Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 9.3.2011 21:18:28
|
|
|
|
Arwenko
|
Čer Mi smoo pa danes na zumbi imeli trebušni ples, pol pa na vrh klasične vaje za trebuh, a se je treba pol čudit, da me trebušne ful bolijo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 9.3.2011 21:18:49
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem ravnokar zvedla,da je I. v bolnici. Upam,da ni kaj z bebico narobe! upam, da res ni
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 9.3.2011 21:19:53
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Nisem. In ne rabiš verjet. Tvoja stvar. pol pa nismo vse mame po jusu oz. po tvojih merilih...sorry Seveda ne, to mi je čisto jasno. Nekatere menijo, da je telesna kazen vzgojna in da je to za otroka dobro, drug pač občasno izgubijo živce in "stegnejo roko" pa jim je žal,... Glede tega imamo različna merila. Tako pač je. Jaz samo povem, da tepež ni nikoli vzgojen in da je to slab nasvet. Zdi se mi pa prav smešno, da poveš, da nisi za telesno kaznovanje, potem rečeš da ne verjameš, da nisem otroka nikoli po riti in da pač niste vse po mojih merilih, daš nasvet naj otroka udari,...Tvoje izjave se izključujejo!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 9.3.2011 21:20:30
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja ampak ne ugodno odvisno kaj je zate ugodno
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 9.3.2011 21:21:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 V glavnem tvoj nasvet je vzgojno in moralno zelo sporen. In v isti sapi daš nasvet, naj otroka udari in tdiš da ne zagovarjaš telesnega kaznovanja. ej, razložila sem kaj in kako...noben me ne rabi poslušat oz. upoštevat moj nasvet, predlog...kakorkoli vem kaj sem hotla povedat...ne verjamem pa da nisi nikoli vidla ali pa sama kdaj otroka po riti vdarila...ampak ok...ni važno, ne da se mi Nisem. In ne rabiš verjet. Tvoja stvar. Jaz M še tud nikoli nisem po riti
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 9.3.2011 21:21:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem ravnokar zvedla,da je I. v bolnici. Upam,da ni kaj z bebico narobe! Kaj pa te? Kaj je imela kakšne probleme? pojma nimam,upam da ni ki šlo vse skupaj.Mora bit nekaj fejst,ker noče nič pisat na FB o tem,pa po telefonu se noče menit.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 9.3.2011 21:23:00
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Seveda ne, to mi je čisto jasno. Nekatere menijo, da je telesna kazen vzgojna in da je to za otroka dobro, drug pač občasno izgubijo živce in "stegnejo roko" pa jim je žal,... Glede tega imamo različna merila. Tako pač je. Jaz samo povem, da tepež ni nikoli vzgojen in da je to slab nasvet. Zdi se mi pa prav smešno, da poveš, da nisi za telesno kaznovanje, potem rečeš da ne verjameš, da nisem otroka nikoli po riti in da pač niste vse po mojih merilih, daš nasvet naj otroka udari,...Tvoje izjave se izključujejo! zaključi, ker ne bova prišli do konca...vsak naj dela po svoje...
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 9.3.2011 21:23:02
|
|
|
|
marta82
|
Pikapoke za I. Upam, da je vse ok.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 9.3.2011 21:23:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem ravnokar zvedla,da je I. v bolnici. Upam,da ni kaj z bebico narobe! sem na fb že vidla....upam da ni kaj hujšega
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 9.3.2011 21:24:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Čer Mi smoo pa danes na zumbi imeli trebušni ples, pol pa na vrh klasične vaje za trebuh, a se je treba pol čudit, da me trebušne ful bolijo Jaz se ne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 9.3.2011 21:24:26
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 V glavnem tvoj nasvet je vzgojno in moralno zelo sporen. In v isti sapi daš nasvet, naj otroka udari in tdiš da ne zagovarjaš telesnega kaznovanja. ej, razložila sem kaj in kako...noben me ne rabi poslušat oz. upoštevat moj nasvet, predlog...kakorkoli vem kaj sem hotla povedat...ne verjamem pa da nisi nikoli vidla ali pa sama kdaj otroka po riti vdarila...ampak ok...ni važno, ne da se mi Nisem. In ne rabiš verjet. Tvoja stvar. Jaz M še tud nikoli nisem po riti Kak smo ene čudne.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 9.3.2011 21:26:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Nisem. In ne rabiš verjet. Tvoja stvar. pol pa nismo vse mame po jusu oz. po tvojih merilih...sorry Seveda ne, to mi je čisto jasno. Nekatere menijo, da je telesna kazen vzgojna in da je to za otroka dobro, drug pač občasno izgubijo živce in "stegnejo roko" pa jim je žal,... Glede tega imamo različna merila. Tako pač je. Jaz samo povem, da tepež ni nikoli vzgojen in da je to slab nasvet. Zdi se mi pa prav smešno, da poveš, da nisi za telesno kaznovanje, potem rečeš da ne verjameš, da nisem otroka nikoli po riti in da pač niste vse po mojih merilih, daš nasvet naj otroka udari,...Tvoje izjave se izključujejo! tu bom kar marto podprla...Sem tud full proti tepežu, zadnjič mi je mama rekla, da je M želela v EP na wc..in seveda tam ni lulala, sta kao šle na vw zastonj. In jo je lopnila po riti. Veš kak mi je zavrelo......ne vprašaj. Jaz ne ne vdarim, kaj šele kdo drug.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 9.3.2011 21:26:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 V glavnem tvoj nasvet je vzgojno in moralno zelo sporen. In v isti sapi daš nasvet, naj otroka udari in tdiš da ne zagovarjaš telesnega kaznovanja. ej, razložila sem kaj in kako...noben me ne rabi poslušat oz. upoštevat moj nasvet, predlog...kakorkoli vem kaj sem hotla povedat...ne verjamem pa da nisi nikoli vidla ali pa sama kdaj otroka po riti vdarila...ampak ok...ni važno, ne da se mi Nisem. In ne rabiš verjet. Tvoja stvar. Jaz M še tud nikoli nisem po riti Jaz pa Lijo sem in upravičeno. Si ni dala lepo povedat ne od mene ne od Tomaža, nardila še 3 krat in četrtič sem jo po riti. Se je razjokala in se mi prišla opravičit. Zdaj pa ko kaj naštima, mora it v sobico in premislit kaj je nardila. Samo se tako ubogo naredi, da midva kar hitro popustima. Se pogovrimo in gremo dalje. Tak da... jih je že dobila ja, pa me prijavite
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 9.3.2011 21:27:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja ampak ne ugodno odvisno kaj je zate ugodno zame je ugodno to kar je zelo poceni.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 9.3.2011 21:28:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem ravnokar zvedla,da je I. v bolnici. Upam,da ni kaj z bebico narobe! Kaj pa te? Kaj je imela kakšne probleme? pojma nimam,upam da ni ki šlo vse skupaj.Mora bit nekaj fejst,ker noče nič pisat na FB o tem,pa po telefonu se noče menit. ma daj
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 9.3.2011 21:28:51
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Pikapoke za I. Upam, da je vse ok. Jaz tudi!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 9.3.2011 21:30:28
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Seveda ne, to mi je čisto jasno. Nekatere menijo, da je telesna kazen vzgojna in da je to za otroka dobro, drug pač občasno izgubijo živce in "stegnejo roko" pa jim je žal,... Glede tega imamo različna merila. Tako pač je. Jaz samo povem, da tepež ni nikoli vzgojen in da je to slab nasvet. Zdi se mi pa prav smešno, da poveš, da nisi za telesno kaznovanje, potem rečeš da ne verjameš, da nisem otroka nikoli po riti in da pač niste vse po mojih merilih, daš nasvet naj otroka udari,...Tvoje izjave se izključujejo! zaključi, ker ne bova prišli do konca...vsak naj dela po svoje... Glej vpičla sem se v to, ker je to pač "moja" tema. Sem diplomo s tega področja pisala in dobim ošpice ob takem nasvetu. Seveda pa ima vsak svoje mnenje. HB bo telesno kaznovanje z zakonom prepovedano, ko stopi v veljavo nov družinski zakonik. Oz. še bolje začelo se bo veloko več delati na preventivi in obveščanju staršev o vseh posledicah, ki jih tovrstno kaznovanje prinese. Pa ne me narobe razumet, ne mislim, da si slaba mama, če si otroka kdaj po riti, dejstvo pa je da je to nepremišljeno in efektivno dejanje, ki pa nikakor ni vzgojno.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 9.3.2011 21:30:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem ravnokar zvedla,da je I. v bolnici. Upam,da ni kaj z bebico narobe! Kaj pa te? Kaj je imela kakšne probleme? pojma nimam,upam da ni ki šlo vse skupaj.Mora bit nekaj fejst,ker noče nič pisat na FB o tem,pa po telefonu se noče menit. ma daj Ja,jaz upam,da ni,no.me pa kr kencla,ko jo kličem,tak da ne vem.Bom ju3 šla k njej pogledat dopoldan.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 9.3.2011 21:30:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz M še tud nikoli nisem po riti Jaz pa Lijo sem in upravičeno. Si ni dala lepo povedat ne od mene ne od Tomaža, nardila še 3 krat in četrtič sem jo po riti. Se je razjokala in se mi prišla opravičit. Zdaj pa ko kaj naštima, mora it v sobico in premislit kaj je nardila. Samo se tako ubogo naredi, da midva kar hitro popustima. Se pogovrimo in gremo dalje. Tak da... jih je že dobila ja, pa me prijavite A tudi...ampak ko še ni bilo M....seveda, če bi te znala brzdat živce, do tega ne bi prišlo.in ja se iskreno kesam in se ne bo ponovilo
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 9.3.2011 21:32:01
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Nisem. In ne rabiš verjet. Tvoja stvar. pol pa nismo vse mame po jusu oz. po tvojih merilih...sorry Seveda ne, to mi je čisto jasno. Nekatere menijo, da je telesna kazen vzgojna in da je to za otroka dobro, drug pač občasno izgubijo živce in "stegnejo roko" pa jim je žal,... Glede tega imamo različna merila. Tako pač je. Jaz samo povem, da tepež ni nikoli vzgojen in da je to slab nasvet. Zdi se mi pa prav smešno, da poveš, da nisi za telesno kaznovanje, potem rečeš da ne verjameš, da nisem otroka nikoli po riti in da pač niste vse po mojih merilih, daš nasvet naj otroka udari,...Tvoje izjave se izključujejo! tu bom kar marto podprla...Sem tud full proti tepežu, zadnjič mi je mama rekla, da je M želela v EP na wc..in seveda tam ni lulala, sta kao šle na vw zastonj. In jo je lopnila po riti. Veš kak mi je zavrelo......ne vprašaj. Jaz ne ne vdarim, kaj šele kdo drug. Ojej. Jaz bi popiz...a.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 9.3.2011 21:32:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 nepremišljeno in efektivno dejanje, ki pa nikakor ni vzgojno. točno tako. Seveda mame takrat mislimo, da os otroci krivi, v bistvu pa smo same do tega privedle.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 9.3.2011 21:34:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ojej. Jaz bi popiz...a. ja..ni je fejst, tak bolj "lopnila" ...saj veš kaj mislim. In v hecu rekla tudi, da kaj je pa to, da je rit za tepst..halllllllllllllllllo....
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 9.3.2011 21:35:29
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz M še tud nikoli nisem po riti Jaz pa Lijo sem in upravičeno. Si ni dala lepo povedat ne od mene ne od Tomaža, nardila še 3 krat in četrtič sem jo po riti. Se je razjokala in se mi prišla opravičit. Zdaj pa ko kaj naštima, mora it v sobico in premislit kaj je nardila. Samo se tako ubogo naredi, da midva kar hitro popustima. Se pogovrimo in gremo dalje. Tak da... jih je že dobila ja, pa me prijavite A tudi...ampak ko še ni bilo M....seveda, če bi te znala brzdat živce, do tega ne bi prišlo.in ja se iskreno kesam in se ne bo ponovilo Saj to hočem povedat, da gre ponavadi za dejanje iz neke nemoči, živčnosti, ne zato, ker bi starši mislili, da bo zdaj to vzgojno pozitivno vplivalo, ampak ker jim enostavno "dvigne dekl".
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 9.3.2011 21:36:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Saj to hočem povedat, da gre ponavadi za dejanje iz neke nemoči, živčnosti, ne zato, ker bi starši mislili, da bo zdaj to vzgojno pozitivno vplivalo, ampak ker jim enostavno "dvigne dekl". ja najprej bi morali starši se naučit samokontrole
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 9.3.2011 21:40:37
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Saj to hočem povedat, da gre ponavadi za dejanje iz neke nemoči, živčnosti, ne zato, ker bi starši mislili, da bo zdaj to vzgojno pozitivno vplivalo, ampak ker jim enostavno "dvigne dekl". ja najprej bi morali starši se naučit samokontrole Ja, jaz se včasih zaderem, ko me ignorira, če mu lepo govorim, pa vem da nič dobrega ne naredim s tem, ampak mi enostavno "uide". Drugače pa prakticiramo "ohlajanje" v drugem prostoru. Ne mislim, da je to edina ok metoda, ampak zagotovo bolj vzgojna od tepeža.
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?