|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: krema - "melem"
28.3.2011 13:01:16   
atina1
Kontaktirajte Sanelo, ona lahk zrihta kremico, je malo dražja kot v srbiji, vendar dela čudeže.
Jaz zdaj sina mažem 5 dni in se je za 80% izbolšalo stanje po telesu, pa tudi bolj je dobre volje ker ga nič ne srbi, pa to kar je najbolj važno, da spimo ponoči, ker se ne praska in joče ko ga srbi. V celih 3, 4-ih mesecih se nismo naspali tolko kot zdaj v parih dneh.

Tako da velika hvala saneli, pa tudi če je kremica "dražja" kot v srbiji, se je splačalo!!!

LP

(odgovor članu spicy)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: krema - "melem"
28.3.2011 13:17:30   
spicy
Očitno se res obnese pri AD. A za akne, izpuščaje itd. mislite, da bi tudi bila, ali pa vsaj da umiri kožo? Kolikor sem uspela razprati iz talitine slike, piše v cirilici, da je za različne kožne bolezni, tako da upam da je to to.user posted image

(odgovor članu atina1)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: krema - "melem"
28.3.2011 13:26:31   
Minja 80
prevod sa ćirilice user posted image :

MELEM ZA KOŽNE BOLESTI: ekceme  psorijazu  lišajeve  neurodermatitis  rozaceu i atopiski dermatitis.
SASTAV: pčelinji proizvodi i lekovito bilje
UPOTREBA: mazati dva puta dnevno tankim slojem ujutro i uveče

user posted image


(odgovor članu spicy)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: krema - "melem"
28.3.2011 13:38:48   
spicy
Minja, hvala za prevod.user posted image Za akne je očitno premastna, ampak vseeno, bom preizkusila še to mažo, kožo pa verjetno pomiri, ne? user posted image  

(odgovor članu Minja 80)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: krema - "melem"
28.3.2011 13:45:28   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: atina1
Tako da velika hvala saneli, pa tudi če je kremica "dražja" kot v srbiji, se je splačalo!!!

To se pa strinjam.

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu atina1)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: krema - "melem"
28.3.2011 13:54:16   
Minja 80
ne može da ti škodi to je sigurno. krema u suštini nije uopšte masna ali funkcioniše. probaj da pozoveš g.vasića možda pravi kreme i za kožu sa aknamauser posted image . vredi se raspitatuser posted image . no u svakom slučaju probaj prvo ovu:)


(odgovor članu spicy)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: krema - "melem"
28.3.2011 14:11:53   
spicy
To sem našla pod kožne bolezni - http://bilje.ifastnet.com/lecenje_biljem.php?id=16 , vendar nikjer ni zaslediti teh krem, zato sklepam da je tista krema univerzalna oz. za vse bolezni kože. Bil bi čudež pa že tudi čas, da bi tudi na meni kaj prijelo. user posted image


(odgovor članu Minja 80)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: krema - "melem"
28.3.2011 15:30:57   
Minja 80
hej spicy sad sam pogledala na sajt g. vasica (imas link u prvom postu od talite) i tamo kaže da sem vec nabrojanih kožnih bolesti pravi kreme i protiv akni. ne piše nigde dal je to ista krema kao i za dermatitis ali ako te ne mrzi ti pozovi  vasica u beograd pa ga pitaj. 

(odgovor članu spicy)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: krema - "melem"
28.3.2011 16:01:24   
dali1
Rada bi samo nekaj dodala.....glede na prejšnje komentarje......
Mi smo Saneli zelo zelo hvaležni da nam je povedala za to kremo in da smo jo imeli možnost kupiti od nje, ker je najinemu sinu zelo pomagala.......mamice, ali vam je res tako žal denarja, da tako sedaj blatite osebo, ki je vam in vašemu otroku pomagala najti pravo "stvar", ki resnično pomaga.....mislim, da to dejanje nima cene.......malo se pa zamislite koliko stane pot v Srbijo pa nazaj.....hvala bogu da je zato malo cena višja, kot pa če greš sam dol in kupiš.......mi smo Saneli zelo hvaležni, resnično......vse ki pa jo sedaj blatite zaradi 5-10 eur pa podjite same nabavljat kremo v Srbijo pa bomo potem videli koliko vas bo stala .....
pa še to....sedaj bi morali blatiti vse trgovce, ker pač nabaljajo stvari po veliko veliko nižnji ceni, kot pa jo mi uporabniki kupimo.......mamice drage, bodimo hvaležne, da je Sanela našla to kremo in je to delila z nami.....rajši ji bodite hvaležne:=)))))
Lep pozdravček

(odgovor članu Minja 80)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: krema - "melem"
28.3.2011 16:17:55   
Minja 80
draga dali 1
slažem se sa tobom da trbamo biti zahvalne za svaku pomoć koju dobijemo od drugih, a koja je u korist naše dece. meni nije bilo žao da dam ni 10000 evra za moje dete ali kad sam  ja tražila od sanele melem ona ga nije imala i rekla mi je da ce ga imati tek od avgusta ili septembra i da ne može da mi da kontakt te osobe koja pravi melem. na srecu stanje se popravilo pa nisam narucivala od nje. manje više nemam problema što drugi zaradjuju na lekovima za decu ali mi je bilo neobično da to radi neko ko je i sam tražio pomoć od drugih majki, a onda tim istim majkama prodavao skuplji melem!
sa druge strane ako već ne možeš sam da odeš u beograd ok, onda se stvarno isplati naručiti kremu kod sanele i dobiti je odmah nego čekati 14 dana da stigne pošiljka iz srbije.
problem je kod onih koji mogu da odu u srbiju i da je nabave sami. ja sam iz srbije i idem dole svakih par meseci i problem je bio što ona nije htela da kaze kod koga nabavlja melem. znači bilo je ili naručiti kod sanele ili nemati kremu. žao mi je što ona nije htela da kaže adresu majkama koje idu često u srbiju ili imaju tamo rodjake koji mogu da im pomognu oko nabavke. moj je zakljucak da se samo radilo o njenoj zelji da zaradi i da nabavka melema ostane samo njoj dostupna. možda gresim....

sad kad svi znamo gde se moze nabaviti i koliko kosta mozemo lakse i da se organizujemo oko nabavke. meni je jedna krema upravo stigla, a za mesec dana idem u srbiju i licno pa ako nekom zatreba u tom periodu krema neka mi se slobodno obrati.


user posted image

(odgovor članu dali1)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: krema - "melem"
28.3.2011 16:42:50   
sekana
Minja....i ja slažem u tome sa tobom, da je to od nje jako ružno, što nije htjela da kontakt podeli sa vama, jer sam shvatila iz svega šta sam proćitala o toj osobi, ali ne mogu je osuđivati jer je nisam upoznala.
I sama sam je kontaktirala, da bi nabavila kremu od nje, pošto sam mnogo pročitala o tom melemu na ovom forumu, ali videla sam da je realna cena oko 20 eur a kod nje je mnogo skuplja:((((
Istina je, kao što je pre pisala dali1, da ako nemaš mogučnost da ideš u Srbiju je lakše kupiti od nje, ali mi koji možemo da idemo dole mi je drago da ste odkrile ko meša te kreme i gde se mogu nabaviti.

Cure, koje imate iskustva sa tim melemom, dali pomaže i za odrasle koji imaju jako velike probleme sa licem i aknama?


(odgovor članu Minja 80)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: krema - "melem"
28.3.2011 23:09:35   
VeselaŠtajerka
IZVIRNO SPOROČILO: dali1

.......mamice, ali vam je res tako žal denarja, da tako sedaj blatite osebo, ki je vam in vašemu otroku pomagala najti pravo "stvar", ki resnično pomaga.....mislim, da to dejanje nima cene.......malo se pa zamislite koliko stane pot v Srbijo pa nazaj.....hvala bogu da je zato malo cena višja, kot pa če greš sam dol in kupiš.......mi smo Saneli zelo hvaležni, resnično......vse ki pa jo sedaj blatite zaradi 5-10 eur pa podjite same nabavljat kremo v Srbijo pa bomo potem videli koliko vas bo stala .....
pa še to....sedaj bi morali blatiti vse trgovce, ker pač nabaljajo stvari po veliko veliko nižnji ceni, kot pa jo mi uporabniki kupimo.......mamice drage, bodimo hvaležne, da je Sanela našla to kremo in je to delila z nami?????????.....rajši ji bodite hvaležne:=((((((((((((((((
Lep pozdravček


- NE denarja nam ni žal, je že Minja80 opisala zakaj...
- a je tebi žal denarja za pot v Srbijo (verjetno hodiš tudi na razne dopuste?? a kaj nebi šla v Srbijo po zdravila recimo na en koristen izlet.V Beogradu se da še marsikaj videti in doživeti....)
- no v detajle glede cene se ne bomo spuščali. Naj vsak sam presodi...
- Dejstvo je da Sanela ni "trgovec" in tudi ne noben "finančni svetovalec" in ne rabi skrbet za našo denarnico
saj smo polnoletni in sami presojamo kaj se splača....
- Zakaj pa bi blatili trgovce, ki imajo v naši državi uradno odprte in registrirane trgovine ter plačujejo DAVEK državi
- tisti, ki so ji hvaležni naj se ji sami zahvalijo in ne uporabljajo tega foruma za "Sanelino" promocijo
- hm....delila z nami user posted image je pa tudi minja80 omenila kako je kremico delila z nami in bila ZELO radodarna


Sekana, kar se tiče pa kreme za akne sem slišala od sodelavke, ki je klicala g.Vasića, da je potrebno poleg melema za akne uporabljati še čaj itd. Najbolje bo, da ga pokličeš in ti bo vse lepo razložil kot je njej. Naj ponovim, da to ni isti melem kot za AD vsaj tako sem sodelavko razumela.


(odgovor članu dali1)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: krema - "melem"
29.3.2011 7:54:17   
spicy
Za akne pa tudi mene zanima, še bolj kot za AD. Ker se malo lomim v jeziku, bom raje poslala mail na info@magicnobilje.com.user posted image

(odgovor članu VeselaŠtajerka)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: krema - "melem"
29.3.2011 9:55:41   
sekana
Spicy....hvala za pomoč.....bom se obrnila na njega in povprašala kako je z tem.....ali ga je težko dobiti na tel?

Punce pozabite sedaj na to Sanelo....mislim, da se pa le imamo tukaj za kaj bolj pametnega in pomembnejšega pomeniti :-) kot pa Sanela to in ono.......
Lep pozdravček vsem

(odgovor članu spicy)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: krema - "melem"
29.3.2011 10:54:31   
spicy
Sem se pozanimala, oz ena gospa se je angažirala in poklicala, ker ne obvladam toliko srbskega jezika, za akne se uporablja druga krema kot za AD + čaj (pije se ga 8 dni)+ tonik.

(odgovor članu sekana)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: krema - "melem"
29.3.2011 11:00:14   
spicy
Ne, takoj smo ga dobili na telefon. Kontakt tel: 011/6137 786 ali mobi: 063/8271 090.
Nameravam naročiti, ampak v enem intervjuju je napisal, da uporablja magmo životinjskega porekla (prah oklopa šumske kornjače)- se pravi prah oklepa gozdne želve?! To pa iskreno povem, ne bi zaužila.user posted image

(odgovor članu spicy)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: krema - "melem"
30.3.2011 10:58:46   
Minja 80
nekoliko mamica me je kontaktiralo u vezi nabavke kreme "melema" ovih dana. ja je na zalost nemam. u srbiju idem 26 aprila i ostajem 7 dana sto znaci da sam u sloveniji (ljubljani) pocetkom maja i onda cu z veseljem doneti kremicu kome god treba. samo trebate da mi javite na vreme da vam kupim.

s obzirom da mi je jako zao sto ne mogu sad da pomognem molim sve mamice koje ce ovih dana ici u srbiju da se oglase na forumu, neke mamice bi bile zelo vesele :).

moja ponuda za pomoc ostaje za mesec maj tako da drage moje oglasite se :))) zelo rada vam pomagam!!

(p.s naravno da je cena kreme 22oo dinara, tj. onoliko koliko je prodaje g. vasic)

(odgovor članu spicy)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: krema - "melem"
4.4.2011 13:27:26   
Paštetka
Jaz bi pa saneli čestitala. Bravo sanela. Bravo zato, ker je podjetna in bravo za to, ker je pomagala mnogim mamicam.

user posted image user posted image user posted image

Za vse ostale, ki se pa tako repenčijo....  močno dvomim, da bi ve vsak dan letele na pošto, kremo zapakirale in pošiljale vsakemu naročniku in to zastonj!

Dandanes, ko je tempo življenja pač tak kot žal je, čas ni zastonj.

Jaz sem tudi moko kupovala v šparu, dokler nisem ugotovila, da je v Tušu za pol cenejša. In kaj zdaj? A naj pišem na upravo, ali še boljše na POP TV, da me imajo za norca ali naj vsak dan surfam po spletu, da najdem trgovino, ki ima še cenejšo moko od tuša. user posted image




< Sporočilo je popravil Paštetka -- 4.4.2011 13:31:52 >


_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu Minja 80)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: krema - "melem"
12.4.2011 23:38:57   
tamch
Stara sem 20 let, probleme z atopičnem dermatitisom pa imam od 14. leta. Imela sem use možne kreme. Pol leta nazaj sem dobila kremo od Sanele, 40 €. Pomagala je takoj,  v treh dneh ni bilo sledu o AD. Zame je krema neprecenljiva. Ne glede na ceno sem Saneli hvaležna, da je informacije o tej kremi delila z drugimi. Zgleda pa večina, ki se tu pritožujejo nad ceno, ne vejo kako zoprna in trdovratna zadeva je AD. Kreme iz lekarne, ki ne pomagajo stanejo od 20-30€, to pa ni veliko? Kremo bi kupila tudi za 200€! Ker je edina ki pomaga in mi omogoča normalno življenje. Svetujem pa vsem, da NIKOLI ne mažite kože otroka s kortikosteroidi! NIKOLI! Koža se popolnoma uniči, spremeni teksturo in se ne obnovi več! Na otroški koži je še močnejši učinek. Sama imam kožo okrog ust in po vratu zabarvano, stanjšano, bolj občutljivo in drugačne teksture. Kortikosteroide sem uporabljala minimalno, ker kmalu niso pomagali. Za kreme iz lekarne sem zapravila morje denarja za brezveze. 

(odgovor članu talita1)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: krema - "melem"
13.4.2011 6:42:24   
Precious
user posted image Interesantno koliko je zdaj NOVIH uporabnic ki so na sanelini strani. Sicer pa je zdaj na slovenskem tržišču krema brez kortikosteroidov. POmaga pa full,pa še cenejše je

(odgovor članu tamch)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: krema - "melem"
13.4.2011 8:10:02   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka
Za vse ostale, ki se pa tako repenčijo....  močno dvomim, da bi ve vsak dan letele na pošto, kremo zapakirale in pošiljale vsakemu naročniku in to zastonj!


ma dej Paštetka, preberi vse še enkrat, ker ne vem kaj si brala do sedaj. noben od nje ni pričakoval zastonj pošiljanja. kontakt ali naslov kje se jo dobi, to pa.

glede podjetnosti - glej, nima firme, ni njena krema, skriva kje jo nabavlja in naklada kako je do nje prišla, na koncu ustvarja nove virtualne, ki se zahvaljujejo njej - jaz to ne bi imenovala podjetnost. "balkanski biznis" mogoče, prava podjetnost pa to zame ni ravno user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: krema - "melem"
13.4.2011 11:48:18   
tamch
NOVIH UPORABNIC KI SO NA SANELINI SRANI? Nisem na nobeni strani. Samo brez Sanele nebi izvedela za kremo. To je vse. Nobena krema iz lekatne ne pomaga, vse raznorazne linije za AD...bla bla bla. Ne vem zakaj je na tem forumu potrebno debatirati o ceni kreme itd., ker je to zadnja važna stvar.

(odgovor članu atina1)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: krema - "melem"
13.4.2011 12:13:29   
Paštetka
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka
Za vse ostale, ki se pa tako repenčijo....  močno dvomim, da bi ve vsak dan letele na pošto, kremo zapakirale in pošiljale vsakemu naročniku in to zastonj!


ma dej Paštetka, preberi vse še enkrat, ker ne vem kaj si brala do sedaj. noben od nje ni pričakoval zastonj pošiljanja. kontakt ali naslov kje se jo dobi, to pa.

glede podjetnosti - glej, nima firme, ni njena krema, skriva kje jo nabavlja in naklada kako je do nje prišla, na koncu ustvarja nove virtualne, ki se zahvaljujejo njej - jaz to ne bi imenovala podjetnost. "balkanski biznis" mogoče, prava podjetnost pa to zame ni ravno user posted image

vidim, da nisi doumela pointa mojega posta. NIma smisla razlagat.

tamch - se strinjam s tabo.


_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: krema - "melem"
13.4.2011 17:53:43   
mateyka
sem doumela tvoj point paštetka. samo na koncu koncev se ne moreš met za dobrosrčnico, ki pomaga ubogim mamicam in obenem podjetnico, ki ne dela nič zastonj. je eno ali drugo.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: krema - "melem"
13.4.2011 20:12:20   
Paštetka
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

sem doumela tvoj point paštetka. samo na koncu koncev se ne moreš met za dobrosrčnico, ki pomaga ubogim mamicam in obenem podjetnico, ki ne dela nič zastonj. je eno ali drugo.


nisem zsledila, da bi prav sama izpostavila, da je dobrosrčna. O tem so mnenja mamice, ki ji je pomagala. In kdo danes dela kaj zastonj, če je prilika dobra?
Glej, če jaz rabim kremo, ki bi mi ful pomagala in bi se mi zdela ful draga bi definitivno guglala tako dolgo, da bi prišla do izvora.

Če se pa nekdo ne potreudi poguglati ali nima časa guglati, pa glej.... cena je taka!


_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...
Pomladna potepanja z dojenčki in malčki
Lepi pomladni dnevi kličejo po dolgih sprehodih z dojenčki in kavico s prijateljico, kajne? Da bodo daljši sprehodi udob...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?