel vedno, kadar koga vidi da kaj je... Če mu kdaj rečem, da ni več, on bi pa še, sledi užaljen jok, tako da mu pač dam, seveda če imam še. Če nimam več, se sicer malo pobuni ampak se potem hitro pomiri. Jaz se ne sekiram, skrbim pa, da ima uravnoteženo prehrano in da ni na jedilniku hrane s praznimi kalorijami. Seveda so tudi take stvari na jedilniku, kot npr. danes palačinke z nutelo, ampak to je mogoče 1x na teden ali pa še to ne. Dokler rad poje vse od zelenjave do sadja, mesa, kisle repe, zelja, solate itd., se ne sekiram, naj je.
Jaz se ne bi sekirala, rajši pazim, da ga ne filam s sladkarijami. Zdaj je v fazi mandarin-klementin, po vrtcu jih ponavadi poje vsaj 6.
. Pri naši 3-letnici imamo skoraj vsak dan težave, ko je čas za obrok. Polovico žemlje lahko je tudi 1 uro, pa še to jo moram kar naprej spodbujat