tinaaja
|
Punce moje... s shoppinga... slaba vest zaradi zneska, ampak i feel good, ko se pogledam v ogledalo.. kaj sele bo,ce bom lepo pridno sla naprej in dol s kg.. Sem kupila vse st 40!!!! In dvoje hude skronje - cist hudo zgleda, koncno vidim en delcek tiste - old me pred nosecnostima, iz norih studentskih let Mozek tud zadovoljen pravi,a vidis, kmok se ti pozna - ker filinga nimam tok - no do tkole, ko se mal bolj lepo obelcem al pa spravim v stevilko manj Mal me glava boli, tko da ne bom sla tect, bom notri oddelala kaksno uro... jenii - pocajti se cim prej in hitro v superge, ko bos pri moci terrap - vec glav vec ve.. ampak saj ves kako je.. vsakemu nekaj odgovarja .. in mislim, da je treba poslusat tudi telo. meni trenutno nic ne pasejo testenine, krompir,... zato jih niti ne poskusam vklopit v jedilnik. mislim,da vse v generalu poznamo teorijo zdrave prehrane, prkasa pa je problem. In pac poskusas na svoj nacin zgubit kg.. res pa je,da ce ne spremenis prehrane in poglda nanjo med hujsanjem, pol nima smisla hujsat in se odrekat, ker ko gres na stara pota... imas vse nazaj in se kaj vec. sami - ti pa si pica za zajtrk.. men glih zelodec obrne al za ostale obroke bi komooooottttt - pa ne bom Pri nas bo za kosilo hobotnica z zelenjavo, peceno v pecici njamiiii