Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
(pa imam izkušnej z AS). Pri g sem bila potem popolnoma iz sebe, ker sem pričakovala naslabše... ko sem slišala srček, sem jokala kot dež.... Hočem povedat - tudi tiste, ki še ne slišite srčka z AS; ni rečeno, da je karkoli narobe!! Jaz ga recimo ne slišim tud danes ne, pa si kljub temu dopovedujem, da je vse ok... In močno upam! Čeprav me kar pošteno iztirja, da ga ti zmeraj najdeš - me zaradi tega postaja strah.... 
,
Komi čakam ta teden da vidim, ali mi bojo dali pogodbo še za tri tedne ali ne. Imam še 14 dni starega dopusta. Mene so že na agenciji, da koliko časa me ne bo, pa sem samo rekla, ja toliko časa me ne bo kolikor traja gripa. Itak ne vejo da sem noseča.
.
Naj vsaki posebej čim prej posije sonce.