Uporabniki na tej temi: nihče
Uporabnik
RE: Mariborčanke 18. del 24.1.2011 22:41:03
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jaz ti nisem dosta? Bambi še pride, druge pa imajo nečas, Sami pa izgovore.
RE: Mariborčanke 18. del 24.1.2011 22:41:46
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kaj Ly še ni? Bober večer majakla. BOBER večer tudi tebi Ly. ja kaj češ, pozna se šiht in utrujenost. Se sama sebi smejim. Bo treba bolj počasi tipkat. Ne, ne, je prav lušno tak. Da se malo nasmejimo.
_____________________________ Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji. "Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."
RE: Mariborčanke 18. del 24.1.2011 22:42:02
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Pol ure za kavo z Maribočankami??? MariborčankaMA.
RE: Mariborčanke 18. del 24.1.2011 22:42:50
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Neee, saj sem pisala Novigrad, to ti je takoj za 2. ovinkom levo. Tolko gledaj,da ti ne bom sledila do Novigrada btw kak je za froce tam? Zbiram informacije na vseh koncih
RE: Mariborčanke 18. del 24.1.2011 22:43:50
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Pol ure za kavo z Maribočankami??? MariborčankaMA. Kaj to že mene zraven šteješ.
_____________________________ Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji. "Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."
RE: Mariborčanke 18. del 24.1.2011 22:45:25
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Pol ure za kavo z Maribočankami??? MariborčankaMA. Kaj to že mene zraven šteješ. kriza je....recesija
RE: Mariborčanke 18. del 24.1.2011 22:46:00
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Pol ure za kavo z Maribočankami??? MariborčankaMA. Kaj to že mene zraven šteješ. kriza je....recesija
RE: Mariborčanke 18. del 24.1.2011 22:46:08
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Neee, saj sem pisala Novigrad, to ti je takoj za 2. ovinkom levo. Tolko gledaj,da ti ne bom sledila do Novigrada btw kak je za froce tam? Zbiram informacije na vseh koncih Kaj naj rečem - Istra pač.
RE: Mariborčanke 18. del 24.1.2011 22:46:28
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Pol ure za kavo z Maribočankami??? MariborčankaMA. Kaj to že mene zraven šteješ. Itak.
RE: Mariborčanke 18. del 24.1.2011 22:47:03
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Neee, saj sem pisala Novigrad, to ti je takoj za 2. ovinkom levo. Tolko gledaj,da ti ne bom sledila do Novigrada btw kak je za froce tam? Zbiram informacije na vseh koncih Kaj naj rečem - Istra pač. Pa saj Istra ma fajn kampe....
RE: Mariborčanke 18. del 24.1.2011 22:47:37
majakla
Grem po rolo, ker robčki, za moj nos, niso dovolj. Aja, Palomini btw.
RE: Mariborčanke 18. del 24.1.2011 22:48:15
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Neee, saj sem pisala Novigrad, to ti je takoj za 2. ovinkom levo. Tolko gledaj,da ti ne bom sledila do Novigrada btw kak je za froce tam? Zbiram informacije na vseh koncih Kaj naj rečem - Istra pač. Pa saj Istra ma fajn kampe.... To ja, kaj pa plaže?
RE: Mariborčanke 18. del 24.1.2011 22:50:17
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Grem po rolo, ker robčki, za moj nos, niso dovolj. Aja, Palomini btw. Pa ne si s Palominimi robčki nos brisat.....razen,če maš rada rdečo barvo...aja,maš,saj malega tudi v rdečo oblačiš
RE: Mariborčanke 18. del 24.1.2011 22:52:01
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Neee, saj sem pisala Novigrad, to ti je takoj za 2. ovinkom levo. Tolko gledaj,da ti ne bom sledila do Novigrada btw kak je za froce tam? Zbiram informacije na vseh koncih Kaj naj rečem - Istra pač. Pa saj Istra ma fajn kampe.... To ja, kaj pa plaže? No,ja...v Savudriji,v Pineti imajo bojda od lani del plaže prodnat...meni paše ne rabi bit glih pesek,beli po možnosti...
RE: Mariborčanke 18. del 24.1.2011 22:54:32
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Grem po rolo, ker robčki, za moj nos, niso dovolj. Aja, Palomini btw. Pa ne si s Palominimi robčki nos brisat.....razen,če maš rada rdečo barvo...aja,maš,saj malega tudi v rdečo oblačiš ... pa temno roza ...
RE: Mariborčanke 18. del 24.1.2011 22:56:27
ly117
Čveke jaz vas zapuščam. Z mandarinami sem se osvezila zdaj pa grem spat. Nočko.
RE: Mariborčanke 18. del 24.1.2011 23:00:01
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čveke jaz vas zapuščam. Z mandarinami sem se osvezila zdaj pa grem spat. Nočko. Špilferderberka! Aja: te pa LAHKO NOČ. Jaz tudi počaasiii. Samiii datuuum!
RE: Mariborčanke 18. del 24.1.2011 23:01:13
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Mali Lošinj, hotel Belewue...blizu Čikata menda uuu,te boste lahko hodli na peščeno plažo se še odločamo če gremo tja
RE: Mariborčanke 18. del 24.1.2011 23:03:54
katy83
nič, jaz grem tudi počasi Uživajte jutri na kafeju. nočka
RE: Mariborčanke 18. del 24.1.2011 23:08:56
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Samiii datuuum! Danes sem blond
< Sporočilo je popravil sami0804 -- 24.1.2011 23:09:15 >
RE: Mariborčanke 18. del 24.1.2011 23:12:06
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Samiii datuuum! Danes sem blond Boste na morju takrat ko mi???
RE: Mariborčanke 18. del 24.1.2011 23:14:49
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Samiii datuuum! Danes sem blond Boste na morju takrat ko mi??? Aja,to! Jap,je velka verjetno,da bomo... Edino,če nam ne bo dnara sfalilo in bomo morali it prej domov,dol bomo verjetno šli takoj ob koncu šole-konec junija
RE: Mariborčanke 18. del 24.1.2011 23:19:44
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Aja,to! Jap,je velka verjetno,da bomo... Edino,če nam ne bo dnara sfalilo in bomo morali it prej domov,dol bomo verjetno šli takoj ob koncu šole-konec junija Aha
RE: Mariborčanke 18. del 24.1.2011 23:23:26
majakla
Samiii pa ki ti zaj hodiš? Grem še v kopalnico, sem pokukam in ajatutaja.
RE: Mariborčanke 18. del 24.1.2011 23:27:36
sami0804
Grem,ker bom zmrznila Zebe me kot cucka,pa kurim.....ja,valjda-če mi je stari radiator zaprl Lahko noč,majakla!
Pojdi na: Izberi forum Forum ----------------------
[Zanositev]
- - Želimo si novega člana
- - Težave z zanositvijo
- - Posvojitev, rejništvo
- - Upamo skupaj
[Nosečnost]
- - Nosečnost in porod
- - Darilni RingaRajini paketi za nosečke
- - Kaj potrebujem za novorojenčka?
- - Porodnišnica
- - Spontani splav
- - Prehrana nosečnic
- - Čvekanje v pričakovanju
- - - - Rodili smo!
- - - - Imena
- - - - Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov
[Dojenček]
- - Novorojenček, dojenček
- - - - Razvoj otroka, razvojna ambulanta
- - - - Povezano starševstvo
- - Darilni RingaRajini paketi za novorojenčke
- - Nedonošenčki
- - - - Čvekanje za starše nedonošenčkov
- - Dojenje in dodajanje
- - Alergija
- - Uvajanje goste hrane
- - Po porodu
- - Starši čvekamo
- - Dvojčki, trojčki, četverčki
- - Vse o pralnih plenicah
[Otrok]
- - Otroci
- - Otroci s posebnimi potrebami
- - Od šolarčka do šolarja
- - Najstnik
- - Otroška oprema
- - Darilni RingaRajini paketi za enoletnike
- - Vzgoja
- - Vrtec in varstvo
- - Prehrana otrok
- - Čvekamo o naših otrocih
- - Migajmo skupaj
- - Otrok v avtu
[Fit nosečnica/mamica]
- - Hujšanje
- - Kje lahko vadim?
- - Vadba po porodu
- - Zdrava prehrana
- - Varna vadba v nosečnosti
[Partnerstvo]
- - Poroka, krst, obletnice ...
- - Družina in partnerski odnosi
- - Spolnost
- - Družinska zakonodaja
- - Finančne dileme starševstva
- - V objemu žalosti
- - Očkov forum
[Družinsko življenje]
- - Izleti in počitnice
- - - - Počitnice na Jadranu
- - - - Gorništvo z otroki
- - - - Kampiranje
- - Ustvarjamo skupaj
- - Igre, izštevanke, pesmice...
- - Gospodinjski nasveti
- - Tehnika
- - Naš vsakdan
- - - - Knjiga, film in glasba
- - - - Čestitke
- - - - Gradnja
- - - - Kupim - prodam
- - - - - - Dobrodelnost
- - Naše zdravje
- - - - Zaščita otrok pred okužbami
- - Kuhajmo skupaj
- - Hišni ljubljenčki
- - - - Živali iščejo nov dom
- - Od rožce do solatke
- - Lepota in moda
[Skupnost RR]
- - O portalu
- - - - FAQ - Pogosto zastavljena vprašanja
- - Eko kotiček
- - Srečanja, družabni dogodki
- - Zbirateljstvo
- - - - Glasovanja
- - Statistika RR
- - Čvekanje ... v tri dni ...
- - - - Zabava
- - Nagradne igre portala RingaRaja
Igralnice.пеперутка16 Kako pogosto peljete svojega otroka/svoje otroke v igralnice?