Anonimen
|
Pozdravljene. Anonimna se spet javlja Smo bili na dopustu...je bilo fajn...uživali...včeraj sem imela pregled in je vse ok...lakun skoraj ni več videt zanimivo in faaajnn Bebica je spala, utrip je bil malo nižji, čakam še na krvne izvide, da vidimo kako bo.... Lipsika: Glede preglade je tako..imela sem pregrado veliko 5 cm...ki so mi jo odstranili, in potem sem izvedela, da se za marsikatero pregrado zmotijo, ko rečejo pregrada, kerje tko pač videt na uz...je pa v resnici le skupek žil...bolj prekrvavljena maternična sluznica, kar sploh ni nič narobe...in ne ogroža tako da nič skrbet...vse bo ok...ampak zakaj si imela že en prezgodnji porod? a ti je voda odtekla...al je blo kako vnetje, hormoni? So ti sploh povedali? Jaz imam dva prezgodnja poroda za seboj in se bojim da bo tokrat spet vendar se mi zdi da je tudi ogromno od psihe odvisno, ker to čuti in pol ji notri ni fajn pa hoče ven...tko da mormo bit bolj na izi Marjana 1984: še dobro da je res "samo" vnetje...poskusi s kremo vitagyn c...potem ko nehaš s canestenom...meni ful pomaga, mi jo je g. priporočila in je super...takoj ko se mi zdi da neki ni najboljše se namažem...in pol je hiro ok..je ful naravna..morda pa ti koristi Sončica 66: superca...sem ti rekla, da se bo izkazalo, da je vse ok...superca Alegra: jaz imam načeloma vsake 4 tedne pregled...in tako bi tudi moglo biti...morda pa reci če te kaj prej naroči.... Glede brcik - gibov...jaz sem ena tistih, ki jih čuti žal ful pozno in ful malo Posledično zato, ker imam maternic obrnjeno v križ in potem se ful manj čuti...pri prvi sem jih čutila šele v 25 tednu, pri drugem - fantek in bil je bolj aktiven v 20 tednu, pri tretji šele v 24. tednu...sedaj pa spet ? kdaj...verjetno tudi zato, ker imam vedno ( tudi sedaj) posteljico spredaj in je zadeva takšna da je pol še bolj debela stena skozi katero pač slabše čutiš gibe A si bo katera nabavila angelsound...jaz sem ga že imela...in super stvarca...že od 16 (jaz sem sedaj v 14 t.) tedna naprej slišiš srček, kolcanje...čudovito Punce uživajte in se tipkamo
|