|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: a je padla?
8.6.2011 8:35:28   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: Petka09

IZVIRNO SPOROČILO: madona77

Žal mi je, da ni pokojninska uspela.
Tisti, ki temu ploskajo, sploh ne vedo kaj nas še čaka.


Se povsem strinjam! Prav presenečeno razočarana sem bila kolikšen delež je bil PROTI. Očitno je res, da na referendume hodijo ljudje, ki volijo po sistemu: kaj so mediji povedali, kaj je soseda rekla.. in važno je, da smo vsi proti. user posted image

Koliko je res takih, ki dejansko razumejo reformo in kaj to pomeni za nas in za našo prihodnost?


podpis...

tisti ki razumejo vsaj malo, vejo, da smo naredili veliko škodo. Ta reforma bi morala uspeti.
Saj folku se že čist rola.user posted image


Ja, gospodje, ki so zdaj tam in ki so bili tam so prekleto dobro plačani za to, da poskrbijo, da se nujno potrebne stvari zgodijo. ker so pa hiper nesposobni in gledajo samo na svoje lastne tolste riti je pa tako kot je. Zato se pa reforme, kot je pokojninska v nobenem primeru ne daje na referendum, ker bo padla vedno in povsod. Tako da ne trapaj neumnosti.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: a je padla?
8.6.2011 8:40:31   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: liliana

IZVIRNO SPOROČILO: mika

Pa daj no...
Pahorju oz. nobenemu kandidatu ne moremo videt v glavo koliko je dejansko sposoben. Nam je pa bilo dovolj Janševega sranja, nakopali smo si pa isto. Pahor je bil izbran, ker je obljubljal kar je, ni pa bil tega sposoben speljat.
Obrnite kakor hočete, referendumi je padel po celi črti izključno zaradi Pahorja. Kalbo, mislim, da si ti enkrat napisal, da če bi bil referendum o uzakonjeni 13 plači, bi padel. Narod ga enostavno več ne prenese. Njegove izjave...način govora....kot da živi na drugem planetu in se vsakih toliko časa spusti na zemljo....

Če bi se Janša počutil sposobnega vodit državo v takšnem stanju, bi Pahor s koalicijo že zdavnaj odletel. In največja žalost je ta, da enostavno nimamo izbire. Res me zanima kako bodo izgledale volitve. Na koncu bo še največ možnosti imel Jelinčičuser posted image user posted image


Pahor ni bil izbran zaradi svojih obljub.....bil je izbran zaradi sranja v LDS in zaradi afere s Patrio......"levo volilno telo" je pač volilo tisto, kar je levica ponujala, samo zato, da se Janša ne vrne......in zgodilo se je tudi nekaj nepričakovanega.....zaradi afere Patria je del "desnih" volilcev volilo tudi SD......

Ima pa Pahor eno smolo.....ni avtoriteta.....ni "markantna" pojava, kot so Kučan, Janša, pokojni Drnovšek in Jankovič, tudi Bajuk ni bil tak, pa Rop ne......in vsaka stranka rabi za vodjo eno tako "močno" pojavo, ki ji ljudje verjemejo, pa naj pove karkoli.....pač politika......ljudje ne volimo na podlagi programov.....zelo malo ljudi voli zaradi tega.....


E, vidiš. Če bi mel Pahor jajca bi blo danes povsem drugače. Ker je pa tupil svoje (in to tupi še danes) in ni poslušal niti najtesnejših sodelavcev, ki so ga zato zapustili, je pa pripeljal državo v navadno politično sranje. Poleg vsega je pa JJ zminiral komplet desnico, ker se paranoično boji pametnejših od sebe in mamo navadno sranje na kvadrat.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: a je padla?
8.6.2011 8:43:28   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

V zadnjih nekaj mesecih že, v zadnjih nekaj tednih smo mel pa na tapeti urško čepin na eni strani in na drugi trobila, kako prihajajo po naše penzije. Katastrofa od katastrofe na vseh straneh.
Potrebno bi blo pošteno, ampak res pošteno prevetrit tole našo politično sceno in se nehat ukvarjat s temami, kot je tranzicijska levica, tranzicijska desnica, postkomunizem, tajkuinstvo in podoben šit. Potrebno bo nehat šarit po kosteh in si enkrat priznat, da je blo to več kot pol stoletja nazaj v času vojne oziroma neposredno po njej. Potrebujemo nove, sveže ljudi, ki niso okuženi s preteklostjo in niso preveč okuženi s kapitalom. Slovenija rabi pogled naprej, Janše, Pahorji, Grimsi, Jerovški, Golobiči, Anderliči, Potrči, Podobniki in vsi ki pašejo v ta sklop, nas se pa speljejo na smetišče zgodovine.


Ja, moraš pa vedeti, da z urško niso ciljali na tiste prepričane, ki bodo volili "proti", ampak na tiste, ki ne hodijo na referendume......

So pa mediji seveda Urško takoj uporabili "proti vladi" na način, da smo se ljudje takoj počutili ogrožene, da nas primerjajo z Urško......kar pa niti ni daleč od resnice....pojma nismo imeli o vsebini vseh treh referendumov......nismo vedeli o vsebini pokojninke reforme nič.....še manj pa smo vedeli o zakonu o delu na črno, še manj pa o zakonu o arhivih.....in zakaj potem biti prizadet ob ogledalu v obliki Urške, če sami vemo, da nismo vedeli praktično nič o vsebini zakonov?

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: a je padla?
8.6.2011 8:55:25   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

E, vidiš. Če bi mel Pahor jajca bi blo danes povsem drugače. Ker je pa tupil svoje (in to tupi še danes) in ni poslušal niti najtesnejših sodelavcev, ki so ga zato zapustili, je pa pripeljal državo v navadno politično sranje. Poleg vsega je pa JJ zminiral komplet desnico, ker se paranoično boji pametnejših od sebe in mamo navadno sranje na kvadrat.


Ne veš, če bi bilo drugače.....po umiku Drnovška z LDS levica ni imela več človeka z jajci......

Janša je pa zminiral desnico po mojem zato, ker je želel vladati sam in edini.....bil je siguren, da bo dobil naslednji mandat, vendar se je zgodila Patria, sam si je zminiral celo desno zaledje in si pljunil v lastno skledo....zdaj pa želi popraviti, kar je sam zasral in se vrniti nazaj.....in ima spet idealno priliko.....zgodila se je gospodarska kriza.....in v krizi (ko ljudje trpijo) pač ni težko prepričati prebivalstvo, da imamo nesposobno vlado (še posebno, če vlada nim markantnega vodje) in da prihaja mesija, ki lahko državo reši....

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: a je padla?
8.6.2011 8:58:24   
kalbo
Tale Urška je zagotovo največji kiks v karieri znanega in uspešnega lastnika Future. Sploh ni važno kaj je Urška trobezljala in komu je bil namenjen spot. Bil je strel v prazno, oziroma podobno kot če bi z ladijskim topom streljali navpično navzgor.

O tako pomembnih rečeh se niti nebi smelo odločat na referendumu in tudi ne v luči drugih butastih zakonov, kot je bil tisti o malem delu in tisti o delu na črno. Če pa že, pa spadajo na ekrane tisti, ki smo jim dali svoje glasove, da povedo argumante za in argumente proti, kje so skupaj in kje se razhajajo. Niti slučajno pa to ni noben igralec, še najmanj pa Urška Čepin.

Če bi blo JJ kaj do svoje države in ne samo do tega, da se spet zavihti na oblast bi lepo rekel javno Pahorju ob rami, da moramo pozabit stare zdrahe in podpret reformo, ki je nujna za vse nas in tako bi moral storit še vsi ostali. Tukaj bi lahko potem govorili o zdravem političnem sistemu in konstruktivni opoziciji.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: a je padla?
8.6.2011 9:20:47   
liliana
O tako pomembnih rečeh se niti nebi smelo odločat na referendumu in tudi ne v luči drugih butastih zakonov, kot je bil tisti o malem delu in tisti o delu na črno.


No, saj to je tudi urška želela sporočiti......

< Sporočilo je popravil liliana -- 8.6.2011 9:21:05 >

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: a je padla?
8.6.2011 9:28:13   
kalbo
Ne Urška, ampak nekdo preko Urške, kar je bistvena razlika. Vsi vemo, da nima Čepinova pet pik v glavi in da to kar je govorila ni zraslo na njenem zelniku.
Ko se v takšne namene uporabi estrado, moraš zbrat nekoga, za katerega bodo ljudje verjeli, da on sam res misli tako. Tako kot recimo Oprah, ko je podprla Obamo. Nevem, če bi Pamela dosegla enak učinek.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: a je padla?
8.6.2011 9:55:38   
Petka09
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Ne Urška, ampak nekdo preko Urške, kar je bistvena razlika. Vsi vemo, da nima Čepinova pet pik v glavi in da to kar je govorila ni zraslo na njenem zelniku.
Ko se v takšne namene uporabi estrado, moraš zbrat nekoga, za katerega bodo ljudje verjeli, da on sam res misli tako. Tako kot recimo Oprah, ko je podprla Obamo. Nevem, če bi Pamela dosegla enak učinek.


To se pa povsem strinjam! Če že uporabiš nekoga iz estrade, naj bo to nekdo, ki mu ljudstvo zaupa, ceni njegovo mnenje, čuti od njega, da sam verjame v to... Hm, pismo, pa mi nihče iz Slovenske scene "slavnih in uspešnih" ne pade na pamet user posted image . Oseba bi morala biti resna.... alla Oprah, res.


Sicer je pa tudi tako... Mi lahko tukaj pametujemo kaj in kako bi moralo biti. Če pa bi vsak od nas imel možnost iti v naš parlament in dobiti možnost za delo.. recimo za kakšno leto... Kaj mislite, a bi bili kaj bolj uspešni? Saj to je celo kolesje, ki se vrti... Tudi tisti, ki "piše" zakone, ne more kar zamahniti s čarobno paličico.. saj vemo, da ekonomija ne deluje tako. Vsak premik potegne za sabo lahko celo vrsto posledic, na katere je treba misliti, kar pa je težko... Plus tega je treba upoštevat t.i. človeški faktor oz. da nam usodo kroji cela četica ljudi, ki so različno misleči, politično motivirani (tega nikoli ne bomo mogli izkoreninit), subjektivni, različnih strok in prepričanj... pa še evropa nam stoji za hrbtom! Ni lahko biti "tam gori" in krojiti usodo ljudstva.
Se pa strinjam, da bi se dalo izključiti prepire, metanje polen pod noge.. pač bolj človeški odnosi.. dat na stran osebne in politične zamere in se zamisliti: hej, saj pa moramo stopiti skupaj in delovati v dobro vseh nas!

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: a je padla?
8.6.2011 10:25:16   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Ne Urška, ampak nekdo preko Urške, kar je bistvena razlika. Vsi vemo, da nima Čepinova pet pik v glavi in da to kar je govorila ni zraslo na njenem zelniku.
Ko se v takšne namene uporabi estrado, moraš zbrat nekoga, za katerega bodo ljudje verjeli, da on sam res misli tako. Tako kot recimo Oprah, ko je podprla Obamo. Nevem, če bi Pamela dosegla enak učinek.


Glej, tista, ki reklamira pralni prašek tudi govori kar ji drugi rečejo......user posted image  To itak vsi vemo.....

In Urška je bila izbrana ravno zato, ker vsi vemo, da kao nima pet pik v glavi.......in namen te reklame ni bil, da jo gledaš in dobesedno razumeš kot reklamo za pralni prašek.......


(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: a je padla?
8.6.2011 11:58:41   
mika
Glej, tista, ki reklamira pralni prašek tudi govori kar ji drugi rečejo......  To itak vsi vemo.....

In Urška je bila izbrana ravno zato, ker vsi vemo, da kao nima pet pik v glavi.......in namen te reklame ni bil, da jo gledaš in dobesedno razumeš kot reklamo za pralni prašek.......


Z vlogo, ki jo igra ženska za pralni prašek, se ena gospodinja lahko brez slabega občutka poistoveti, ko benti nad fleki, zato bo prašek tudi kupila.

Urška je pa neumna blondinka, ki predstavlja tisti del državljanov, ki so bili proti. Pa tega niso naredili mediji, ampak sem sama kot večina ostalih dobila takoj poniževalen občutek. In ko se od groženj nadaljuje s poniževanjem...valda da ljudem dvigne pisker in ne razmišljajo več racionalno.

In pri marketingu sodelujejo psihologi, kako najbolje vplivati na ljudi, da bi izdelek kupili. Pri reklami z Urško, pa so očitno sodelovali takšni, kot jih je predstavila Urška.

In uboga Urška je mislila, da je nastal cirkus, ker je to pač ONA, ne razume pa, da je ta reklama v posmeh tudi njej. Zakaj niso izbrali npr. Anje Tomažin? Potrebno je bilo najt nekoga, ki v javnem življenju velja za stupidnega.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: a je padla?
8.6.2011 13:36:09   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: mika

Z vlogo, ki jo igra ženska za pralni prašek, se ena gospodinja lahko brez slabega občutka poistoveti, ko benti nad fleki, zato bo prašek tudi kupila.

Urška je pa neumna blondinka, ki predstavlja tisti del državljanov, ki so bili proti. Pa tega niso naredili mediji, ampak sem sama kot večina ostalih dobila takoj poniževalen občutek. In ko se od groženj nadaljuje s poniževanjem...valda da ljudem dvigne pisker in ne razmišljajo več racionalno.

In pri marketingu sodelujejo psihologi, kako najbolje vplivati na ljudi, da bi izdelek kupili. Pri reklami z Urško, pa so očitno sodelovali takšni, kot jih je predstavila Urška.

In uboga Urška je mislila, da je nastal cirkus, ker je to pač ONA, ne razume pa, da je ta reklama v posmeh tudi njej. Zakaj niso izbrali npr. Anje Tomažin? Potrebno je bilo najt nekoga, ki v javnem življenju velja za stupidnega.


Zakaj pa si dobila poniževalni občutek....? Ker je besede izgovarjala neumna blondinka.....?

Iste besede so mesece izgovarjali Erjavec, Semolič, Grims, Janša.....vendar iz njihovih ust so delovale besede tako pametno, tako veličastno.....

Ko pa se ista populistična retorika položi v usta neumne blondinke pa se folk zgraža......

V bistvu se niso sploh norčevali iz tebe osebno......norčevali so se iz tipa populističnih politikov (tudi iz sebe, ker politika je politika, naj je leva ali desna), ki se jim gre le za lastne interese in zato s svojim otročjim ponašanjem rušijo pomembne reforme in zakone in to zgolj zato, da ohranijo večni status quo.....itak nam je že slabo, pa naj raja še naprej jamra, da je slabo, čeprav bi lahko bilo boljše, samo potem raja ne bi več jamrala.......

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: a je padla?
8.6.2011 16:34:01   
Colt
Damn sem jezen. Napišem ful dolg post, pa mi ga skensla. Okej, bom probal na kratko:

-JJ je zafrknil in zamudil zgodovinsko priložnost. ČE bi za hip sestopil iz svojih ostrih stališč in se približal kompromisom, dogovorom in iskanju rešitve za vse, bi dosegel orenk zmago!

-Barbika lahko uspe samo še kot model za obrazno kremo. Za kaj drugega in za kimanje pač ni. Pa še njegovi lastni ga bodo požrli. Oz ga grickajo po malem...

-Slovenija potrebuje sveže face, ljudi ki niso obremenjeni s preteklostjo..ljudi ki imajo vizijo in ki so sposobni ostat pošteni. Takšni bi dobili moj glas

-Reorganizacija javne uprave je žal nujna. Naj se loči seme od pleva. Enostavno gospodarci ne bomo mogli v večnost podpirati  tega neefektivnega brezna brez dna. Sedaj me lahko križate :)

Tako nizko kot smo sedaj, še nismo bili. In verjamem da so si tisti ki so nosili kožo naprodaj v času osamosvojitve, vse skupaj predstavljali malo drugače. Smo pa, realno gledano, tik pred sesutjem. Totalni kaos. Skorumpirano sodstvo, tajkunicacija, še večja birokracija države in totalna neefektivnost.

Najboljša formula za državni udar? Včasih imam občutek da ne manjka veliko, samo iskrica...



_____________________________

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!



(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: a je padla?
8.6.2011 23:25:30   
mika
Zakaj pa si dobila poniževalni občutek....? Ker je besede izgovarjala neumna blondinka.....?
ja, ker je sporočilo vlade bilo, da so vsi državljani, ki so bili proti, blond in neumni. Celoten parlament je izvoljen s strani državljanov in ne glede nato al ji kdo podpira ali ne, si pod nobenim pogojem ne morejo dovolit norčevanja. Da je pa še vse skupaj hujše izpadlo, si je to dovolila vlada.
Iste besede so mesece izgovarjali Erjavec, Semolič, Grims, Janša.....vendar iz njihovih ust so delovale besede tako pametno, tako veličastno.....

Ko pa se ista populistična retorika položi v usta neumne blondinke pa se folk zgraža......
Popolnoma razumljivo, ker je folk tisti, ki se ga primerja z neumno blondinko

V bistvu se niso sploh norčevali iz tebe osebno......norčevali so se iz tipa populističnih politikov (tudi iz sebe, ker politika je politika, naj je leva ali desna), ki se jim gre le za lastne interese in zato s svojim otročjim ponašanjem rušijo pomembne reforme in zakone in to zgolj zato, da ohranijo večni status quo.....itak nam je že slabo, pa naj raja še naprej jamra, da je slabo, čeprav bi lahko bilo boljše, samo potem raja ne bi več jamrala.......

Sporočilo norčevanja je izpadlo vse prej kot to, kot si napisala. Če bi to držalo, raja, kot jo imenuješ ne bi bila v luftu. Večkrat omenjaš, da raja samo jamra, sprememb si pa ne želi. Dejstvo je, da živi negotovo življenje in na obzorju ni videti kančka upanja, da bo šlo na bolje, ponujene pa so ji sprembe, ki jim danes ne zagotavljajo ničesar. In 150.000 ljudi na zavodu želi delat, na tisoče jih je pa v negotovosti kako dolgo bodo sploh še delali, nekateri ne dobivajo plač. Pred nekaj leti, smo debatirali s kolegi, da Slovenci nismo zajamran narod. Ko so novinarji intervjuvali mimoidoče, nihče ni jamral o nevzdržnih razmerah, pač pa je odgovor bil, da nekako gre. Medtem ko sem gledala Hrvate, ti pa stokajo od pamtiveka.
Spomnim se obdobja po osamosvojitvi, ko so propadale tovarne, pa je ljudi bilo sram, da so brezposelni. Bilo je kar nekaj množičnih demonstracij, posamezniki pa nikoli niso želeli izstopat.
Danes je drugače...ljudje imajo podporo medijev, več se govori o težavah, tako imajo več pomguma o teh spregovoriti. zato nismo zajamran narod, ampak narod v v veliki stiski.
Naš narod ni len. In ja lahko napišete 10 strani, koga vse poznate, ki je raje na socialni....v vsaki državi se najdejo lenuhi.
Razsodnosti ljudi v takšnem položaju kot smo danes, ne moremo pričakovati. Jeza, strah, žalost zamegli um.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   [Brisano sporočilo]
9.6.2011 8:37:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: a je padla?
9.6.2011 9:55:10   
liliana
Nočem biti nesramna, ampak ali se vam zdi normalno, da želijo ljudje pri 50-ih v penzijo.


Do 30. leta študirat.....potem pa pri 50. v penzijo.....ne vem pa kdo bo delal......

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: a je padla?
9.6.2011 10:10:52   
mika
Nočem biti nesramna, ampak ali se vam zdi normalno, da želijo ljudje pri 50-ih v penzijo.


Kdaj se je pa na zadnje šlo pri 50ih v penzijo?

Delaš v JU in očitno si ena izmed tistih ki dlje od praga JU ne vidi. Obrni se mal naokrog, po ljudeh, ki delajo v gospodarstvu in poskusi razumet njihovo negotovost, mogoče boš razumela zakaj jamrajo. Ti dobiš vsakega 5. nakazilo na račun, kdaj pa oni...če sploh ga.

In ja tvoj oče ima prav...seveda pokojninska reforma, sam ne na tak način. Meja za pokoj ne more bit ista zate, ki si zaposlena v JU in za eno žensko, ki žge normo za strojem.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: a je padla?
9.6.2011 10:24:34   
liliana
Meja za pokoj ne more bit ista zate, ki si zaposlena v JU in za eno žensko, ki žge normo za strojem.


A po tvojem naj bi JU in gospodarstvo imelo različne meje upokojevanja......user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: a je padla?
9.6.2011 10:37:16   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Meja za pokoj ne more bit ista zate, ki si zaposlena v JU in za eno žensko, ki žge normo za strojem.


A po tvojem naj bi JU in gospodarstvo imelo različne meje upokojevanja......user posted image


Zakaj se delaš, da ne razumeš kar sem napisala? nekdo, ki celi život sedi in tipka na računalnik (tudi v gospodarstvu) je sposoben delati dlje ćasa, kot pa nekdo, ki opravlja fizična dela.


< Sporočilo je popravil mika -- 9.6.2011 10:38:02 >

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: a je padla?
9.6.2011 10:50:43   
Petka09
IZVIRNO SPOROČILO: mika

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Meja za pokoj ne more bit ista zate, ki si zaposlena v JU in za eno žensko, ki žge normo za strojem.


A po tvojem naj bi JU in gospodarstvo imelo različne meje upokojevanja......user posted image


Zakaj se delaš, da ne razumeš kar sem napisala? nekdo, ki celi život sedi in tipka na računalnik (tudi v gospodarstvu) je sposoben delati dlje ćasa, kot pa nekdo, ki opravlja fizična dela.



Jaoooo, kake izjave user posted image .

"Tipkanje za računalnikom" lahko razume samo nekdo, ki dejansko ve, kaj to pomeni! Recimo nepregledne vrste nujnih mailov, poročila takšna in drugačna, skrbeti za kredite in likvidnost firme, vodit investicije od prvega temelja do zadnjega stola in slike na steni, vodit in sodelovat na pogajanjih, sprejemati nenehne nove in nove pritiske nadrejenih (sploh, če je firma tuja),... Dostikrat ti zvečer skoraj možgani iz glave padejo od stresa!
Ne rečem, da je za vse tako, ampak delo v pisarni je zaradi psihičnih naporov (ko veš, da je od tebe odvisno, kako bo firma poslovala, kako bo potekala investicija) niti približno ni tako enostavno!
Potem bi jaz tudi lahko rekla, da lahko eni ženski pač tam za strojem, ko odpika svoje in gre domov in jo boli kita za firmo! Pa NE rečem tega, ker se zavedam fizičnih naporov in da nobeno delo ni lahko! Jaz tudi poznam delavce v proizvodnji, ki se jim ne da, kadijo čike vsakih 15 minut, malo pometejo, jamrajo, jamrajo, jamrajo!

Mislim, da je brezveze to primerjanje oz. prepucavanje, kdo več dela in kdo zasluži it prej v pokoj!

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: a je padla?
9.6.2011 11:38:43   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Tako da ne trapaj neumnosti.



komu ti to?

_____________________________

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   [Brisano sporočilo]
9.6.2011 12:24:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: a je padla?
9.6.2011 13:28:09   
uškinamama
Samo, da vas spomnem kako ste modrovali leta 2008 user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/m_3092695/mpage_1/key_/tm.htm



_____________________________

Najina Uš : staršem prijazen otrok.


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: a je padla?
9.6.2011 13:38:35   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Samo, da vas spomnem kako ste modrovali leta 2008 user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/m_3092695/mpage_1/key_/tm.htm




Uškinamama, spet vlečeš okostnjake iz predala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: a je padla?
9.6.2011 13:38:36   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Samo, da vas spomnem kako ste modrovali leta 2008 user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/m_3092695/mpage_1/key_/tm.htm



zanimivo branje... le modrovalci so se do neke mere zamenjali.

_____________________________

Špelca in Mihec 9.2.2009


(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: a je padla?
9.6.2011 16:33:27   
mika
Draga Mika,
očitno tudi ti ne poznaš dobro realnega stanja, poznam precej ljudi, ki delajov tudi v gospodarstvu in tudi  pri privatnikih in tudi v proizvodnji... 


Pa prosim no...jaz sem v gospodarstvu in to trenutno najslabše stoječi panogi.

petka, moj oče je 20 let na vodilnem položaju, tako da mi ni treba opisovat situacije direktorjev. In v družbi imamo kar nekaj direktorjev, tako lastnikov podjetjih, kot managerjev.

Pisala sem o 'malih delavcih', ki so v veliki večini in ne vodilnih. Pa kaj misliš, da so samo vodilni pod stresom? Res dobro poznate situacijo, ni kaj.




(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?