m a j c i k a
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatu Živjo, punce! Vidim, da se vam dogaja. Jaz pa že komaj čakam na pregled v pon., 4.7. (začetek 9.tedna). Upam, da bom dobila slikco. Ste jo ve dobile? Drugač je pa počutje super: nič mi ni bilo slabo, zdaj pa tudi utrujena nisem več tolko kot na začetku. Je bil pa hec, ko sem bila zdaj na morju- joškice sem komaj še spravila v modrček, trebušček pa se mi itak pozna, ampak je verjetno samo od dobre hrane in ne od otročička Marjana1984-čestitke za dvojno presenečenje. Moj skoz pravi, da bi imel dvojčke- dve muhi na en mah. Bomo vidli kolk je na tem ...in čestitke vsem ostalim, ki ste že zagledale svoje in Aja,pa še to, a ste ve počakale, da vas je ginekologinja napotila na nuhalno, ali ste se kar same prijavile? A se je treba prej kaj zmenit, da bi zraven prišel še mož? Hvala! Pozdravljena! Za slikco ne vem, če jo dobiš povsod, vsaj to ta prvo ne, jaz sem mojo G prosla, če jo lahko dobim, ker sva presenetla babi in dedija za rojstni dan Drugače pa se na nuhalno moraš naročit sama po opravljenem prvem pregledu, ko ti potrdijo nosečnost in partner je lahko zraven brez predhodne najave! Pa srečno na pregledu!!!
|