Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, ki se je rodila 2004.
in seveda v
.
.
, stara sem 27 let. Sem pa trenutno na bolniški zaradi krvavitev, jemljem tudi Dabroston. Zdaj me čaka 14 dni čakanja do prvega uradnega pregleda (4.3.), saj se dosedaj še ni videl plod. Ampak sem optimistična in komaj čakam, da vidim srčka
.
eh, sekirala se bom novembra
Ampak jaz sem bila lačna, zelo lačna. še ko sem rodila sem izgubila samo težo otroka, plodovnice in postelce. Ostanek je šel dol, ko sem začela delat, nekaj je pa še ostalo.
Ampak sva se odločila da poveva po nuhalni. Evo, se moram kar naročit. Sem se zdej spomnila, da bi bilo fajn.
! Jaz že tudi komaj čakam. Se mi zdi, da se tile dnevi tako vlečejo, ko sem doma in vse kar lahko storim je, da čakam do naslednjega petka. Sem pa včeraj spet imela neke čudne rjave izcedke, pa me je spet kar stisnilo... Ampak so mi v bolnici rekli, da kar bo, pač bo in da zaradi takih izcedkov naj ne hodim nazaj... Si pa ne morem pomagati, da me malo skrbi...