Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
mela sm pa neki takega u mislih k je na uni slikici ja, res lepo.. no zdj mam idejo tak da grem v prihodnjih tednih malo po trgovinah kot so jysk (menda se tak napiše), pa dipo, pa kej takega pa da vidim al bo kej al ne... 
bolj pri majhnih. Res se je rodila s 47cm, tako da sva potem še ene 2 pajacka dokupila, nekaj dobila in je blo dost za kombinirat. Ker umazala se itak ni, polivala ni, razen kar je kaj čez pleničko včasih prišlo. Je pa potem tiste št. 50 nosila še do 1,5 meseca.
ceprav po kg mi kaze ˝samo˝ +3.. ah,s tem se bom pol obremenjevala
), tako da če se dobite v ponedeljek... mene ne bo
Samo dans do opasne priprave. Jutri imamo eno poroko in dokler je tamala v vrtcu imam vsaj čas sebe malo pocartat in zrihtat. Pa baje gremo še po eno otroško igralo na Dolenjsko. Da ne govorim, da moram kosilo kuhat... Ah, nekako bomo že.
Lahko tud kje, ker imajo sladoled. Kje pa je to, da bi imeli dober sladoled in da bi se vsaj eni med nami ne bilo treba vozit?
. Ja res to spada vse nekako zraven, ene mamo take probleme druge drugačne ampak bomo potrpele za tako darilo se splača malo stisnit zobe. Predvidevam, da se je tvoji kolegici posteljici le nekoliko dvignila in je normalno rodila? V nekaterih primerih se posteljica ne dvigne in je potreben strog počitek in na koncu še CR vendar je do takrat še neki časa in moram čakat ter upat na najboljše. Za pas sem pa malo prebirala ni lih najboljši, ker nekako ohromi mišice vendar, če ga nosiš le takrat, ko nekaj delaš ali greš na sprehod pa mislim, da je čisto Ok. Bom pa povprašala še G in poskusila dobit še kako mnenje. Lepo bodi, čaw
. Po mojih izkušnjah sploh ne pride do tega, da bi bila oblačila pri tako malem kdaj preprana. Mene je prej bolelo srce, ko je mali tako hitro rastel in mu kake stvari niti oblečti nisem mogla. Je bilo že premajhno. Ali pa oblečeš trikrat, pa je mimo, pa takooo lepe cunjice. Ti je kar škoda