Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Nisem šla nikamor. Sem bila doma z Manco kr je mela tisto pikčasto aftasto virozo, danes sem pa spet v službi, ker je že ozdravla. In doma nimam računalnika, oz. mi crkava in pol se mi ne ljubi skoz dajat z njim da bi lohk kaj napisala, tko da ga niti ne taknem...

...ne sam res ne morem verjet kako je bila že karin ko sva bile same kdaj doma ko je bila manjša in sedaj ko je še žigec zraven ,če moža ni doma kakšen mir je
...res ,pa pojma nimam zakaj...se mi zdi da pol al en al drugi želi še njegovo pozornost in pol je to skoz eno stokanje pa jokcanje...ne morš verjet dans v celem dnevu tud enkrat ni pojamral...čim je fotr dam uletel je takoj začel drenclat...mularija...smo šli pa spet v zoo...ja sam da omeniš ,če gremo do kozic pa ovc žiga samo piči v avto in gremo...s karin pa ne vem ,če smo bili trikrat v živalcu...bo zdej nadoknadila
Res mi ne znese vsega prebrat, tudi za računalnikom sem bolj malo. Dopoldne je takoj mimo, potem gremo počivat in po pravici povedano se raje malo dol uležem, kot pa da bi še tisto uro bila za mizo. Popoldne nam pa mine kot bi mignil. Ta vikend smo bili v Čatežkih... tamala je res priden dojenček, je skoraj cel čas prespala v vozku, Marcel je užival v bazenih in ne boste verjele ob 18h je v avtu zaspal in sem ga ob 19h samo prestavila v posteljo in je spal do 7.30 zjutraj!!! Očitno smo ga res čist zdelali. Jz sploh nisem mogla verjet, sem mislila da bomo ob ene 5h zjutraj pa budni, pa je kar spal.
za Ajdo,Marcela pa več v čatežke vozit,da bo spal kot topek...
...