|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,19.del
1.3.2011 17:39:11   
rina22
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84

Mala (predvidevam) mi je na daljincu za TV spremenila celo programsko shemo.user posted image Ne najdem nobenega pametnega kanala, zdaj pa že tretjič gledava Nodijev DVD.

To je meni tudi že naredla user posted image Pa priljubljene je zbrisala pa kaj še vseuser posted image user posted image Tak da mam zdaj daljinca visooookouser posted image user posted image
Samo včasih še vedno pride do njega, če ga kdo pozabi kje na napačnem mestu user posted image No, pa telefoni so tudi zakonuser posted image

< Sporočilo je popravil rina22 -- 1.3.2011 17:40:08 >

(odgovor članu CoKoLaDa84)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
1.3.2011 18:00:53   
CoKoLaDa84

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84

Mala (predvidevam) mi je na daljincu za TV spremenila celo programsko shemo.user posted image Ne najdem nobenega pametnega kanala, zdaj pa že tretjič gledava Nodijev DVD.

To je meni tudi že naredla user posted image Pa priljubljene je zbrisala pa kaj še vseuser posted image user posted image Tak da mam zdaj daljinca visooookouser posted image user posted image
Samo včasih še vedno pride do njega, če ga kdo pozabi kje na napačnem mestu user posted image No, pa telefoni so tudi zakonuser posted image

Jaaaa, telefon in daljinec- ne moreš verjet!user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
1.3.2011 18:21:16   
Lenči_
večer

Glede vrtca in vlog - še sama točno ne vem. Sem pa res dala 7 vlog v različne vrtce v Mariboru, v mesecu oktobru. S tem sem se vpisala na čakalno listo. Moje kmečka logika mi pravi tak: V času razpisa vrtca daš vlogo v en sam vrtec, kjer te obravnavajo za vpis v mesecu septembru. Ti razpisi so običajno marca, aprila za sep. Ker sem jaz nesla vloge in se s tem vpisala na čakalno listo nisem naredila nobene škode. Danes so me ravno klicali iz vrtca na Studencih in vprašali so me ali smo že dobili vrtec! Iz tega sklepam, da se zavedajo, da damo več vlog in smo na čakalnih listah v večih vrtcih. Nekak tak... user posted image

M. še vedno vsa smrkava in gnojna pri očeh user posted image .. Že štiri dni isto, nič se ne premakne na boljše! Imate kakšen nasvet za vnete očke? Razen kamilic in fiziološke raztopine...

Neposredna povezava do sporočila: 1578
1.3.2011 18:31:18   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

večer

Glede vrtca in vlog - še sama točno ne vem. Sem pa res dala 7 vlog v različne vrtce v Mariboru, v mesecu oktobru. S tem sem se vpisala na čakalno listo. Moje kmečka logika mi pravi tak: V času razpisa vrtca daš vlogo v en sam vrtec, kjer te obravnavajo za vpis v mesecu septembru. Ti razpisi so običajno marca, aprila za sep. Ker sem jaz nesla vloge in se s tem vpisala na čakalno listo nisem naredila nobene škode. Danes so me ravno klicali iz vrtca na Studencih in vprašali so me ali smo že dobili vrtec! Iz tega sklepam, da se zavedajo, da damo več vlog in smo na čakalnih listah v večih vrtcih. Nekak tak... user posted image

M. še vedno vsa smrkava in gnojna pri očeh user posted image .. Že štiri dni isto, nič se ne premakne na boljše! Imate kakšen nasvet za vnete očke? Razen kamilic in fiziološke raztopine...

Na žalost ne vem dat nobenega nasveta za vnete očkeuser posted image Boga M.user posted image Upam, da bo čimprej bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni tudi ni nič več jasno okrog vrtcev user posted image Samo če je tak, da npr. na Pobrežju niso še zdaj sprejeli nekaterih, ki so dali vlogo aprila (za lanski sept torej), bi lahko potem marca oz. aprila, ko so vpisi, nesel na več različnih vrtcev. ker se tudi na čakalno listo vpišeš. ne vem.. user posted image nič jasno.....
če lahko res samo v en vrtec neseš vlogo, potem je vseeno bolje, da nesem na Pobrežje, če sem že zdaj tam na čakalni listi, ali kak?user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
1.3.2011 18:38:21   
CoKoLaDa84

večer

Joj uboga, upam da bo čimprej bolje! Sta šli kaj k zdravniku?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
1.3.2011 18:39:31   
CoKoLaDa84
Nič, grem malo skopat.Je že neka sitna in zaspana. Mene pa nekaj grlo praska....samo še to mi fali, zdaj ko je M. OK.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1581
1.3.2011 19:06:24   
botrca

za M user posted image user posted image user posted image ...pojdi k P naj ti napiše tobrex

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
1.3.2011 19:11:39   
Arwenko
Midva sva se nekako odločila, da bova dala v glinška, razen če bo šef od mojega možeka kaj posredoval kje, to pa nimam pojma. Vpisi pa so od 9.-18. marca.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
1.3.2011 20:04:22   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

za M user posted image user posted image user posted image ...pojdi k P naj ti napiše tobrex

še moje user posted image user posted image user posted image . tobrex pa ti lahko jaz dam, če hočeš, smo jih rabili pred 2 tednoma za uho.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
1.3.2011 20:15:34   
Lenči_
Hvala punce za pikepoke. Sem klicala v ZD in se gremo jutri pokazat. So rekli, da bomo dobli kaplice brez problema. Pa še čudli so se, da jih že v pet. ni dobila, ko smo bli tam user posted image

Bamixxx - hvala, bomo jih jutri dobili. Če pa bojo kaj komplicirali pa se bom mogla razkurit, očitno...

Tak zdaj pa grem cote iz sušilca zložit, pa pospravit malo skup, ker mamo svinjak!

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
1.3.2011 21:07:06   
botrca
Čer user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
1.3.2011 21:29:15   
matcar
Čer!

Lenči-ZS!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
1.3.2011 21:50:31   
Arwenko
čer user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
1.3.2011 21:53:30   
katy83
čer.

Spijem še kapučino, počvekam in grem spat...jutri zjutraj pa na fitnes, pol pa še grem na socialno, nesem dokazilo, da sem olje kupla, pa v vrtec grem T vpisat. To vse moram do 12-ih porihtat, ker potem gre moj na šiht.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
1.3.2011 21:54:02   
katy83
Lenči še od mene user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
1.3.2011 21:55:50   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Zakaj pa to?

Eh babe se mi zdi, da ste vedno bolj nasršene,
kak pogrešam tiste klepete, ko smo vse na1x
pisale, da se sploh nisem več znašla.

tudi jaz...ampak se tolažim, da ko bo vsaj malo sonček posijal, bomo spet polne pozitive in bomo spet taprave Mariborčankeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
1.3.2011 22:01:42   
majakla
Čer user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
1.3.2011 22:03:31   
katy83

Čer user posted image

kontrauser posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
1.3.2011 22:13:41   
majakla
Tako ... pomenle smo se, zdaj pa spat.

Btw: fasala hudi lenitis - spet. user posted image

LAHKO NOČ

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
1.3.2011 22:14:49   
katy83

Tako ... pomenle smo se, zdaj pa spat.

Btw: fasala hudi lenitis - spet. user posted image

LAHKO NOČ

mater smo se razpričale, jauser posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
1.3.2011 22:15:20   
katy83
no, pa lahko noč še od mene, če že moram it spatuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
1.3.2011 22:21:38   
ly117
Čer! user posted image

Še je kera tu ali ste že vse pobegnile?

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
1.3.2011 22:23:23   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Čer! user posted image

Jaz sem tu,me je komaj nazaj gor spustilo.Upam,da me ne bo spet ven zabrisalo.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
1.3.2011 22:23:44   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Čer! user posted image

jaz še vednouser posted image ...upam da katera prideuser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
1.3.2011 22:24:25   
matcar
Ly,ti prideš na kavo v petek? Imam te stvari,sem šla prej po nih.Ena je zelo velika škatla,ena pa malo manjša.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ko vstanem iz postelje sem večkrat:
Naša črtica koraka

kot žuboreči potoček: pojem, plešem in se smejim :) (9%)

taka, da mi raje daj mir! (23%)

kot iz reklame za probiotične jogurte (2%)

meglena - zaradi nočnih budnic, saj bo bolje, aneda (22%)

ok, brez posebnosti (44%)

Število vseh glasov: 376

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!