Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
mi zamuja celih 6 dni in sem se naročila k ginek. na pregled saj mi že 2 m tako nagaja in do sedaj res nisem imela takih problemov.. pa mi reče sestra.. da morem prej test narediti ker drugače negre... jaz pa se vsa razburjena kajti se mi ni zdelo smiselno počet to saj z možen na tem pač ne delava.. oz. v mene ni prislo do izliva......no pa sem kupla tale test in.... sooookkk test je pokazal
... mene je kr za sekundo pobralo saj jaz tega ne morem verjetii.. le kako se je to lahko zgodiloooo??? trenutno sem v zelo stresnem obdobju z samini problemi.... torej zanosila sem z predsemensko tekočino in enostavno nemorem verjet resss..negre mi v glavoo saj tega nisem nikoli na tem svetu pričakovalaaaa.... 
Ti kar ponovi test, da boš bolj ziher!
, pa se potem ni dobro končalo, potem v tretje pa ni hotelo takoj uspeti, psiha očitno res deluje
Vso srečo