pokamoka
|
heej, po dolgem času... hmmm... me čas prehiteva in res ne uhitim vsega:):):) Se bom mogla mal umirit:) To mi vsi govorijo, jaz pa dirkam dalje:):):) Jaz bom jutri vstopila v 14. teden:):):) Špikanje je prisotno tudi pri meni... so mi razložili, da je to zaradi širjenja maternice in zato, ker se pač nekako umikajo ostali organi nekaj ob stran... se pač mora narediti prostor. To je čist o.k. Tak da je treba to špikanje sprejeti kot del nosečnosti. Sama imam dneve, ko mi je fuuuuul fajn... pridejo pa tudi dnevi, ko nimam prav lepih misli in se ukvarjam s strahovi... kaj če... kaj se bo zgodilo... si zastavljam neka glupa vprašanja. Ampak potem to mine. Če sem zaposlena, je vse o.k. Ko pa počivam in sem sama s svojimi mislimi, mi pa dela glava... očitno mi tako delujejo hormoni:):):) Kar se tika kilogramov je vse o.k. Zredila sem se za pol kilograma... kar je čist o.k. Me zeloooo veseli. Nosim pa že nsečniške hlače, ker se veliko bolje počutim v njih, ker me nič ne veže... sploh za v avtu so fajn in v službi, ko sedim. Tak da... sem običajne kavbojke in hlače že dala ob stran za nekaj časa:):):) Računanje nosečnosti v tednih... prvi dan se šteje prvi dan zadnje menstruacije. To je ustaljeno... ne glede na to, kdaj je otrok nastal. In potem šteješ tedne. Ni neke velike in težke matematike tu notri:):):) Morfologija... hja, to pa tut mene zanima... kdo jo dela. Ker moj G nima prav nekega fuuuuul dobrega UZ in ne vem, kako mi bo on naredil morfologijo. Pa še zadnjič, ko sem bila pri njem mi je rekel, da imam ful gosto tkivo in da se malo slabše vidi vse skupaj. Pa še neko operacijo sem imela eno leto nazaj in imam še brazgotino, tak da še to ovira vse skupaj. Morfologija se dela tam nekje 20. tedna, kajne??? Drugače pa tut jaz čakam izvide DHT ta teden. NS je bila o.k., zdaj pa sem nestrpna za izvide DHT. Me je malo strah, kaj bom videla napisano.. hmmm... Tako... bom končala... se še beremo. Lepo se imejte... pa pa
|