soncek3
|
Ojla! Mi smo v nedeljo tudi upihnili prvo svečko. . Le kam je to eno leto zletelo . Mi smo pa pred enim letom na današnji dan prišle domov iz P, in vem da je bilo zelooo vroče . Mi glede daril nismo nič preveč nabavljali, za obleč ima vse od starejše punce, igrač tudi, no pa tudi časa nam je zmanjkalo za nabavo, od starih staršev in tet pa dve žoge , tri knjigice in nekaj za obleč. Pa še največja stvar,: igrala na parceli (doma nimamo prostora), no dve gugalnici sta in tobogan s stolpom in stopničkami. Vse leseno, full lušno . Obe sta čist navdušeni, ko sta tam. Plenice pa res vedno prav pridejo in so dobrodošle na seznamu daril. Hm, nam jih je ravno zmanjkalo, imam pa vedno na rezervi od ta večje, ki jo še tu pa tam ponoči rabi. Kake pa imajo kaj velikosti vaši enoletniki= 4, 5? . Rakica brez skrbi, cena zlata kar raste in ga vedno lahko prodaš . Dojenje; mi se še dojimo: 2x zvečer in 2x ponoči. Dude nima in je ponoči ne morem na hitro pomirit drugače kot na joški. Ne vem, kako dolgo še, ampak kake dva mesca še sigurno ali pa tri, da vrtec normalno sprejme, pol se bomo pa z odvajanjem ukvarjali . Bo že. Lep dan vam želim, dan bo malo manj vroče in bo kar prijetno, razen , če ne bo kakih ujm...
|