sonya1
|
Živjo bejbe ! Vstala sem že ob sedmih in od takrat meditiram in se spravljam na banko. Moram iti po plačilno kartico. Ker sem bila ravno v fazi selitve, nisem vedela, kateri naslov naj jim dam, pa sem kar rekla, da bom prišla ponjo. In zdaj hodim ponjo že več kot 2 meseca Miši, sem šla takoj gledat, kaj so babe žabe tako navdušene, sem mislila, da si svojo slikico dala gor. Ti pa nič . Dobro opravi danes, pa poročaj kasneje, kako vam je šlo. Itak, da bo vse v redu Pika, vse najboljše za rojstni dan in naj se ti izpolni kaka velika želja. Itak vse navijamo zate. Hedvika, pridni ste, si pa lahko msilim, kako je vse skupaj ob dveh malih mulčkih. Veliko veselja še naprej Hermy je v nizkem štartu . Še malo pa bo Blaž . Kdaj potujete ? Aquica, fensi voziček. Za naše konce zudi ni taka finoča (ne mislim tu v Ljubljani, doma, pri bodoči babici, ki komaj čaka, da bo mulca vozila naokrog ). Mausi se torej spogleduje . Kul, bejba, malo si pa že lahko ogleduješ Srečica, tako kot je Miši rekla. Ta teden bo hitro naokrog, pol pa samo še malo. Pa ni vraga, da ne bi bilo vse v redu, če vse tete iz RR pošiljajo dobre želje in dobre misli. Kdaj imaš spet UV? Lana, super za upešno opravljeno AC, pa super za parček . pa upam, da se je pubertetnik sprijaznil. če se še ni začek veseliti, se pa še bo:) Pa Lana druga, tole je zdaj pa že blizu. Kje pa imaš plan roditi ? Ja, bi bilo fino, ko bi obveznosti opravila prej, se lahko človek potem bolj posveti prijetnim zadevam. Pa Gigi se je javila po dolgem času. Pogrešamo te Tanja, ti pa že kmalu v službo? je pa hitro minilo, kajne ? Roži, upam, da je vse v redu. KT je tudi nekam izginila. Kje si, bejba ? Kaj dogaja ? Pošiljam veliko sončka še Mikli in Vitachi. Deklici, čimveč dobrih dni in upam na kakšen optimističen post od vaju kmalu. Neodkrita, na kakšni dieti pa si ? Meni že beseda dieta ni všeč . pa ko se pogledam, se mi kar zdi, kako bo po porodu. . No, pa saj je vseeno, samo, da bi bilo z malim vse v redu. Loremi se nič ne javlja. Pa Zarja tudi ne. Upam, punci, da sta v redu. Pogrešamo vas Kruce, upam, da nimaš preveč dela. Pozdravčke še vsem drugim, ki jih nisem omenila in uživajte v lepem dnevu.
|