|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rok mleka
22.3.2011 8:31:06   
Ni novih sporočil
Kanny
Živjo,

Koliko časa imaš lahko narejeno mleko v prahu predno ga popije? Je kakšen rok. Kupila sem Babylove od Dm-a, pa nič gor ne piše.

Ker ne popije veliko, me zanima ali lahko tako narejeno mleko v flaški dam v hladilnik za kasneje (seveda isti dan)? Kako ste vi delale?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rok mleka
22.3.2011 8:33:00   
Ni novih sporočil
K_a_t_i
Pa naredi večkrat po manj.
Mleko naj bi se porabilo sveže.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Kanny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.3.2011 8:36:45   
Ni novih sporočil
kristinaj
jaz sem dala prekuhano vodo v termos in ko je bil čas lakote sem pač napravila in mu dala. delala sem pa v stekleni steklenički, ker prej pohladiš pod mrzlo vodo in imaš večji občutek koliko je toplo mleko, kot v plastiki, ki sem jo uporabljala od 6m dalje, ko so šli na vodo iz pipe....

kar sta pojedla sta pojedla, ostalo sem zavrgla.....  drugače ga pa moraš pripravljenega v roku ene ure porabit, v hladilnik sem dala samo enkrat a sem porabila več časa s segrevanjem kot pa da bi ga na novo pripravila....

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu Kanny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.3.2011 10:51:06   
Ni novih sporočil
mamicaaa
Naj bi ga porabil v eni uri. Jaz sem vedno pripravljala sveže mleko, tisto kar ni popila sem vedno zavrgla- je pa res da je malokdaj kaj pustila v flašiuser posted image

Sara 2010
Hana 2012

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Mama, ki doji v bazenu
Mama štirih otrok deli prelepe fotografije, s katerimi želi poudariti lepoto in naravnost dojenja.
Katero mleko v prahu so mame ocenile najbo...
Rezultati ankete med 500 mamami razkrivajo, katera blagovna znamka adaptiranega mleka je po njihovem mnenju najboljša. E...

Še enkrat IME ZA FANTKA ...
Lubici

... k priimku SKOL, finalni izbor :) Hvala za vsak glas!

ADAM (37%)

ARON (18%)

LUKAS (35%)

RUBEN (11%)

Število vseh glasov: 417

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!