Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 13:40:46
|
|
|
|
Arwenko
|
Nisem še bila tam, ampak ravno v petek sem tam mimo šetala s tamalo, nisem se pa zavzela kako se reče. No, v četrtek načeloma pridem, če bo še veljalo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 14:02:00
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Evo mene iz šihta! Samo še ju3,pol pa bolniška-upam!Prebrala sem vas tudi,ste ble pridne s čvekanjem. Majakla-saj sem ti jaz enako napisala zadnjič,kot je v tem članku,ki ga je Sami prilepla gor.tebi v bistvu delovna doba normalno teče-100%,ostalo imaš po pogodbi,ki jo imaš z delodajalcem.Prispevki se ti edino delijo,nekaj plača delodajalec,ostalo csd! Katy-saj bo tudi T ok,če pa boš lahko,pa kr pridita na kafe.Mene ni strah. Sacherca-za tvojega škrata,da ne bo kaj hujšega iz tega prehlada. Rina- Ly-super,da sta se uspala zmenit vam v prid.Ostalo pa bo tudi že nekak šlo,boš vidla. Vse ostale pa ste tak dobro,kolko sem brala.Upam samo,da nisem katere ven spustila.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 14:08:46
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Majakla-saj sem ti jaz enako napisala zadnjič,kot je v tem članku,ki ga je Sami prilepla gor.tebi v bistvu delovna doba normalno teče-100%,ostalo imaš po pogodbi,ki jo imaš z delodajalcem.Prispevki se ti edino delijo,nekaj plača delodajalec,ostalo csd! Ja, ja, saj vem, samo še 1x vprašam za ziher , ker ko sem danes to oddala, mi je ona tam rekla, da del. doba pa ne teče isto oz. da manj, zraven pa še je dodala, kolikor jaz vem. Te pa sem se še samo vprašala, če pa ti ne veš, zakaj si že ti tu?!""#**/?! No, te pa tak vredi. Zaj pa šibam gor po šejšek, ker brez tega po Nika ne smem, da bo gospodič lahko pil, ko se bom jaz mantrala in ga oblačila.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 14:44:21
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 če hočeš kaj življenja se moraš peljat 3 km. ..... Ja no tu sta baje 2 kafiča s pijačo in sladoledom, za sprehode je super, če pa hočeš kaj "nočnega utripa" (stojnice, promenada ljudi, kafič pri kafiču) moraš pa v bližnje mesto. Do sedaj je meni ful pasalo bit v gužvi, da sem zvečer stopila ven iz hotela in je bilo polno ljudi, peš cona,... ampak to pomeni, da je tudi na plaži gužva, to pa trenutno ni za nas, ker se ne moreva čisto nič sprostit, ko Tinej šiba po tujih brisačah ipd. Tak da bo takšen kompromis, gresta pa tudi moja dva zraven in bova lahko kakšen večer Tineja pri njima pustila in šla sama npr. v Biograd. Kakšen večer se bomo skupaj zapeljali do kakšnega mesta, kakšen večer bo pa pasalo kar na terasi sedet pa Activity igrat. Pa nočno kopanje nama tud ne uide... Se že veselim pa je še kar krepka pol leta do takrat.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 15:29:21
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ja no tu sta baje 2 kafiča s pijačo in sladoledom, za sprehode je super, če pa hočeš kaj "nočnega utripa" (stojnice, promenada ljudi, kafič pri kafiču) moraš pa v bližnje mesto. "Prek teče" za nas -majkemi,midva sva pa puščavnika,odkar imama otroke-pa še poleg najinih dveh ob stojnicah hodit....hvala lepa-te olupajo kot banano
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 15:39:01
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ja no tu sta baje 2 kafiča s pijačo in sladoledom, za sprehode je super, če pa hočeš kaj "nočnega utripa" (stojnice, promenada ljudi, kafič pri kafiču) moraš pa v bližnje mesto. "Prek teče" za nas -majkemi,midva sva pa puščavnika,odkar imama otroke-pa še poleg najinih dveh ob stojnicah hodit....hvala lepa-te olupajo kot banano
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 15:40:08
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Mi gremo letos na Pašman (Kraj), nisem še bila, ampak sosedje, ki grejo z nami so bili že 3x tam in je baje super. Apartmaji so ob plaži, voda je nizka (mivka), ni gneče. Je pa to malo selo, če hočeš kaj življenja se moraš peljat 3 km. meni se pa to super sliši kakšne so pa kaj cene, če ni skrivnost? Mi bomo šli verjetno spet v Rovinj, tako kot pa vsako leto. Tam so plaže različne, odvisno kje se kopaš. Pa do mesta je ca. 2 km (tam kjer smo mi), včasih gremo kar peš ali s kolesi. Drugače pa meni tud vedno bolj paše mir in ne gužva. Običajno še psa vzamemo zraven. Predlani smo imeli neke probleme z enim hrvatom. Se je nekaj vpičo zaradi psičke. Tak da čim manjša gužva, tem boljše Glede kavice, jaz sigurno ne bom mogla jutri. Če bom lahko, mogoče v čet.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 15:40:42
|
|
|
|
botrca
|
Dan, za nami je pa taka noč, da se je rajši ne bi spominjala...mali je tako trmast ratal, da postaja že zelooooo nevzdržno. Ponoči trmari, ker si nekaj namisli... . Spali torej nismo nič...zjutraj sem ga prej peljala v vrtec, jaz pa šla na terapije. Pol sem šla v mesto, sva z mojim šla do mehanika, pol pa sem ga peljala v službo. Šla na borzo, spar in lidl in domov. Se najedla in šla malo spat. Zdaj pa že imam malega doma in se pridno igra. Jaz pa še moram kuhinjo v red spravit pa nekaj za jest naredit.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 15:41:21
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ja no tu sta baje 2 kafiča s pijačo in sladoledom, za sprehode je super, če pa hočeš kaj "nočnega utripa" (stojnice, promenada ljudi, kafič pri kafiču) moraš pa v bližnje mesto. "Prek teče" za nas -majkemi,midva sva pa puščavnika,odkar imama otroke-pa še poleg najinih dveh ob stojnicah hodit....hvala lepa-te olupajo kot banano te so za vas robinzonske počitnice
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 15:41:46
|
|
|
|
botrca
|
Grem vas prebrat...
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 16:07:43
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Grem vas prebrat... še zdaj bereš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 16:09:04
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Dan, za nami je pa taka noč, da se je rajši ne bi spominjala...mali je tako trmast ratal, da postaja že zelooooo nevzdržno. Ponoči trmari, ker si nekaj namisli... . Spali torej nismo nič...zjutraj sem ga prej peljala v vrtec, jaz pa šla na terapije.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 16:10:22
|
|
|
|
katy83
|
T do zdaj pojedel četrt žemljice, 2 keksa in 5 žličk korenčka s testeninami...je to ok? Pije pa kar dosti proti temu kar je prej včasih.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 16:12:19
|
|
|
|
botrca
|
Prebrala... ... Nimam pojma kje je SO, pa da mi daš slike, razlago...nimam pojma. Naj mi ena pove, kam se peljem če pridem iz hitre ceste pa grem desno proti sparu Nisem pa sigurna, če bom sploh lahko prišla...en avto na popravilu, pa s tečajem začnem tak, da . Rina22
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 16:14:33
|
|
|
|
botrca
|
Glede morja: mi še ne vemo kdaj bomo šli, če bomo šli. Je pa Jan bil star 8 mesecev, ko smo šli prvič in je bilo super . Jaz bi šla v Pulo, Fažano, Medulin...moj pa še ne ve.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 16:15:30
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 T do zdaj pojedel četrt žemljice, 2 keksa in 5 žličk korenčka s testeninami...je to ok? Pije pa kar dosti proti temu kar je prej včasih. super, počasi pa bo zopet tisti stari T...mislim v dobri formi ...glavno, da ti pije
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 16:16:47
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Grem vas prebrat... še zdaj bereš? ne, pisala sem...pa mali čaka, da dokončam da se greva igrat s formulo
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 16:18:38
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 T do zdaj pojedel četrt žemljice, 2 keksa in 5 žličk korenčka s testeninami...je to ok? Pije pa kar dosti proti temu kar je prej včasih. super, počasi pa bo zopet tisti stari T...mislim v dobri formi ...glavno, da ti pije ok, ker nisem najvajena takih malih količin od njega, te pa res ne vem kaj si naj mislim.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 16:18:45
|
|
|
|
botrca
|
Tole me pa malo skrbi: http://www.delo.si/clanek/137615 Počasi bomo delali zastonj...
< Sporočilo je popravil botrca -- 24.1.2011 16:19:34 >
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 16:19:12
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Grem vas prebrat... še zdaj bereš? ne, pisala sem...pa mali čaka, da dokončam da se greva igrat s formulo gooooo mami
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 16:19:40
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ja no tu sta baje 2 kafiča s pijačo in sladoledom, za sprehode je super, če pa hočeš kaj "nočnega utripa" (stojnice, promenada ljudi, kafič pri kafiču) moraš pa v bližnje mesto. "Prek teče" za nas -majkemi,midva sva pa puščavnika,odkar imama otroke-pa še poleg najinih dveh ob stojnicah hodit....hvala lepa-te olupajo kot banano te so za vas robinzonske počitnice Robinzonske z eno normalno delujočo trgovino,na pa tak kot v Malem Lošinju (Nerezine-Lopar),ko dela trgovina od 8-12 in zvečer od 18-20 ure ...aja pa kiosk z sladoledom-obvezno!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 16:20:46
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 gooooo mami šumaher
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 16:21:30
|
|
|
|
sami0804
|
glavno, da ti pije IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 T do zdaj pojedel četrt žemljice, 2 keksa in 5 žličk korenčka s testeninami...je to ok? Pije pa kar dosti proti temu kar je prej včasih. super, počasi pa bo zopet tisti stari T...mislim v dobri formi ...glavno, da ti pije podpis!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 16:22:12
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Robinzonske z eno normalno delujočo trgovino,na pa tak kot v Malem Lošinju (Nerezine-Lopar),ko dela trgovina od 8-12 in zvečer od 18-20 ure ...aja pa kiosk z sladoledom-obvezno!!! se oni tudi hodijo kopat ...pa saj ob tej uri ne hodiš kam ali
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 16:23:24
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ok, ker nisem najvajena takih malih količin od njega, te pa res ne vem kaj si naj mislim. misli kako je to fajn, da je boljši...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.