Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Zanima me kako zgleda pregled pred vstopom v šolo? Mi smo imeli sistematski pri 5- tih letih januarja ampak so mi povedali, da bomo pred šolo imeli še enega, ki ga opravi šolski zdravnik.
RE: pregled pred vstopom v šolo 15.2.2011 18:48:04
*pepelka*
Ja bo treba kar it, saj je cepljenje pred vstopom v šolo, tko da... No mi pa sistematke pri petih letih sploh nismo imeli, so nam rekli, da bo vse opravljeno pri pregledu za šolo.
RE: pregled pred vstopom v šolo 15.2.2011 19:23:23
TamiRami
Oj! A se katera spozna na to, kako je če odkloniš cepljenje pred vstopom v šolo? Mi smo namreč proti cepljenju, ker predobro poznamo ozadje in interese farmacije.
RE: pregled pred vstopom v šolo 17.2.2011 21:12:11
Bastis
IZVIRNO SPOROČILO: TamiRami
Oj! A se katera spozna na to, kako je če odkloniš cepljenje pred vstopom v šolo? Mi smo namreč proti cepljenju, ker predobro poznamo ozadje in interese farmacije.
Isto kot če bi odklonila prvo cepljenje. Kot dojenčka pa si otroka cepila?