felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 tasa, moj T. ima v ponedeljek rojstni dan , res imava neke skupne iztočnice! In ja, tudi tokrat ne vem, kaj mu naj kupim!!! Si je zdaj en kup cunj kupil , ker on ko gre v trgovino, skoraj nikoli ne prinese neke stvari po en komad. Recimo zobna pasta: vedno cca 10 kom , enkrat sva imela toliko steklenic olivnega olja, da sem se bala, da bo postalo žarko! In tako si tudi cote kupuje, če mu je nek model majčke všeč, si kupi par barv. Darilo: telefon ima skoraj novi, masaže imam jaz še kake 4 nepotrošene, če bi mu to bilo tak full, bi vzel moje. Fotoaparat, kamera in podobne moške igračke, so doma, parfumi na tričetrt polni... edino sem mislila, če bi mu vespo registrirala, ker si je ni lani, ker pravi da nima časa za njo-no, potem dejansko to verjetno nima smisla, ali pač? V glavnem, ne vem! Kako mi je to znano... moj se tudi zapiči v en model in pol bi samo to žulil. Npr. kavbojke nosi samo ene in pol si kupi več parov teh in zgleda, kot da ves čas v istih hodi