Ploha
|
ma res ste nore, tud jst ne sledim... pa ful bolanih spet kaj se to dogaja nooo...upam, da pride čim prej pomlad in baj baj virusi! Za vse bolančke čebela: lepa nosečka si, pa postavna, suhica ti! Ko sem bla v drugo noseča iz principa nism nč naštimvala torbe za v P, (ker sm bla v prvo 9 dni čez rok), z namenom, da me kao preseneti...hahahha, kaj sem se uštela, 12 dni čez rok sm prav na hitro pograbla materinsko, dokumente, telefon, fotoaparat, polnilec pa dudo pa sm še živa (so mi potem nanosil hudiča pa pu) morje: na slo obali, en vikend. no mogoče kak dan več mal čez mejo na hrvaškem, kak apartma, hišca. Sigurn pa ne nekaj večjega...kje mamo pa cajt vse najbolše tistim, ki so že praznovali, veliko zdravja, super igrač in ubogljive starše! a bi me lahko kera dala na seznam?? meta, 3580 g, 52 cm --> porodna teža...PDP (29.1., rodila 7.2.) nekej pri 9 mescih kobacala in sedela, shodila pri 14 m, mere pri 6 mescih: 8270 g, 69 cm mere pri 1 letu: 10 kg, 81 cm mere pri 18 mescih: 13,5 kg, 91 cm
|