Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
tako da se priporočam...
Je pa tale moj fant kar močno pridobil na kilaži. Sem si kar malo oddahnila, ker na morfo jie bil na spodnji meji, zdej ima pa 1 kg (26t) in je celo termin poroda malo prej izračunal računalnik na UZ. 
Zdaj pa doma. Ta vročina prav ubija, sem čist brez energije- žal ne morm isto rečt za hčerkico, jo vročina prav nič ne moti, tako da moram "veselo" tekat za njo. Še dobro da gre spat za dve uri da si malo odpočijem.
Upam samo, da ne bo prehud zastoj. Sicer mi je g rekel, da še ni nič kritičnega, morda pa bo samo manjši otrok, glede na to da je trebuh (razdalja S/F) dovolj velik. Bomo vidli kako bo na naslednjem pregledu. Za spol pa tudi ni nič rekel, sama pa ga tudi nisem vprašala, se mi takrat ni zdelo ravno pomembno..
Včeraj sem dobila injekcijo RH-, pa sem tudi že bila v 30 tednu, tako da ni panike, ker ste nekatere spraševale.
Tko da sem si včeraj že zdownloadala en 65 in en 30 min nosečniški program in že komaj čakam svojo vsakodnevno rutino - če katera želi, ji lahko pošljem svoje linke (programa sta sicer plačljiva).
skupi v skupini v vrtcu (če ga bosta dala). V šoli pa skor sigurno ne, ker se bomo mi selili v Tabor, ko bo hiška stala.
Vidva imata svoje stanovanje / hišo? Midva sva pri moji tašči in tastu.
Hvala!