tejci1981
|
Dan! Po par dneh spet za računalnikom. Ko je blo tako lepo vreme, sma bila z malim cele dneve zunaj in ni blo časa, posledično je bil na sporedu samo zajtrk in pozno kosilo,....pa da vidim če se bo kaj premaknilo . Pa da vidim kaj ste načvekale ! Dobrodošle nove!!! Meni je pa kar žal, da sem povedala, da sem na dieti, ker se eni žlahtniki kar norca delajo, da se mi še nič ne vidi,...če pa sem šele začela,....pri taki kilaži se -3 kg nemore videt + da me vidijo skoraj vsak dan,.... Majakla - Slikanje - ne hvala ,....predlanske slike iz morja,...mi je kar slabo, ko se gledam, lani nosečnost, letos pa resna akcija za minus na vagi! Bravo za tek, kolesarjenje in ostale vrste telovadbe!!! Jaz sem bila ta teden na izdatnem vozičkanju! Beachgirl - bravo za nekajenje Jaz sem nehala lani takoj v začetku nosečnosti, ker so mi zasmrdeli in do sedaj se še ni spremenilo (in upam, da se tudi nebo ) Kopalke - nebi še o njih,...bom šla na lov tik pred zdajci, ker itak nimam nekih ekstra želj! Malo pokomentirala, zdaj pa jok, tak da šibam
|