Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Apartma, kjer je dobrodošel kuža 16.8.2005 10:22:39
|
|
|
|
Timotej
|
Ker tudi mi doimo vedno na dopust tako, da gre zraven naša psička, ti lahko povem, da je kamp, kjer sodovoljene tudi živali, v Vrsarju (kamp Valkanela), kjer je meni ful ful všeč, kamp je čist, fajn obala, skratka, super. Pa v Poreču obstaja en hotel, kjer lahko imaš zraven psa. Za tisti del okorg Zadra ti pa žal ne znam pomagati. Najbolje, da pokličeš kakšno turistično agencijo.
|
|
|
|
|
Apartma, kjer je dobrodošel kuža 16.8.2005 10:30:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo bili na Pagu, v Novalji, ze 4. pri teh ljudeh, na strani imajo napisan da zivali po dogovoru. Zdej ne vem, a smo mi pac lahko imeli :kuza:, ker se poznamo, al ga lahko mas. So pa rekli, da pac za cistoco poskrbimo sami.
|
|
|
|
|
Apartma, kjer je dobrodošel kuža 16.8.2005 10:33:57
|
|
|
|
mala Zala
|
Hvala punce. Ribica, to je pa čisto razumljivo, da za čistočo poskrbiš sam, a ni? LP!
|
|
|
|
|
Apartma, kjer je dobrodošel kuža 16.8.2005 10:36:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, je :) Se pa spomnim da so predlani imeli enga psa eni nemci, če se ne motim tut.:zmeden:
|
|
|
|
|
Apartma, kjer je dobrodošel kuža 16.8.2005 11:39:36
|
|
|
|
mala Zala
|
No, ju bom vprašala, če bi jima Pag odgovarjal, pa te bom potem prosila (privat) za kak kontakt. OK? Hvala že vnaprej in lp!
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
Nakup živilJAPEV katerih trgovina največ kupujete?Spar (
36%)

Mercator (
20%)

Lidl (
12%)

Hofer (
18%)

Tuš (
9%)

drugo (
5%)
Število vseh glasov: 335Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!