Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Jaz zdaj nosim samo poročnega, nisem preveč tip za nakit in mi je eden na roki popolnoma dovolj.
drugač sem zadnjič v zlatarni celje gledala kao zaročne, so se začeli pri 1400€ (ampak so bli kr... obloženi).
, sem vseen hotla, da pa le mava vsaj te prstane skupne, tko da sva pol v eni drugi zlatarni našla čist lepe rinke, za predvidevam 2 x manj dnarja kot je bil zaročni, seveda za par, tko da nosim poročnega na levi vedno, zaročnega pa sproti gor dajem, ko kam greva, ker njemu je pač ta zaročni ful v ponos, ker je diamant...
. Pa sva si izbrala točno takega, k nama je bil všeč (samo nima diamantov, ampak cirkonij), pa sva dala za oba skupaj 300 evrov.