tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra123 IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja pac ne bom, ce je zadeva OH.. i A so OH res tako sranje? Jaz sem jih zaenkrat jedla normalno, rezultat je bil ok. Nekako sem pristaš ene take, uravnotežene prehrane, se pa poigravam z mislijo, da bi navadne testenine in riž zamenjala za polnozrnate, za riž itak ne vem kako se mu reče. Punce, kakšna ideje, katere "zdrave" testenine in riž so ok? ne OH niso samo slabi Bele zadeve je najboljs izkljucit, pa naj bo to riz, testenine, kruh.. Polnozrnate imas povsod, rzene, graham, pirine testenine.. Oz riz je OK tudi basmati, ima nizji GI. Krompir pa je isto sranje, cim manj. OH pa dobis tudi iz zelenjave npr, tko da jaz brez teh OH nisem Pa sadje.. Izkljucila sem vse riz, testenine in krompir, kruh redko... Ampak enim to na ful bed udari, meni pa sede in v bistvu sploh ne pogresam.