Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: II Pričakujemo Avgusta 2011 29.6.2011 18:31:37
Anonimen
Evo, tudi jaz se ti pridružim, da neboš samevala.
Upam, da se bova avgusta tudi skupaj selile na temo o nosečnosti. Do O me lahko daš kar pod x.8., ker prihaja kako se ji zazdi,.... no, upam, da se zdaj spakira in je letos več ne bo. Jaz sem se pobrala in štartam polna optimizma naprej.
Zdravo punce... Pridružujem se vama v mesecu avgustu. Štartala bom s prvim krogom (ker sem prejšnji mesec imela HSG). Sestra je povedala, da se v 30% po posegu posreči zanositev v prvem krogu, tko da ko mine , ni ovir za naju .
Jaz sem zeloooo optimistična. Držim pesti za vse nas.
RE: II Pričakujemo Avgusta 2011 10.7.2011 14:43:48
heln
Živjo! Še jaz bi se priključila seznamu pričakovanja pozitivnega rezultata nekje sredi avgusta. Imava že eno punčko in si želiva drugega otročka. Torej, gremo pogumno v boj
RE: II Pričakujemo Avgusta 2011 12.7.2011 21:58:28
Anonimen
hja ,dobrodošle vse in naj bo mesec naš-oz.vaš,kerm islim da tudi Avgusta ne bo nič ,saj dragi kot spet ta teden ko imam O ,dela ponoči in potem nisva nič skupaj ,v celem dnevu samo pol h in že gre.Ja na žalost,bomo pa mogoče čez vikend kaj pridni in se bo mogoče prijelo,če še sploh bo O
ve pa le pridno telovadite z dragimi in da bodo pluski
RE: II Pričakujemo Avgusta 2011 14.7.2011 14:43:09
maja73
Crtek ja vidim, da greva skupaj v drugi krog. Mi je bilo kar hudo - čeprav vem, da je zelo malo možnosti, da kar v prvo uspe, ampak vseeno. Ampak sem optimistična in upam, da nas to poletje čim več zagleda .
Drugače pa upam, da vam ni preveč vroče. Men se že kar malo meša od te vročine, pa na dopustu sem že bila , zdaj pa lahko samo gledam kako se vsi odpravljajo. No kak podaljšan vikend na morju bo že še prišel v poštev
RE: II Pričakujemo Avgusta 2011 19.7.2011 12:44:10
LittleSun
Pozdravljene, tudi jaz se žal prestavljam spet v nov mesec tokrat zares razočarana, saj sem imela dober občutek. pričakujem 16.8 in to je že najin 6 krog.
RE: II Pričakujemo Avgusta 2011 20.7.2011 14:43:54
crtek
Evo mene nazaj se je že poslovila...sm se odločla da tokrat bo in nema boga sej vem, da ne morem prou dosti nardit glede tega, ma če se sekiram pa tudi ni lih da pomaga...