Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

......se je pa Hana nekaj časa vozila,pol sem pa jaz kar kolo naložila in je šla peš-je šlo veliko počasneje ko se je peljala
.....zdele mi je obe izpraznil in pojedel 30ml AMja,tko da jutri začnem s tabletkami
-Hana in ati sta prišla domov-gremo večerjat,tuširat in spat......se še pol kej oglasim
jo pa verjetno jutri pripeljata pa še tobogan zraven, da ne bo v dramljah sameval:) pol bo pa že kr neki igral in kej več pa tud ne bo prej sem mislila še na kako gugalnico sma itak imata to k je kot tehnica in še ona gugalna klopca pride in itak ne bo več prostora.....
....zvečer se je ob 20.30 najedel(obe zize+30ml AMja) in sem ga dala kar k nama v posteljo...in je mali še malo stokal(kupček ga je tišal) in je možek rekel da gre za to noč v dnevno spat,ker je bil res čisto povožen(mož se ob vsakem stokcu zbudi).....midva sva pa kraljevala v 200x200
Tamika tudi od nas prejmi iskrene čestitke ob rojstnem dnevu. Bodi še naprej tako topla, prijetna oseba, veliko zdravja ter prijetnih trenutkov s svojo družinico. Lepo praznuj