Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
da bo šlo hitro mimo vse skupaj
...a mam gnil sesalc 
.....fuj bodi mojo familijo-vseeno jim je kako ssta Gal in Hana,tko da boljš da me kar pri miru pustijo,ker čene bojo še hude besede letele
s Hano)...in takrat je bila do božiča tišina....pa sem jaz pol popustila in je bilo vse fino fajn.....do februarja,ko je Hana imela RD in je fotr šel raje spat kot pa k mali na RD...tudi Gala je mami sama prišla pogledat...fotr je pol prišel na moj RD,ampak ni z nikomer govoril ker je še vedno užaljen,da sva ga zamenjala.....od 25.3. se nismo videli...fotr je Gala videl 1x,mami pa 2x....sem jo še enkrat pred veliko nočjo klicala,pol pa spet tišina...sploh ne pokliče....jaz pa tudi ne bom skos klicarila in poročala kako smo....sploh nebi vedeli da smo preboleli norice,če tamala nebi pisala in bi ji jaz povedala....jezna sem,da ju ne zanima kako sta maledva.....to me boli.....in jima bom slej ko prej to vrgla naprej
in da sta se naspančkala z majčijem
Jst ne maram hodit k zdravniku. Kaj pa ti, a počivaš?