Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Potni stroški za preglede 6.12.2011 15:47:01
|
|
|
|
*sanela*
|
Nesla bom ziher, ker sem bila od 25.9. 2010 cca. 16x, sam točnih datumov se ne spomnim. Bom nesla v sprejemno v Leonišče in prosila, da mi ispolnijo in pol v sprejemno v st. porodišnico, pa bomo vidli, če bo ratal
|
|
|
|
RE: Potni stroški za preglede 10.5.2012 9:31:14
|
|
|
|
julij82
|
Pozdravljene, tudi sama sem včeraj nesla spisek obiskov na ginekološki v Lj in UZ na ZZZS za povračilo stroškov. In ta država je sama mafija.... iz 16ih obiskov v treh letih, se mi jih bo štelo samo tiste, katere sem jih imela 3 obiske ali več v enem mesecu. Od Lj sem oddaljena 30km v eno smer in me pride povračilo stroškov 8€/dan (lansko leto še manj, ker je bil bencin kao cenejši)...kar pomeni 3x obiski na mesec=24€, od tega mi vzamejo oni za vsak mesec svoje stroške 22€ in mi ostane celih 2€ ali pa še kaj manj za povračilo potnih stroškov. BRAVO DRŽAVA!!!
|
|
|
|
RE: Potni stroški za preglede 29.5.2012 21:38:19
|
|
|
|
laraz
|
No, čakala sem, kdaj bo kakšna to napisala. Jaz sem te stroške uveljavljala, ko smo hčerko vozili na preglede v Lj zaradi naglušnosti, in sem na koncu dobila 1,57 eur za enih 5 pregledov v letu. Sramota. Zdaj, ko pa bova morala hodit spet v Lj za neplodnost me tej potni stroški spet zanimajo. Se mi je kar zdelo, da se ni nič spremenilo.
|
|
|
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?