|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krema za podplate
9.8.2005 21:19:33   
erika
Ali mi zaupate s katero kremo si mažete in masirate podplate, da se koža ne izsuši in ostane mehka?

Tamara
Neposredna povezava do sporočila: 1
   krema za podplate
9.8.2005 21:22:17   
Anonimen
Oj, Tamara, to bi tudi jaz rada vedela. Ne boš verjela, ampak jaz zdajle sedim z nogami v vodi in si jih občasno malo "postrgam". Super čas za to je tole sedenje za računalnikom. Kremo sicer imam eno iz DM, v omari že eno leto, ampak se mi zdi, da ne pomaga prav dosti. Vsaj v omari ne.:)- Bom pozneje pogledala, katera je.

(odgovor članu erika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   krema za podplate
9.8.2005 21:24:50   
india
Jaz imam negovalno kremo od Oriflame, pa tudi puder v kremi uporabljam saj mi ful pomaga zdaj poleti.
Mi pa ta krema fino zmehča kožo in imam mehke podplate....mi je pa že koža pokala, pa rane so krvavele, zdaj pa o tem ni več ne duha ne sluha.:bravo:

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   krema za podplate
9.8.2005 21:27:36   
cmokec
Jaz imam od Afrodite Balzam za noge. Uporabljam jo premalokrat, da bi ti lahko povedala, kolk je dobra. Kadar se namažem je fina. :)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   krema za podplate
9.8.2005 21:46:17   
dadica
pozdrav,punce preverjeno od moje mame,ki se je 20 let borila z trdimi in spokanimi petami,sedaj si 14 dni vsak večer maže z navadnim olovnim oljem in podplate ima kot:duda:.Tako da mislim da je to ena poceni varianta in vseeno za poskusit.veliko uspeha in javite če je pomagalo!

lp dadica

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   krema za podplate
9.8.2005 21:46:36   
Maxica
Meni je kozmetičarka svetovala kremo od kolekcije Gehwol, Lipidro-Creme.
:ups:Jo pa tudi jaz zadnje čase bolj malokrat uporabljam, ko pa jo, mi super zmehča kožo.:bravo: Tako da jo priporočam.:)

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   krema za podplate
9.8.2005 21:48:16   
erika
Jaz moram povedat, da si noge-podplate vsak dan mažem z losionom ali kakšno drugo kremo za telo, pa je vse Blažev žegen. Trde kože sicer nimam, vendar je čez dan kar belkaste barve - čisto izsušena. kot kakšna stara mama. Pa nebi rekla, če si nebi res vsak dan mazala.

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   krema za podplate
9.8.2005 21:50:28   
Anonimen
No, zdaj sem šla poiskat. Je od firme Scholl, reče se ji pa Schrunden Salbe. Piše, da pomaga v treh dneh in da je antiseptična, da vsebuje ureo in da obnavlja močno porženelo kožo na petah. Zdaj bom mazala 3 dni in bom poročala, kako bo. Če ne bo bolje, pa na olivno olje.:)

(odgovor članu erika)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   krema za podplate
9.8.2005 21:52:37   
dadica
ja moj :hudicek: škrat je prišel vmes mislila sem olivno olje in ne olovno!:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   krema za podplate
9.8.2005 21:54:41   
andrej77
moja draga uporablja mazilo za trdo kožo Galenski laboratorij, ki sva jo kupila v lekarni v ljubljani... že po dveh dne uporabe se je poznala razlika.. na plus seveda:bravo:

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   krema za podplate
9.8.2005 21:57:43   
Anonimen
Tudi jaz prisegam na Oriflame!:bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu erika)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   krema za podplate
9.8.2005 22:12:17   
Mariposa
Meni bolj kot vse kreme pomaga vsak drug dan pred spanjem nanešeno olivno olje. Pete kot od dojenčka;)

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   krema za podplate
9.8.2005 22:13:49   
Mariposa
Sem šele sedaj prebrala vse odgovore in videla, da je izpadlo kot da bi od Dadice post kopirala:)- SAmo nisem, kar pomeni, da zadeva res deluje;)

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   krema za podplate
9.8.2005 23:02:25   
petra.horzi
:)jz mam tud probleme s podplati, pa bom prov probala olivno olje, ker z nobeno kremo in strgali in ne vem kaj še mi ni ratal odpravt trde kože na petah
bomo probal pa bomo vidl

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   krema za podplate
10.8.2005 8:01:27   
Maček Muri
Jaz sem pa najbolj zadovoljna z Justovo.

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   krema za podplate
10.8.2005 10:39:01   
Annny
jaz imam eno od Scholl-ovih krem (v beli tubi) in je do zdaj najboljša.
Lp

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   krema za podplate
10.8.2005 15:08:52   
polona2
Definitivno DM-ova, ob redni uporabi!!!

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kolikokrat seksajo poročeni pari? To kaže ...
Plus: koliko je idealno, po mnenju znanosti.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Prvi portal za samohranilke – Besedula.si
Kar deset odstotkov vseh Slovenk se vsakodnevno sooča s številnimi izzivi samohranilskega življenja. Odslej jih bodo lah...
Pozabite na "6-7", prišel je nov s...
Uporabiti ga je mogoče kadarkoli in kjerkoli.
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

joh ansa jansa
gabb

jansa sucks - yes or no?

yes (64%)

no (36%)

Število vseh glasov: 221

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!