Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
daje in sicer so se mi mal vozli nardili v desni dojki tko da sem se še s tem ukvarjala, sem mogla vzet še lekadol ker sem mela tak glavobol pa še vročino. Ah ja saj bo. Mi je uspelo kuhinjo popedenčkat tko da sedaj samo še kavč vidim.

uživali na snegu. Tamaledva sta se s poganjalci podila, možek je kidal, potem so pa še snežaka skup naredili - sem mogla dat korenčka
. Potem sta bila še kako urco dol pri babi in dedijo, potem pa banja. večerja,... Sedaj bi mogla že spat no pa razen Eve še noben ne spi. Bom pomoje prej jaz omagala
.
)-ma nej grejo v rit!res sem jezna.....ne bom za nobenga delala posebaj......tamala si itak lahko tisto svoje darilo iz kitajske trgovine kar nekam utakne
z enim letom v vrtec....bi bilo verjetno fajn,da že zdej oddam vlogo,a ne?
.....jaz sem jih povabila ob 14.00 na kosilo,pa je tamala takoj rekla,da nej kao prestavim,ker nečak do 15.00 spi in pol je siten če ga zbudijo