Anonimen
|
Hej! SRCE-lej sej znake nosečnosti povzroča posteljica oz. rumeno telesce in nima prav nič z plodekom! Tako da lahko so prisotni vse znaki, pa nosečnost propade(še 14 dni po abraziji so lahko prisotni znaki nosčenosti), ali pa noben in nosečnost lepo raste! jaz v prvi nosečnosti nisem imela niti 1 znaka, malo so me bolele prsi, paše to je minilo okoli 7-8 tedna, pa skoz sem imela krvave izcedke pa imam doma ! Recimo meni je kakšen dan ok, danes pa spet po kavi en beden občutek v želodcu(2 dni nazaj po temni čokoladi), edino ko si umivam zobe, pa me vedno na bruhanje sili, tako da si jih umival na z otroško pasto pa še to expres drugače se mi vzdiguje! Sicer pa sem tiste taprave slabosti v drugo dobila okoli 8 tedna(polnih 8 tednov) pa tja do 16 tedna! Janetka-super da si bolje! ja sigurno bolje vzeti tableto proti vročini(če je ta nad 38 ) kot pa da vročina zraste, ker za plod je vročina zelo nevarna Rebeca čestitke za Rižka, koliko pa si noseča? Jaz upam, da se bo vse ok končalo! Sej sama najbolj veš kdaj si zanosila, in kdaj je bil test +! Sicer pa če se že mora karkoli narest, bolj da se sedaj kot pa kasneje-vem slaba tolažba, a jaz sem v prejšni nosečnosti krvavela od 12-18 tedna, ko sem bebico že čuttila kako me brca, pa bi mi res bilo noro hudo, če bi šlo takrat kaj narobe(pa je bilo k sreči vse ok)... Izcedki se zaenkrat niso ponovili-HB, upam da tako ostane anonimna
|