Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Pa sej se zi mora zmešat, k ne veš pri čem si.
Zgleda, da bo treba it ta vikend al pa najkasneje drugega na morje fasado rihtat. Komaj čakam, čeprav bo delovno. Če katero zanima apartma v Novigradu, 500m do plaže, 80m2, mi naj sporoči na ZS, zrihtam skonto.
.
no bo že zdej sam o morju razmislam bom več migalapa jedla bl sadje pa zelenjavo k bo itak tok vroče da mi druzga ne bo pasal upam da bo pol to tut na tehtnici pokazal
vedno večje čage v trebuščku,..hehe snoči mi je bilo prav smešno ko sem ležala (pol sedeče, na kavču,...ko vedno zaštekam
ker je pač sezona bezga sem kot vsako leto nakuhala kar fajn dozo, zdej pa povsod berem, da nosečnice le tega ne smemo! kej veste o tem? malce mi je čudno, mapak sam kar precej teh člankov našla...neumno mi je pa klicat g in spreševat če ga res ne smem... sej drugač nebi bil problem, ampak sem kar malce odvisnica od njega....pa še včerej sm ga spila 4l