|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Moja tašča in tast
18.5.2011 21:59:58   
Mamika8
pelin, vsaj en odgovor tak, da mogoče res nisem tako zajebana oseba, kot slišim od ostalih. Ja očitno bomo res morali iti v najem. Hvala

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Moja tašča in tast
18.5.2011 22:13:05   
Dashenka
Mamika, jaz takih, kot sta ti in tvoj mož resnično ne razumem.

Kaj za božjo voljo rinete živet k staršem?!? user posted image

Ok, razumem, da na začetku izgleda vse super in "sploh in oh", ampak v tvojem primeru pa je bilo ja še predno sta si ustavarila skupno gospodinjstvo v hiši njegovih staršev jasno, da ne bo šlo.

Zato ti polagam na srce - najdita si najemniško stanovanje in se čim prej odselita.

Ne glede na to, kaj storiš, za njih pač ne boš nikoli"dovolj dobra" za sinkota edinkota.
Najbolje, da se s tem sprijazniš, in obrneš list.

After all, tomorrow is another day! user posted image


(odgovor članu Mamika8)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Moja tašča in tast
18.5.2011 22:15:21   
krtek 1
IZVIRNO SPOROČILO: Mamika8

Glede na to, da sta ga zapirala pred hišo in to popoldne, ker je šel na kavo s SVOJIM DENARJEM, S SVOJIM AVTOM, mislim, da nimata vse pošlihtano??Ali sem tudi tukaj krivična do svoje tašče?




Kaj naj ti rečem,pusti preteklost,živi za svojo družino in poskrbi da bosta vidva vzgajala drugače,odselite se,ker boste samo tako lahko srečni in uživaj življenje saj imaš razloge za to.Pomisli da so ljudje še v slabših situacijah in bodi zadovoljna s tem,da imata zdravega otroka.Vse ostalo se bo samo uredilo,če boš le hotela.
Pričakuj od človeka samo to,kar veš da boš od njega dobila (sigurno ima tvoja tašča vsaj eno dobro lastnost) in ne poskušaj je spemeniti,ker ti ne bo uspelo.Ne išči napake na drugih,bodi srečna zase in svojo družinico,ne razmišljaj tako črnogledo in se probaj prilagoditi,konec koncev ti nudi vsaj streho nad glavo,tudi to je nekaj.Govorim iz lastnih izkušenj,tudi jaz sem tako razmišljala,kot ti sedaj, ko sem se preselila k tašči ampak sem se nehala obremenjevat z njo in začela živeti svoje življenje.Pomaga,vrjemi!
Kaj pa tvoji starši?Vama kaj nudijo,če praviš,da ne moreta na svoje pa se obrni na njih.

(odgovor članu Mamika8)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Moja tašča in tast
18.5.2011 22:42:52   
Mamika8
Moji starši nama nudijo res veliko..lahko sem vesela, da imam take starše. Sva kar 4 dni na teden pri mojih, ker se pri njegovih pač ne počutim dobro.
Res sem prišla do sklepa, da je najem še najboljša rešitev. Čeprav malo zguba denarja, vendar za svoj lastni mir je to vredno več, kot karkoli.

(odgovor članu krtek 1)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Moja tašča in tast
19.5.2011 8:36:52   
kristinaj
če so bili že od začetka proti tebi, zakaj si rinila k njima v hišo? zakaj te je pripeljal domov, če ve kakšno mnenje imata o tebi... mi ni jasno...

pojdita na svoje ali pa se konkretno pomenita z njima, verjetno neuspešno, ker nagajala bosta vedno, dokler bosta teptala to zemljo.....

_____________________________

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu Mamika8)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Moja tašča in tast
19.5.2011 10:20:18   
ajsek
Njegovi starši vama na vse možne načine sporočajo, da tam nista zaželena. Če bi bila res tako grozna, bi vas vse tri zabrisala na cesto, tako vaju pa poskušata na drugačen način spravit iz hiše.

Kako lahko vidva tega ne razumeta? Vse, kar starša počneta, kaže na to, da sta jima odveč. Zato vama pa ne dasta gredice, ker ju cela situacija ubija. Večina staršev, ki želijo mlado družino ob sebi (in takih ni malo), bi z veseljem dalo pol vrta, samo da tamladi ne bi šli. Vidva pa v tej hiši nista dobrodošla, zato ne moreta dobit svojega vhoda, svoje gredice in ne bosta vama prepustila popolne posesti nad delom hiše v smislu, da onadva tja nimata več vstopa.

Ti tu pišeš, kako ti tam trpiš in kako ti gre vse skupaj na živce, ampak verjemi, njima gre tudi. Dajta že dojet njuna sporočila in se odselit.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Moja tašča in tast
19.5.2011 10:32:41   
biba_leze*
Mamika- vem, kako se počutiš in lahko ti samo rečem da POJDI/TA stran kolikor hitro lahko. Če se vtika v vas in stika po stanovanju to zame ni NORMALNO, pa tudi če je to njeno stanovanje in je lahko to samo začetek. Jaz bi šla, pa če je drago gor ali dol. Vsak dinarček dam, samo da mam mir. Če drugače ne gre lahko zaprosiš za socialno stanovanje, poznam kar nekaj ljudi, ki so ga dobili kljub na primer kar lepi plači. Tudi moja tašča je radovedna in obupna, ko smo se vselili v spodnje stanovanje je tudi ona kar vdrla noter brez nobenega prašat, povabila svoje prijatelje na ogled najinega stanovanja brez nobenega vprašat itd. itd. Kaj smo naredili? Počilo je. Moj se je skregu in je blo nekaj časa mir, potem pa jovo na novo, dokler nismo menjali ključavnice od vhodnih vrat (imamo lasten vhod). Zdaj so seveda vtikuje drugam. Kmalu mi bo zavrelo in potem ne odgovarjam za svoja dejanja. Kmalu bo bolje, upam, saj iščemo stanovanje. 

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Moja tašča in tast
19.5.2011 10:33:50   
biba_leze*
IZVIRNO SPOROČILO: pelin

Mamika...kar dobro ti verjamem, da je takole živeti težko...Niti pod razno ne bi dopuščala, da bi se mi tašča špancirala  po stanovanju, pa če bi bila stokrat njena hiša...Kakšen odnos pa je to prosim! Že res da je hiša njihova last, vendar neko zasebnost pa človek zagotovo lahko ima. Niso vsi ljudje takšni , hvala Bogu. Tu gre spet za neko človeško kulturo, ki je tvoja tašča očitno nima in je  zgleda nikoli ne bo imela. Zato imajo vse tiste prav, ki ti pravijo, da se odselite. Edina realna rešitev, saj se očitno tašča ne misli in noče spremeniti.
Tudi mi živimo v lastni hiši in imamo zgornje nadstropje urejeno tako, da si bo lahko kdo od otrok uredil tam stanovanje. Niti na kraj pameti mi ne bo padlo da bi stikala po njegovem stanovanju...že sedaj spoštujem zasebnost in ne štefnarim po otroških sobah...Biti lastnik hiše ali stanovanja še ne pomeni, da drugim do konca zagreniš življenje oz. diktiraš kako bodo živeli...Fej, grem pa raje pod smreko...



se strinjam

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Moja tašča in tast
19.5.2011 10:52:52   
Anonimen
Tak odnos kot ga opisujes ti s tasco imam jaz z babico. Pa je moja lastna babica, za katero skrbim kolikor lahko, vedno. Ampak hisa je njena, do smrti, potem bo moja. In stanovanje v njeni hisi imam jaz svoje (napisano name po oporoki moje mame): njej odgovor - tvoje je vse kar je v stanovanju, stene so pa moje. Ker se meni zdi moje lastno zdravje vec vredno kot katerekoli stene, zivim drugje, ceprav imam v hisi celo dvosobno stanovanje opremljeno...pridem tja vsake kvatre enkrat, drugace sem v najemu. Ogromno denarja gre za to, ampak bolje tako kot pa zivciranje na tak nacin kot ga opisujes ti....dala cez vse...gredice, jagode, psa itd. itd. Vse bom mela enkrat, do takrat mam pa mir, uzivam, potujem in se mam fajn--na svojem.



(odgovor članu biba_leze*)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Moja tašča in tast
19.5.2011 11:03:08   
Mamika8
Vidim, da ima veliko ljudi podoben problem, kot jaz.
No, k nama vsaj ne vozi na ogled svojih prijateljic, ker jih itak nima. Druži se samo s svojim možem in gleda telenovele cel dan. Zato pa potem ima tolko časa in krati tiste živce, ki jih še imam.
Sem ji pa rekla, če sem komu trn v peti lahko danes grem in pobašem tamalo pa je rekla da jih ne motim. Skregano s pametjo.

Hvala za odgovoruser posted image

(odgovor članu biba_leze*)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Moja tašča in tast
19.5.2011 11:06:51   
Mamika8
Ajsek, sem jo vprašala, če jo motim (in da lahko takoj spokam, ni problema), pa je rekla da ne. Potem naj naju pa pusti pri miru.

(odgovor članu ajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Moja tašča in tast
19.5.2011 11:19:02   
mačekmuri
Kerensa, načeloma se s tvojim prvim postom strinjam, vendar pa pozabljaš na človeško plat zgodbe... Bila sem v isti situaciji, s to razliko da se je šlo za moja starša in še nisva imela otroka. Pa sva naredila prav to, kar si svetovala avtorici posta. Pobrala sva šila in kopita, ker je postalo nevzdržno. Meni nič, tebi nič sva se pobrala k tašči in pri njej živela dokler si nisva uredila stanovanja v njeni hiši. Kmalu zatem je prišel naš sin. Najbž je moja mati pozabila da bo kdaj imela vnuke ki jih bo hotela videt. Saj ji ne preprečujem obiskov, samo ga ne vidi niti približno tolikokrat kot bi si ona želela. Je**ga, ji pač zamerim!
Kaj hočem povedat? S tem obnašanjem bosta tašča in tast odgnala tamlade od sebe in takrat bo prepozno. Škoda! Sklepam, da bi mogoče umirjen pogovor pomagal. Pa naj se gre samo sin pogovorit. Poskusit ni greh...

(odgovor članu Mamika8)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Moja tašča in tast
19.5.2011 11:26:38   
Mamika8
Nekaj me pa zanima..glede na to, da si si uredila stanovanje v taščini hiši..se dobro razumete? Imate kaj problemov? No, če jih nimate lahko sklepam, da je bil problem v tvojih starših.

(odgovor članu mačekmuri)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Moja tašča in tast
19.5.2011 11:29:59   
Mamika8
Ja napaka je bila že v štartu..samo, ko človek vedno upa, da se bodo stvari nekako uredile..samo tukaj pač ni pomoči.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Moja tašča in tast
19.5.2011 11:31:49   
mačekmuri
Na začetku je bilo nekaj problemčkov, ampak še zdaleč ne takih kot z mojo mamo... Pa smo uredili! primer na začetku sta hodila k nama kar pogosto pa smo se začeli zaklepat, zgleda da sta razumela namig... Sta pa zlata, ne vem kaj bi brez njiju....

(odgovor članu Mamika8)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Moja tašča in tast
19.5.2011 11:33:19   
Mamika8
IZVIRNO SPOROČILO: mačekmuri

Na začetku je bilo nekaj problemčkov, ampak še zdaleč ne takih kot z mojo mamo... Pa smo uredili! primer na začetku sta hodila k nama kar pogosto pa smo se začeli zaklepat, zgleda da sta razumela namig... Sta pa zlata, ne vem kaj bi brez njiju....


Kako je to lepo slišat! user posted image

(odgovor članu mačekmuri)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Moja tašča in tast
19.5.2011 11:35:49   
pety78
Mamika8, glede na to, da ste že res zabredli z odnosi, bi jaz na tvojem mestu pobrala šila in kopita in to TAKOJ! Lej, bolje ne bo nikoli, radi se ne boste imeli pretirano. user posted image Lahko pa se mogoče naredi kak klik v glavi staršev, da na koncu koncev le ni tako slabo, če imata mlade v hiši, saj bosta nekoč le potrebovala pomoč. Takrat boste pa verjetno dobri.

Ampak vseeno bi najprej šla v najem, mogoče vsaj za nekaj mesecev, pa bosta videla, ali vas sploh še želita. Če ne, če jima ne bo nič žal, potem pa...lej, midva nisva imela NIČ prihranjenega, ker enostavno nisva iz bogatih družin. Pa imava stanovanje, sicer kredit, in gremo veselo naprej. Od staršev, ne mojih, ne njegovih pa na finančno pomoč nikoli nisva računala. Prej je tako, da bi midva kaj pomagala, ker si enostavno z borimi penzijami ne morejo kaj dosti pomagati.
Vse se da, če se hoče, ampak je potrebno za to kaj narediti.

Je pa res, da od staršev pričakovati, da morajo pomagati ni glih na mestu. Tako kot starši ne morejo pričakovati, da bodo otroci skrbeli za njih, ko sami več ne bodo morali. Je pa lepo, človeško in družinsko, da se pomaga, če se le lahko. Pa ne mislim samo materialno, seveda.



< Sporočilo je popravil pety78 -- 19.5.2011 11:37:41 >


_____________________________



(odgovor članu Mamika8)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Moja tašča in tast
19.5.2011 11:38:39   
mačekmuri
IZVIRNO SPOROČILO: Mamika8

IZVIRNO SPOROČILO: mačekmuri

Na začetku je bilo nekaj problemčkov, ampak še zdaleč ne takih kot z mojo mamo... Pa smo uredili! primer na začetku sta hodila k nama kar pogosto pa smo se začeli zaklepat, zgleda da sta razumela namig... Sta pa zlata, ne vem kaj bi brez njiju....


Kako je to lepo slišat! user posted image


Se strinjam, samo kej takega sem tudi od mame pričakovala...

(odgovor članu Mamika8)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Moja tašča in tast
19.5.2011 12:25:00   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: Mamika8

Ajsek, sem jo vprašala, če jo motim (in da lahko takoj spokam, ni problema), pa je rekla da ne. Potem naj naju pa pusti pri miru.


seveda ne rabite spokat, ker vas imata lažje pod kontrolo. Drezata v vaju in obenem  se želita  prepričat  ali vama škodita.
Če bi se pa odselili, te možnosti več nimata.

Zakaj sta vam ponudila bivanje v hiši? Zato da vaju spravita narazen. Po tem kar si napisala, druge razlage ni. Ne zanima ju otrok, vama stikata, po stvareh, znova in znova poudarjata, da je vse njuno, kljub temu pa jima paše, da živite tam. To je bolno, resno bolno. S tem vama data vedet, da vas kot družine sploh ne priznavata. Sej ne , da bi od njiju potrebovala 'priznanje', samo njun odnos do vas  kaže na to, da za njiju kot družina ne obstajate.

Tako da razmislita kaj vaju bo v življenju dražje stalo....najem ali ločitev.


(odgovor članu Mamika8)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Moja tašča in tast
19.5.2011 12:37:03   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: mačekmuri
Kerensa, načeloma se s tvojim prvim postom strinjam, vendar pa pozabljaš na človeško plat zgodbe.

Ne, ne... saj sem takoj na začetku omenila, da se mi njena tašča in tast zdita asocialna človeka. Popolnoma jasno mi je, da sta, gledano z mentalnega vidika, bolna, a vendar imata, po drugi strani, prav. Hiša je njuna. Vsa njuna pričakovanja in zahteve bi se dalo reševati po normalni plati, če bi bila onadva normalna, ker pa nista, avtorici teme preostane pač samo še selitev. Ali pa takšno trpljenje v nedogled. Istočasno pa še vedno mislim, da so tudi avtoričina pričakovanja nerealna (in pričakovanja njenega partnerja).

(odgovor članu mačekmuri)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Moja tašča in tast
19.5.2011 12:54:02   
ajsek

IZVIRNO SPOROČILO: Mamika8

Ajsek, sem jo vprašala, če jo motim (in da lahko takoj spokam, ni problema), pa je rekla da ne. Potem naj naju pa pusti pri miru.


Saj pravim, direkt ven vas ne bosta vrgla. Se pa na podlagi vsega povedanega da sklepat, da njima ni čisto nič všeč, da si tam. Tebi tudi ne. Zakaj za vraga vztrajaš? A si res pripravljena še nadaljnjih 20-30 let tako živet? Ob zavedanju, da ljudje s staranjem ne postajajo bolj prijetni in da obstaja možnost, da ju boš morala na stara leta še rihtat?

(odgovor članu Mamika8)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Moja tašča in tast
19.5.2011 13:09:49   
Mamika8
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

IZVIRNO SPOROČILO: mačekmuri
Kerensa, načeloma se s tvojim prvim postom strinjam, vendar pa pozabljaš na človeško plat zgodbe.

Ne, ne... saj sem takoj na začetku omenila, da se mi njena tašča in tast zdita asocialna človeka. Popolnoma jasno mi je, da sta, gledano z mentalnega vidika, bolna, a vendar imata, po drugi strani, prav. Hiša je njuna. Vsa njuna pričakovanja in zahteve bi se dalo reševati po normalni plati, če bi bila onadva normalna, ker pa nista, avtorici teme preostane pač samo še selitev. Ali pa takšno trpljenje v nedogled. Istočasno pa še vedno mislim, da so tudi avtoričina pričakovanja nerealna (in pričakovanja njenega partnerja).



Moja nerealna pričakovanja so bila samo to, da se bomo ujeli, nič drugega. Pa ne gre, uredu, bomo odšli pa na "svoje". Bosta ostala sama in se bosta lepo imela.
S svojimi nimam nobenih problemov (pa smo se sedaj tlačili v 2. sobnem stanovanju) sploh pa ne moj partner. Pomaga jim tudi, če je pri stanovanju kaj za uredit, tako da večino problemov, ki jih imava z njegovo taščo pripisujem njej.
Aja, pa še to..jaz bi svoji hčerki odstopila tudi gredico. Mi ne bi bilo problema, me ne bi nič omejevala. Pa tudi v zgornjem stanovanju v hiši, bi ji pustila živeti s svojo familijo. Danes je težko, ne moreš iti kupiti stanovanja ali pa živeti v najemu, kot da bi šel po kruh v trgovino. Če bi mi pa začela "srati po glavi" (kar pa jaz svoji tašči ne), bi se pa začeli drugače meniti.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Moja tašča in tast
19.5.2011 13:34:12   
Mamika8
IZVIRNO SPOROČILO: mika

IZVIRNO SPOROČILO: Mamika8

Ajsek, sem jo vprašala, če jo motim (in da lahko takoj spokam, ni problema), pa je rekla da ne. Potem naj naju pa pusti pri miru.


seveda ne rabite spokat, ker vas imata lažje pod kontrolo. Drezata v vaju in obenem  se želita  prepričat  ali vama škodita.
Če bi se pa odselili, te možnosti več nimata.

Zakaj sta vam ponudila bivanje v hiši? Zato da vaju spravita narazen. Po tem kar si napisala, druge razlage ni. Ne zanima ju otrok, vama stikata, po stvareh, znova in znova poudarjata, da je vse njuno, kljub temu pa jima paše, da živite tam. To je bolno, resno bolno. S tem vama data vedet, da vas kot družine sploh ne priznavata. Sej ne , da bi od njiju potrebovala 'priznanje', samo njun odnos do vas  kaže na to, da za njiju kot družina ne obstajate.

Tako da razmislita kaj vaju bo v življenju dražje stalo....najem ali ločitev.




Vidiš, na ta scenarij pa še pomislila nisem. Čisto možno, glede na to, da se že na začetku nista strinjala glede najine zveze. 

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Moja tašča in tast
19.5.2011 14:08:36   
poli*
Vse skupaj je bilo faljeno že v štartu. Če sta vedela, da te njegovi ne marajo, zakaj sta sploh začela
urejati stanovanje pri njih? Samo zato, ker je to najcenejša varjanta?

Sem se tudi sama skoraj zahakljala v tako situacijo, ampak sva na srečo pravočasno pobrala šila in kopita
(preden bi konkretno začela z izdatki za stanovanje). Sam bog naju je rešil user posted image .

Sicer pa, če ne bo šlo na bolje pa pojdite v najem.

(odgovor članu Mamika8)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Moja tašča in tast
19.5.2011 14:17:42   
Vijoličarka
Najprej moram, enostavno se moram, narežati ob misli na Kerenso kot zmajevsko taščo. user posted image  

Mamika8, upam da ne boš zamerila, ampak mislim, da tvoj problem tiči nekje drugje. Predvsem v tebi.

Ja, bilo bi čudovito, če bi se vidva in njegovi starši vsaj normalno vljudno razumeli, še več, prav luštno bi se lahko imeli.

Ampak ti zameriš, ker tvoja pričakovanja niso enaka dejstvom. Pričakuješ, da bodo starši tvojega partnerja spoštovali vajino zasebnost, da bodo, ker je on edini otrok in sploh zdaj, ko je vnuk, nesebično pomagali, da bodo imeli radi vnuka, da se boste lahko normalno pogovorili o pravilih življenja v hiši, torej sklenili nekaj kompromisov, tako da bo sprejemljivo za vse.

Nič ni narobe s tvojimi pričakovanji, samo, glede na to, kakšna sta tašča in tast, so nerealna. Njima dvema pač ni do kompromisov, ne želita spoštovati vajine zasebnosti, ni jima do vnuka, z njima je težko živeti. Kako je to po zakonu, je že zelo lepo razložila Kerensa. Hiša je njuna.

Ne razumem ne tebe in ne tvojega partnerja, zakaj rineta z glavo skozi zid in na nek način sta podobna tašči in tastu: tako kot hočeta onadva vaju prisiliti, da bi vidva živela po njuno, hočeta vidva njiju prisiliti, da bi bila taka, kakršna si vidva želia. Ne gre, ker niste za skupaj. Ne rečem, da to ni žalostno, ampak tako pač je.

Zato vaju res ne razumem, kaj sta rinila v tisto stanovanje, pa četudi je 'zastonj' (najdražje se plača zastonj stvari user posted image  ). Človek si mora v življenju posaviti prioritete. Če je prva prioriteta lastna zasebnost (in jaz sem tak človek) in sploh, ker se že partner ne razume najbolje s starši in onadva tebe zavračata že od začetka.

Kaj pa če bi partnerjevi starši živeli v enosobnem stanovanju v bloku? Vidva bi se potem morala znajti kako drugače. Torej se znajdita kako drugače. Finančno bo težje, treba se bo mogoče marsičemu odpovedati, imela bosta pa mir in zasebnost.

Itak, če bosta starša hišo zapustila npr. Cerkvi, za kar ti ni mar, bosta morala takrat ven...

Niso vsi starši taki, da si želijo, da bi otroci živeli z njimi, potem ko odrastejo. Njima greste pač vi na živce. Ni prijetno, ampak tako pač je.




_____________________________

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu Mamika8)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?