Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Upam res da v soboto rata kaj boljš naredit, za šiht pa mi bo čist vseen, čeprav sm si res full želela tukaj naprej delat, ampak zdej mi je definitivno družina prvo!!! Pa upam da mi ve ktera vsaj povedat, sem se odločla prav, al bi blo raj počakat da bi zvedla kak bi bil rezultat, pa pol povedat na šihto? Saj zdej sm tak prepozna za bilo kaj
, tiste ki pa še čakate pa da vse čimprej zagledate
in postanete srečke
...
?? Že nekaj časa prebiram, pa brskam po raznih forumih, zdej pa sem se odločila, da tudi sama kej napišem! Kakorkoli, moja izkušnja v želji po
...vmes so seveda sledili hsg-ji pa laparoskopije,laparatomije, pa janje klomifena itd. No zdej pa
v MB- 14.3.11 imava prvi razgovor pri dr. Gavrič Lovrenc. Najbolj me zanima kako dolga je potem še pot od prvega razgovora pa do tega da se postopek dejansko začne?? Priznam da bi zdej ta trenutek najraje spila čudežni napoj