Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ogrlice iz fimo mase 28.3.2011 19:22:13
|
|
|
|
LERO
|
Meni sta zlasti lepi 18 in 19, tudi 11, no, pa vse ostale. Prvi dve sta mi najbolj v oči padli. Res lepo.
|
|
|
|
|
RE: Ogrlice iz fimo mase 29.3.2011 8:22:56
|
|
|
|
alda
|
Hvala za komplimente! 19 so take male črne vrtnice s perlami...uhane imam tudi. Torej tako: nabavim črno fimo, pa naredim., ker sem te že imela okrog vratu Lero uno zeleno &rumeno pa je sveže" narjeno, tako da če želiš, ti jo lahko kar pošljem-šenkam Jagodka in miljon baby pa pol ko nardim ...sam parkrat me dregnita zmes
|
|
|
RE: Ogrlice iz fimo mase 29.3.2011 15:37:29
|
|
|
|
StrawberrY
|
Alda, jaz sem samo pohvalila oz. povedala katera mi je res všeč. Meni ni potrebno nič delati, če se bom kdaj odločila jo pa z veseljem kupim . Matr zdej se to tko "grdo" sliši, sam res spoštujem kar delaš in z veseljem nekaj prispevam. Ker vem, da je v vsako umetnijo vloženo kar nekaj dela.
|
|
|
|
|
RE: Ogrlice iz fimo mase 29.3.2011 18:51:54
|
|
|
|
alda
|
jagoda..njami lih sem pojedla ene tri...ma saj sem sama ponudila. Res pa rada podarim ljudem, ki potem tisto stvar tudi nosijo, !
|
|
|
RE: Ogrlice iz fimo mase 29.3.2011 19:32:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda Jagodka in miljon baby pa pol ko nardim ...sam parkrat me dregnita zmes Jaz ti samo povem, katera mi je všeč . Načeloma jih tudi scumpram sama...lahko pa kaj zamenjava?
|
|
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
Nakupovanje prek spletaSplet.KaKaj za dojenčke in malčke bi najraje kupovali preko spleta?igrače (
56%)

oblačila (
18%)

plenice + vse za previjanje (
19%)

ostalo kozmetiko (
6%)
Število vseh glasov: 186Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!