san
|
evo, mi smo tudi v petek zjutraj pobegnili na morje. res je pasalo, smo si napolnili baterije in mali je čudežno ozdravel . glede trebuha - meni se vsako nosečnost prej pozna. tokrat se mi zdi, da sem že kar obilna, ampak me to veseli (pri prvi nosečnosti sem tako čudno nosila, da še v 7 mesecu ni bilo nič videt, samo kot bi se fajn najedla in bila malo napihnjena). če kdo slučajno še ne opazi, se kar sama pohvalim . komentarjev mi na srečo še ni treba poslušat, jih pa kasiram ponavadi kasneje, pa priznam, da mi je včasih vseeno, drugič me pa prav pojezi . mi hormoni delajo 100/uro in je čist odvisno od dneva. otrdeva mi pa ne. prejšnjo nosečnost mi je zadnje dva meseca, pa ni bilo hujšega. tudi s strijami nimam težav, upam da tako ostane. no, če izvzamem tise po stegnih. mazala se pa nisem nikoli s temi kremami, sem in tja proti koncu s kakšno mastno kremo, ali pa kar olje dala v vodo med kopanjem, ker sem imela probleme s suho kožo. jutri imam pregled in že komaj čakam. nimam pa pojma, če bom imela tudi morfo... bomo videli. čestitke vsem za dobre rezultate teni, zate pa upam, da jutri dočakaš poštarja morje, ja mi bomo sigurno šli. še ne vem a bo to julija la avgusta, v vsakem primeru bomo avgusta zagotovo vsak vikend na morju, ker ima tast blizu Novigrada hišo in skoz tam visimo. glede prezgodnjega poroda me a po pravici ne skrbi. mate0ja hvala , pa jih imam res že veliko. sem klepetala z marčevkami 2008 in še vedno sem pa tja kakšno rečemo in se nabere tako, toliko na brzino. zdej pa letim po otroke
|