mimsi
|
bella, evo ena kandidatka iz Kamnika za kavo in kasnejše vozičkanje...od 12. septembra sem v dop. urah na razpolago, ker bo mali šel nazaj v vrtec, jaz pa ne bom mela kej sama s sabo počet... tako da se priporočam... Drgač pa ja, crkujem od vročine tudi jaz. Sem sama sebi že zoprna. Ma, ker dokler ne gre sonce dol, se enostavno ne ohladi. Sej ne moreš vrjet. Pa sem misnla, kako bova z malim hodila na bazen...ma kak bazen, če te za šalo užge takoj. Morda drug teden potem, ko pravijo, da naj bi vročina malo poustila. Močno upam... Sva bila pa z M v petek na 3D...wiii, kaj sem se raznežla...tako lepo se je vidlo vse. In ne morem verjet kako zelo sta si moja dva fanta podobna. Sem malo upala, da si bosta različna, pa se mi zdi, da ne bo tako.... Je pa tale moj fant kar močno pridobil na kilaži. Sem si kar malo oddahnila, ker na morfo jie bil na spodnji meji, zdej ima pa 1 kg (26t) in je celo termin poroda malo prej izračunal računalnik na UZ. oblekice..vidim, da ste že zelo pridne z nakupi in pripravami...eh, meni se v tej vročini še razmišljati ne da, kaj da bi pa še kaj kupovala...bom potem, ko bom sama oz. ko bo mali v vrtcu, da imam sploh čas o tem razmišljat. Bom pa na novo nakupla tisto kar rabim še za dokupit. Kombinezonček in par toplejših oblačil. Bom pa verjetno kar preko nexta naročila, pa v Zaro bom šla še pogledat. A, ja pa verjetno bom kako stvar še na Gap-ovi strani pogledala, če je za vzet kaj. Ma to predvsem za starejšega.... joške, ma jes sem cela bomba že....se kar kotalim povsod...kaj čmo, sej bo pol bolš, ko rodim in ko neham dojit... sem že vajena...
|