napalmica
|
nhaya, jaz sem tudi imela Puregon 200 IE v kratkem postopku in sem super reagirala nanj in prav tako kot Nutry pridelala 8 celic. Zaupaj zdravnikom, ni vedno vsaka terapija najboljša za vsako pacientko, je pa treba poskusit. In ne vem, zakaj bi bil Puregon kaj slabši od drugih zdravil. Nutry jaz se sicer tudi kar ok počutim, samo sem se zmenla, da bom doma do testa, ker mam precej stresno službo, je treba tudi po terenu letat in težke stvari vlačit, tako, da bom kar doma. Sej, če maš službo bolj kot ne umirjeno in sedečo, potem verjetno res ni nič narobe, če greš delat, samo jaz bi še kakšen dan potegnila bolniško na tvojem mestu, že zaradi boljšega filinga. Pa želim ti, da se razvije še kakšen pingvinček jaz nisem imela te sreče. Tako da živim in diham za teli dve pikici v meni in upam, da me ne zapustita Ne bi pa nič imela proti, če bi se obe obdržali, bi potem opravila s postopki za nekaj časa (ali pa za vedno ).