|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   januarčice
18.8.2005 14:34:35   
Nyah*
Caffee, jaz imam pa dr. Bernika! A poj kdaj prides v jes. bolnico na UZ? Bi te rada videla! Ves konec septembra se zacne v novem sportnem centru pri Asgardu aerobika za nosecke, bi lahko hodile ane:bravo::bravo::bravo:.

Komaj cakam, da grem po nove cunje jupiiiiii, bom se bolj vazna :)-:)-:)-.

Grem juznat, to sem lacna njammmmiii:ups:.

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   januarčice
18.8.2005 14:41:40   
tinkamiška
Nannn:) jst mam pregled ob 9ih. Samo nimam nič UZja bom morala samo lulat in kri dat.

Ti pa boš gledala svojo:duda::bravo::bravo::bravo: A gre tvoj:love: s tabo? Boš vprašla za spol:duda:? Al bo fajn:)-:)-:)-

Jst tudi ne vem kako se nekatere skoraj nič ne zredite:zmeden: Meni se niti ne zdi, da bi se nevem kako zredila, malo že v rit pa lička, pa okoli pasu, ampak se mi zdi, da sem se od vseh vas še največ kg zredila:zmeden: Pa sej se ne mislim obremenjevat, samo upam, da moja:duda: ne bo kaka gigantka, bo potem težko rojevat:zmeden:

Saj bo, samo, da bo zdrava;):metulj:

Tinka

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   januarčice
18.8.2005 14:47:38   
Nannn
ej tinkamiska ves da gre tud moj :love: zraven...preko UZ-ja gledal ze trikrat in bil vedno znova fasciniran 9nebesa upam da izveva spol in ti povem da kar ne morem docakati tega dneva...mi je pa en prijatelj ki se ukvarja z duhovnostjo povedal da bom imela fantka 9nebesa:bravo:

Jest pa imam feeling da mi gre vsa teza v trebuh ker imam res velikega...tinkamiska in ne sekiraj se zaradi kg bos ze dol spravila vazno da nase pikice uzivajo in nas zgeckajo po trebuscku 9nebesa

Jest sem se pa ze definitivno odlocila da grem v Postojno na EA...minil so casi takih hudih bolecin...

LP Nannn :nosecka:


(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   januarčice
18.8.2005 14:51:32   
pikica*
O Nannn, jaz imam tudi morfologijo 12.9.:) Očitno nas bo takrat kar nekaj videlo svoje :duda:

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   januarčice
18.8.2005 14:53:19   
aldin
Jaz bi bila presrečna če bi šli pri meni gor. Pred nosečnostjo sem imela viška pa jedla same nezdrave stvari zdaj mi je pa od vsega tega slabo in me še vedno sili bruhat ko zavoham meso. Edino od sadja in zelenjave mi ni slabo a od tega se na žalost ne da zredit.

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   januarčice
18.8.2005 14:55:02   
aldin
A katera ve kako zgleda morfologija? A je to kaj podobnega NS?

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   januarčice
18.8.2005 14:55:41   
tinkamiška
Nannn bomo vidli, če ti je spol prav napovedal;)

Jst sem pa zaenkrat še odločena, da bom rodila kr po naravni poti, kaj pa vem, nisem sploh razmišljala o EA, mogoče mi bo pa potem žal;)

Pikica, vas bo kar nekaj uživalo ja:bravo::bravo::bravo:

Lepo bodite srečke:nosecka:!

Mimogrede, danes je na ZinO naval novih nosečk, kar ne nehajo deževati:):):)

Tinka

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   januarčice
18.8.2005 15:02:34   
Nannn
uuu madonca kaksen cveke smo danes :bravo: jest sem se v sluzbi in imam delovno storilnost na nuli in vse kar bom se naredila bom na RR :)- :kuza:

Uf komaj cakam raport 12.09.05 od nas vseh ki imamo preglede na ta dan :bravo: :kuza:

Nannn :sloncek:

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   januarčice
18.8.2005 15:02:45   
tinkamiška
Aldin, kaj pa kak mlečni gris in sirček pa kruhec ti tudi ne pašejo? Meni tudi ni kaj preveč do mesa, še najbolj mi paše piška, ampak bolj za prilogo. Sem tudi bolj na zelenjavi in sadju, mi pa grozno paše sladoled8)

Morfologija je bolj podroben UZ, podobno kot morfologija, samo, da se še več vidi, ker je plodek večji;) Pa spol ti že lahko povejo, če ga:duda: neskriva;)

LP,
Tinka

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   januarčice
18.8.2005 15:04:24   
tinkamiška
sem mislila napisat da je morfologija podobno kot NS8):)-samo, da ne merijo nosene kosti, ki je pri NS najbolj poglavitna

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   januarčice
18.8.2005 15:09:43   
Nannn
ne me zdele z hrano hecat ker bom umrla od lakote :)- rabim neki konkretnega sem pa danes samo na sadju,vodi,mleku,jogurtih in na eni polnozrnati strucki...bi zdele eno konkretno kosilo z paradiznikovo solato :kuza:

LP Nannn :metulj:

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   januarčice
18.8.2005 15:26:08   
monja79
No, ker ravno o hrani. Jaz sem pa ravno od kosila. Sem si danes pripravila bučke s paradižnikom pa mal hamburške slanine sem dodala za okus. Je blo zelo njamsi :bravo:. Sam se mi je pa med kuhanjem enkrat tako zvrtelo, da sem mislila, da bom skup padla. Mi je kar naenkrat vroče v glavo ratal, pa v ušesih zacel zvonit ... še zadnji trenutek sem prišla do sedežne, da sem se ulegla in ohladila. Ne vem al je moj nizek pritisk še nižji al je od sopare in toplote od kuhanja al pa sem bla tako zelo lačna.

Vse se je srečno končalo. Na hitro sem pojedla banano potem pa še kosilo. Še dobro, da poznam simptome omedlevice (že prej sem mela nizek pritisk in se mi je pogosto dogajala), da sem se pravi čas spravla do postle.

Ste pa danes zelo pridne pri tipkanju:bravo:. Kar tako naprej!

Kdaj se boste odpravile s svojim :love: v materinsko šolo? Pri nas se začne že v začetku septembra in pa potem novembra. Ta septemberska šola se mi zdi mal kmalu, ampak novembrska se mi zdi pa pozno (kaj če se kaj zaplete, pa še prazniki so potem ...). Zato bom verjetno šla že kar v to septembersko pa bo. Samo upam, da me ne bodo čudno gledali, ker bom malo pohitela in še ne bom imela takooo zelo velikega bušija. Kdaj boste šle ve?

Monja

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   januarčice
18.8.2005 15:29:24   
tinkamiška
Monja, jst sem ravno včeraj klicala sestro Pavlino v CE in se zmenila, da pokličem v začetku oktobra, se bova šla z:love: takrat izobraževat;)

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   januarčice
18.8.2005 15:33:22   
AlenkaIST
Zdravo!
Aldin se pridružujem pri kilah. +0kg. Ne vem kako, ampak ne gre:zmeden2:. No vmes sem izgubila 2kg pa sem zdaj na svojih. Me pa G ni nič strašila o podhranjenosti. Saj je še čas.

Hlače nosim v glavnem kar svoje, malo širše. Nimam še velikih problemov s trebuščkom, kar lahko pove tudi Nannn;), saj me je že videla.

Monja, če bom šla v Lj začnem z šolo v oktobru. Tam se začne vsak mesec.

lp, 19t2d

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   januarčice
18.8.2005 15:35:35   
lev76
Hello, klepetulje!

Aladin men se čist isto dogaja-če bi se dalo ne bi kar nič jedla. Sem tudi štartala z velikoooo kilogrami preveč in z čisto neurejeno in nezdravo prehrano v prednosečniškem obdobju. Zdaj mi pa vse smrdi, pa še skoz mi je neznosno slabo.
Sem v 19t pa zgleda da ne bo konca. Še najrajš zdaj grozdje jem-mam občutek da sem sita, pa ni treba velik jest.
Sem pa na začetku izgubila 2kg, zdaj sem pa na istem kot sem bila na začetku.Tko da se očitno nekaj dogaja in da počasi pridobivam na teži.

Držte se.

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   januarčice
18.8.2005 15:45:26   
monja79
Tinkamiška, jaz bom v materinsko šolo hodila kar v Žalec v ZD, ker ga imam res skoraj čisto pred nosom in če sem iskrena se mi ne ljubi vozit v Celje.

Sem pa slišala, da imajo v Ce porodnišnici vsak torek med 13. in 14. uro ure odprtih vrat. Menda te sprejme babica in ti vse razkaže in razloži. Bi bilo zanimivo it malo pogledat. Ali je katera že bila na teh urah odprtih vrat?

Midva z :love: sva se že dogovorila, da bova šla enkrat proti koncu jeseni pogledat, da nama mal razkažejo prostore. Upam, da naju ne bo potem strah ratal in panika zagrabla. Sicer pa, če je šlo not mora it tudi ven!:)-:)-;)Mal pa mora bit razlike v filingu, a ne?:)-


(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   januarčice
18.8.2005 15:48:55   
tinkamiška
Hm:zmeden2:, mogoče bova pa res šla malo pokukt kako zgledajo tiste sobe v porodnišnici, se moram še z mojim možekom pogovorit;)

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   januarčice
18.8.2005 19:25:48   
AlenkaIST
Kje pa ste vse:zmeden2:? Si ogledujete sobe po porodnišnicah ali pridno papcate? Javite se kaj:zajcek:!

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   januarčice
18.8.2005 21:41:37   
Leena
Evo me, še eno januarčico. :zajcek:

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   januarčice
18.8.2005 21:53:23   
renan
Dober večer! Pravkar se mi je zgodilo nekaj čudnega. Medtem ko sem si masirala prsi proti strijam, mi je iz bradavic pritekla kapljica svetle tekočine. (mleko?) Sem se najprej prestrašila, zdaj se mi pa zdi, da sem že nekje prebrala, da je to normalno. Se je kateri že to zgodilo? Veste kaj o tem?
Pa še nekaj čudnega je bilo danes. Sem se skoraj zadušila s pomarančo, ki mi je ušla v sapnik. Kakšno minuto za tem je bil otroček ful nemiren. Verjetno je začutil stresno situacijo...
Lahko noč vsem skupaj:)

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   januarčice
19.8.2005 0:24:38   
Anonimen
Ojla!
Jaz sem se pa zdaj v zadnjem mesecu zredila za 3kg. Prej sem do 15. tedna držala isto težo kot pred zanositvijo, zdaj sem pa v 19. tednu in sem imela ravno včeraj pregled, pa sem dobila 3 kg.
Morfologijo imam pa jaz 31.8 in že komaj čakam! Otročka pa še nič ne čutim. Ne vem, ali nisem dovolj pozorna ali kaj.:zmeden: Mi je G rekla, da če se res umirim, bi jo že morala čutit čisto narahlo. No, samo je tudi rekla, naj me nič ne skrbi, srčka sva pa itak slišali, tako da je vse ok.

(odgovor članu pinka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
   januarčice
19.8.2005 8:04:29   
pinka1
Hej čvekulje!!! Ja tud meni se zdi, da pikico vedno bolj čutim, čeprav še nisem čist ziher, ampak drugo skor ne bi moglo bit. so pa bolj mirna obdobja vmes in pol čakam...

Tinkamiška, a ti boš šla v materinsko šolo v CE. Sem videla, da si eno sestro klicala. A kej veš kak potekajo, oziroma če so vsak mesec. Jst gruntam, da bi šla nekje v 7 mesecu, to bo novembra...Prej ne vem, če ima smisel...

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   januarčice
19.8.2005 8:21:04   
aldin
Živijo renan!
To z mlekom je čisto normalno in se ti lahko začne dogajat že od 18 tedna naprej do konca nosečnosti. To se samo žleze pripravljajo na dojenje.
Lp

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   januarčice
19.8.2005 16:04:02   
Ana Pia
Rok imam 3.1.2006, sem pa iz Murske Sobote. Pa ti?

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   januarčice
15.9.2005 23:44:26   
janč
em v 24 tednu nosečnosti in se nisem zredila še nič od teže pred zanositvijo, kajti v prvih mesecih sem shujšala kar za 5 kg
saj smo že čez polovičko, če smo do sem zdržale bomo pa še mal

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Prihaja Baby Expo sejem za nosečke in bodo...
Nosečke in mamice pozor! Rezervirajte si datum 13. april. V Ljubljano prihaja že drugi Baby Expo, sejem za bodoče in mla...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?