Nina33
|
Čer! A ima še kera težave z RRjem? Saj okno odpre, a je v njem vse pobeštjano . Lea, "ta pravi" februarčki, cccc Nande je še vedno kr fajn prehlajen . Mah, tale mraz ni za nikamor, no. Ko bi vsaj kej snega blo, de bi vedla, zakaj me zebe. Sem pa danes s starejšim šla gledat dinozavre v Tuša . Najprej se jih je ornk ustrašil, zgleda mi ni verjel, de so veliki , poj se je pa oživel in je bilo res fajn. Pa kupila sem mu eno dinozavrsko jajce, ki se zdej namaka v vodi, pričakujemo, de bo jutri poknilo in poj se v roku dneva, dveh zvali dinozavrček . Fajna šola potrpežljivosti za naše mladičke . Pa zjutri, ko smo hoteli prestolonaslednika v vrtec peljat, avto ni vžgal . Je akumulator reku (no, dejansko ni čist, ampak čist nič reku ), de se ne gre več. Malemu je bilo kul z busem se v vrtec peljat (je kr upal, de se avto ne popravi, barabica mala ), nama pa ni blo glih kul, čeprav sva bila po svoje vesela, de je bil"samo" akumulator in ne kej še dražjega. Uglavnem - dolgčas nam ni . . Lepe sanje!