|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hujšanje s sobnim kolesom?
16.4.2011 22:44:36   
glen
Pozdravljene.
Zanima me,koliko vas je že hujšalo s sobnim kolesom in kakši so učinki ob redni vadbi in zdravi prehrani.
Naj povem,da bi rada zgubila 2-3 kg.Kot vsako zimo sem tudi letos pridobila 2-3 kg,ampak vsako leto gredo težje dol :))))))))))))))))))
Ker teka ne maram,fitnesa ali kaj podobnega si časovno (in tudi zaradi varstva)ne morem privoščit,mam pa možnost dobiti sobno kolo.
Ne me zdaj obsojat tiste ki imate ne vem koliko kg za izgubit,tiste ki ste pa na istem kot jat pa me itak že razumete.
Vem da na višino 177 je 62 kg čisto o.k.,ampak jaz se z mojo 60-ko dosti bolje počutim.
Hvala
Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hujšanje s sobnim kolesom?
17.4.2011 7:24:20   
TDTP
Jaz sem letos za božička dobila orbitrek od možeka, prijatelj se je kar norčeval, da mi je pripeljal obešalnik, ko mi ga je dostavil! Vsi so mi pametovali, da dolgo ne bom vztrajala, ampak so se motili! Od januarja pa do zdaj sem do začetka aprila vadila po 2x pol ure orbitreka in trebušnjaki  ter malo uteži. Telovadila sem v igralnici z otroci, ker imam podobno situacijo kod ti, nimam varstva! Od aprila naprej pa telovadim samo enkrat na dan. Ne držim se posebne diete, samo večerjam ne in obvezno sem uvedla zajtrk. Tu pa tam si tudi kakšen kebab in pizzo privoščim, če pa pečem kekse, moram pa tudi kakšnega poizkusituser posted image kajne! Vmes pa tudi kakšen teden nisem telovadla, ker sem prebolevala angino! V glavnem sedaj je rezultat -8kg in jaz sem tako zelo zadovoljna, da ti ne morem povedat. Za nagrado sem si še spremenila barvo las in sedaj se pri mojih 30ih, dveh porodih spet počutim, kod bi jih imela 20! V glavnem ne obupaj, tudi če so samo 2 kg, tudi jaz nisem imela tako zelo preveč, bila sem bolj "baroške" postave, kod bi rekla Špela Grošelj, sedaj bi lahko še izgubila kakšnih 5 kg in bi bila idealna in jih tudi bom, ker imam voljo, samozavest, katere sem dobila prav z izgubo kg! lp in obilo uspehov!

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: hujšanje s sobnim kolesom?
17.4.2011 9:53:24   
Spark
user posted image
Res bravo TDTP.
Kakšen orbitrek si si kupila, že nekaj časa razmišljam o nakupu. Ne bi rada dala veliko denarja, pa bi imela kvalitetnega.

(odgovor članu TDTP)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: hujšanje s sobnim kolesom?
17.4.2011 12:27:54   
TDTP
gledala sva nekaj novih, ki so tam od 199 evrov naprej, ker baje se splača kupiti boljšega, ker potem ne škripa itd. Vsi so opevali firmo kettler, ampak ta stane nek srednji razred med 300 in 500 evri, kar je za naju bilo absolutno  preveliko, potem pa sem malo pobrskala po bolhi in našla kettler verso 200, en model nazaj ne najnovejši ampak malo rabljen in odlično ohranjen, kupila sva za za 200 evrov in sem super zadovoljna, nič ne škripa, prikazuje mi km, kalorije, čas, lahko si merim pulz!

evo, tu sem ti našla, ga eden ravno prodaja na bolhi, takšen je moj, samo prah se ne nabira več na njem tako kot na temuser posted image in prav je tako!
http://www.bolha.com/oprema-za-telovadnice/kettler-verso-200-oglas1273904168

aja pa nosilnosti ima do 150 kg, to verjetno pri tebi ne pride v poštev pri mojem možeku pauser posted image !

p.s. drugače te pa moram opozoriti, da ni lahko, včasih bi človek po petih minutah dol pobegnil, a ne smeš moreš vztrajat, ker ko so vidni rezultati ti ni niti  malo žal!
lp in veliko uspeha!

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: hujšanje s sobnim kolesom?
17.4.2011 14:22:59   
bambika
No še ena takšna kot ti,ampak jaz sem sedaj noseča,in se ne obremenjujem preveč s kg,imam še dober mesec do konca in kljub temu vadim 3krat tedensko na orbitreku,ker drugače ni časa,me naša 2 letnica preveč zaposli.
Jaz sem zelo zadovoljna z njim,samo vztrajat je treba in pa se tu in tam čemu odpovedat. Jaz na svojo višino 176cm imam v nenosečem stanju 57kg,sem jih imela 60kg pa nisem bila zadovoljna,z orbijem pa mi jih je uspelo spravit dol.

(odgovor članu TDTP)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: hujšanje s sobnim kolesom?
17.4.2011 14:30:23   
Anonimen
-2kg v treh tednih s sobnim kolesom, dobila na posojo, da vidim, če mislim jaz to sploh izvajat. Diete nimam nobene, jem vse, ker mislim jest vse celo življenje, ne pa se zdaj nečemu odrekat, potem pa navali narode, ko bi bilo diete konec - brez veze. Pazim le, da spijem 3 litre vode na dan in, da jem 5x na dan in ja, tudi iz mene so se vsi norce delali, samo jaz sem trmasta ko user posted image . "Trajbam" zvečer, ko gre mali spat, 45 minut, vsaj 4x na teden. Danes dobim orbitrek, ker tam dela celo telo, se mi zdi, da je veliko bolj učinkovit kot kolo. Vso srečo, uspelo ti bo! Sam verjet moraš vase! 

(odgovor članu TDTP)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: hujšanje s sobnim kolesom?
17.4.2011 21:53:12   
glen
Punce hvala za spodbudo.
Lep večeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?